BilerBiler

Britiske "Bedstefar» Land Rover Defender 110

Huske bilerne, hvis historie går mange år tilbage, men som i denne tid ikke er væsentligt ændret, og ikke har mistet deres relevans, det kommer til at tænke Land Rover Defender 110. Faktisk har historien om denne model stået på i over tres år. Forklaringen på denne popularitet ligger sandsynligvis i den geniale konstruktion enkelhed, forenet med sin høje pålidelighed. Alle tekniske principper er bevaret, og den seneste ændring, trods det faktum, at 2007-model har lidt mest alvorlig opgradering i historien om bilen.

Det er svært ikke at være enig med britiske designere, der vælger ikke at forbedre chassiset. Det faktum, at, som i nogen anden bil, det har altid været kendetegnet ved høj styrke, udholdenhed og fleksibilitet er i Land Rover Defender 110 anmeldelser af ejerne af disse er et godt eksempel. Kroppen maskinens struktur, hvor der ikke er unødige elementer, kendetegnet ved enkelhed og lethed, men samtidig stivheden. Imponerende udvalg af hjul og dæk til den model, som gør det muligt at kombinere harmonisk driftsparametrene med en spektakulær stil. Dimensioner på bilen indikerer, at det blev skabt eksplicit for by- ture. Ja, og kropsbygning, placeret som en pick-up understreger, at maskinen skal anvendes til dets oprindelige formål, og frihøjde på 314 mm gør det bare perfekt til fiskeri eller jagt.

Under hætten Land Rover Defender 110 er monteret dieselmotor, hvis størrelse er 2,4 liter. Bortset fra det faktum, at motoren er i fuld overensstemmelse EU4 standarder, det, takket være særlige unikke system, og stadig være i stand til at bruge brændstof lav kvalitet med et højt svovlindhold, har vi fundet, at desværre meget ofte. Og niveauet af støj, afspilning enhed, den britiske formået at reducere.

Det er umuligt ikke at bemærke, at bilen strøm nok til at trække en trailer der vejer op til tre og et halvt ton. Brændstofforbruget pr hundrede kilometer i en tur over ujævnt terræn i Land Rover Defender 110 er et maksimum på 13,5 liter. Høj køreegenskaber model opnåede høj grad takket til feltet på de seks trin, der blev oprettet specielt til intensiv brug. Det giver også en jævn kørsel og gør at køre bil mere praktisk på grund af sin fremragende beliggenhed. Permanent firehjulstræk sikrer høj maskinens stabilitet og permeabilitet.

Apropos interiør Land Rover Defender 110, skal først markere sin rummelighed og funktionalitet. Moderne interiør understreger den nye instrumentpanel, som også omfatter ventilationsanlæg, varme og aircondition. Det skal bemærkes, og materialer af højeste kvalitet til indvendig finish. Som for sæder, de er inde i bilen, der er syv. Hver af dem har armlæn og sikkerhedsseler. For at øge den plads i kabinen, kan sædet foldes.

At tage sig af passagerers komfort, producenten udstyret bilerne med moderne lyd, som omfatter at være over hovedet på diskanter. Endelig bør vi nævne udgifterne til deres Land Rover Defender 110, vil prisen på hvilken i Rusland starte med et mærke af 1.464 millioner rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.