HjemlighedVærktøj og udstyr

Ovne lang brænde sine egne hænder

Hvis din garage har brug for en effektiv opvarmning, men samtidig med at udgifterