Nyheder og SamfundKultur

Gudinden Hera - protektor for ægteskabet og de legitime børn

En af de mest værdsatte gudinder af antikken var magtbegærlige skønhed Hera. Romerne kendte hende som Juno, gudinden for ægteskabet og de legitime børn. Hera - i mytologien af den karakter tvetydige og vanskelige nok. Dens meget værdsat som en stærk og almægtig gudinde for ægteskabet og på samme tid, Homer i hans "Iliaden" præsenterede det som en grusom, hævngerrig, og meget stridbar kone.

Hera er den sjette lovlig gift med en stor torden Zeus, herskeren af Olympus og æret far til guder og store helte. Datter af Cronus og Rhea, blev hun slugt af sin far efter fødslen, samt resten af hendes fire søskende. Ved den tid besejrede Zeus the Titans og tog Olympus, Hera rose smuk ung pige. Men det afveg beskedenhed, førte den rigtige måde at leve på og ikke ser på mændene. Dens skønhed, renhed og utilgængelighed, tiltrak hun sig opmærksomhed fra torden. Zeus er kendt for sin uhæmmet lidenskab og blev kendt som den store forfører og voldtægtsmand. Hans første offer var hendes egen mor, Rhea, der forbød ham at gifte sig. Falder i et raseri, han indhentede hende i form af en slange og magt besad. Derfor er det ikke overraskende, at han var tiltrukket til søster. Men gudinden Hera ikke skynde ham til at give efter, på alle mulige måder at undgå hans opmærksomhed. Så Zeus tyet til en anden trick, vel vidende, at jeg ønsker dem godhjertet jomfru, han forvandlet til en lille svag fugl. Gera bøjet og hentede hende. At varme den frosne Ptah, lagde hun den på hans bryst. Det var dengang, at Zeus og tog sit sande ansigt, hastet til fattige forvirrede gudinde. Men alle hans forsøg på at gribe det med magt mislykkedes. Hun modstod så længe han ikke er svoret at tage hende til den legitime hustru.

Ifølge mytologien deres bryllupsrejse varede i tre hundrede år. Men så snart det endte, Zeus vendte tilbage til sin onde, kaotisk livsstil. Hera, gudinde af ren og stærk ægteskabet, kunne ikke tolerere hendes mands utroskab er talrige og nedbringe deres vrede på deres elskerinder og uægte børn. Selvfølgelig, som en kvinde, hun flytter hele sin forbrydelse er ikke hendes mand, og andre. Under trussel om skændet ægteskab reagerer hun med raseri og handlinger, snarere end depression, typisk for Persefone, Demeter, eller Afrodite. At overdreven hævngerrighed giver hende mulighed for at føle sig stærk og ikke afvist.

Hera havde flere børn, men ingen af dem hun fødte sin mand. Efter fødslen af Athena, som blev en enkelt forælder, Zeus, fødte hun som gengældelse for Hefaistos, gud af ild og smed. Men sammenlignet med den smukke og perfekte Athena, Hefaistos var en svag baby med en klumpfod. I et anfald af vrede kastede Hera ham fra Olympen til foden af bjerget. Dette er ikke den eneste historie forbundet med hævngerrige raseri af det øverste gudinde. Hun ønskede at dræbe Dionysos, han var sendt af vanvid af sin lærer. Plantet i en seng neonatal Hercules to slanger. Dårlig nymfe Callisto, forført af Zeus, Hera omdannet til en stor bjørn og forsøgte at komme med et forslag til at dræbe sin søn.

Her de gamle grækere Dette syntes gudinden Hera, fotos overlevende statuer kan ses i mange gallerier. De er en stor protektor for ægteskab og fødedygtige ser smuk, statelig og stolt kvinde, med en sådan storhed overførsel alle offensive udnytter af sin kærlige kone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.