FormationHistorie

Hvordan dyr hjælpe folk i krigstid? Hunde - WWII helte

Dyr tæmmet af mennesket, har altid været i tjeneste hos ham. Og ikke kun i fredstid. Hvordan dyr hjælpe folk i krigstid, er det kendt fra historien om de forskellige folkeslag i verden. I dette tilfælde taler vi ikke kun om den nuværende. Den første omtale af deltagelse af dyr i kamp diverse hær går tilbage til oldtiden.

Hvad afgørende for valget af dyr

Historikere har gentagne gange fundet dokumenter fortæller om, hvordan dyrene hjælpe folk under krigen. Desuden er det kendt, at til militære formål at bruge en række forskellige typer af deres repræsentanter. Det, vi er styret af de stridende hære, vælger allierede blandt dyrene?

Det var først og fremmest på grund af omfanget af udviklingen af civilisation i almindelighed og krigskunst og niveauet af hærens våben i særdeleshed. Valg afhang af karakteren af det terræn, hvor kampen gik. Mål, der skal nås i løbet af konkurrencen, dikterer også, hvad dyr er bedst brugt.
Heste, elefanter, hunde, forskellige typer af fugle og endda slanger er i stand til at udføre som støtte og bekæmpe funktioner.

Heste og krig

Den mest fredelige og ædel dyr i verden - er en hest. Men det er dets folk bruges til krig oftere end andre repræsentanter for fauna. Chariot krigere gamle stater blev trukket af heste. De ødelæggende angreb af nomader, fortsatte i århundreder, udføres også på heste.
Regiments af husarer og freelancere under krigen i 1812, nordamerikanske indianere, kavaleri både verdenskrige - var alle tæt knyttet til heste. Listen over begivenheder af krigen, som spillede en vigtig rolle disse dyr kunne blive ved og ved.

Heste, der anvendes i tidspunktet for angrebet, da trækkraften under går død i efterforskning. Disse dyr arbejder med kommunikatorer, hvilket banede kommunikation. Army-vinder ledet af militære chefer højtideligt indgået den erobrede byen på hesteryg.

Disse historiske begivenheder er en påmindelse hvordan dyrene hjælpe folk under krigen. Det betyder, at alle de prøvelser forbundet med barske tider, måttet udholde ikke kun mennesker, men også til deres firbenede hjælpere.

Dyr - deltagere af krigen

I tropiske lande, som regel et antal mennesker deltog i slagene ved elefanter. De frygtløst bevæger sig fremad, hvilket bringer terror til fjenden. Deres enorme magt bruges til at flytte tunge konstruktioner, maskiner. Men mod denne formidable kraft simple våben blev fundet hurtigt - en brand. Han gjorde elefanter flygte i panik frygt. I løbet af denne flyvning led han ikke blot fjenden, men også sin egen hær.

I Asien er hesten ikke anvendes til militære formål, og muldyr og kameler. Disse dyr er mere hårdføre, bedre tilpasset til betingelserne i semi-ørken og ørken.
At studere spørgsmålet om, hvordan dyrene hjælpe folk under krigen, for ikke at nævne fuglene. Først og fremmest, det er duer. Mange hære i verden har brugt fugle til at overføre rapporter. Men under Anden Verdenskrig mod duerne begyndte at producere falke vandrefalk er rovdyr. For første gang denne taktik blev brugt af briterne.

krigen hunde

Særlig diskussion om inddragelse af dyr i krig, hundene fortjener. De kan med rette kaldes militæret. Deres vanskelige hundens karriere begyndte i oldtiden. De har tjent som vagt dyr.
Efter et stykke tid begyndte folk at bruge dem i undersøgelsen, og derefter kurer arbejde. I XX århundrede blev hunden forfremmet til marken ingeniører, nedrivning, sygeplejersker, spioner, vagter.

Animal af Den Store Fædrelandskrig

Mindet om begivenhederne i halvfjerds år siden, er stadig i live i folks hjerter. Den nuværende generation forstår styrken og modet måtte vise soldater fra forskellige lande i kampen mod en alvorlig modstander, hvad var Nazityskland.
Vi skal ikke undervurdere betydningen af dyr i Den Store Fædrelandskrig. Igen vil det være om heste, hunde, duer. Kendt faktum, at tjenesten af sejlere trænede delfiner brugt. De handlede som sabotører, spioner, sabotører afsløre ubåd.

Ifølge officielle dokumenter, der var omkring 1,9 millioner ledere af heste i den sovjetiske hær. De blev brugt i alle militære grene. Hold af flere dyr kunne flytte pistolen ved at ændre fyring positioner. Field køkkener var på vej med hjælp af heste, de også bragt konvojer med mad. Hest transport bruges i et militærhospital, så mange sårede soldater troede, at de var tvunget til at heste livet.

Om taknemmelighed af mennesker til dyr, siger en sådan kendsgerning: de sårede soldater hestene blev taget fra slagmarken og plejet, indtil de er helbredt. Men vi må ikke glemme, at dyrene er dræbt i krigen, samt mennesker. Ifølge nogle skøn, dræbte omkring en million heste i den sidste krig.

Hund-helte den store patriotiske krig

At kende sværhedsgraden af hele tjeneste, der måtte bære hunde i perioden fra 1941 til 1945, uden tøven de kan sættes på lige fod med mennesker dobyvshimi sejr i denne krig.

Historier fortalt af vidner, slående usædvanlige fakta, der taler om den grænseløse hengivenhed af hunden manden. Ifølge officielle kilder blev omkring 700 tusind sårede soldater bragt ud af den linje af brand-hunde sanitet.

Det er velkendt, at de firbenede hjælpere leveret bomber og ammunition i de farligste steder, hvor det var umuligt at få en person eller udstyr. Nogle gange i det øjeblik kampen meddelelse modtaget fra kommandolinjen tid, kunne spare snesevis eller hundredvis af liv. Omkring 120 tusinde af disse rapporter blev leveret kun hunde.

Efter voldsomme kampe i deres pladser kommissorium var mange sårede soldater. Hunde hjælper læger ser for de levende mænd, der har brug for hjælp til at redde deres liv på en sådan måde.

Med fighter hunde blev ødelagt under krigen omkring 300 fjendtlige kampvogne. Det sørgelige er, at levetiden for disse dyr endte på samme måde - de måtte stoppe fjenden maskine, men at dø under sine slidbaner.
Efter forekomsten af et vendepunkt i krigen begyndte befrielsen march af vores hær på det område af Sovjetunionen og landene i Europa. Det var nødvendigt for at beskytte mennesker, der vender tilbage til det civile liv. Og her igen hunden havde en uvurderlig tjeneste. De deltog i clearance af mere end 300 bosættelser. krigen hunde har fundet mere end fire millioner personelminer. De reddet fra ødelæggelse 18394 bygninger, hvoraf mange har historisk værdi. Påstanden om, at hundene - heltene fra Den Store Fædrelandskrig, har en god grund, som er bekræftet af officielle data.

zoner konflikt

Som det er kendt, den moderne verden er ikke roligt miljø. Spænding opstår med en vis konstans i den ene del, derefter en anden. Og igen, i de farligste steder med en mand er en hund.

Hund tjeneste uddanne dem til at søge efter flygtige lovovertrædere, bly forfølgelse. Med hunde til at inspicere køretøjer, gade patruljer, bevogtning af genstande af særlig betydning.

human hyldest

dyr feats under krigen er ikke glemt mennesker. På dette er der er rigeligt med beviser. For eksempel, et monument til hunden for den store patriotiske krig er tilgængelig i mange byer og lande, der ikke er sparet disse tragiske begivenheder. Initiativtagerne til monumenterne er almindelige mennesker, ngo'er og nogle gange endda statsoverhoveder.

I Moskva om Poklonnaya Hill i 2013 var en bronze monument over den forreste hund. I Ukraine, i 2003, et mindesmærke kompleks til ære for heltene fra grænsevagterne og vagthunde. I Novosibirsk, et monument til ære for alle servicehunde, der deltog i kampene og tilskadekomne eller dødsfald der.
Ikke ualmindeligt er tilfælde, hvor hunde får belønninger for at fuldføre farlige missioner.

Vi kan sige med tillid til, at alle holder sig for øje, den usædvanlige historie om den fantastiske historie om dyrene under krigen. Og det er også en hyldest til mindet om firbenede venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.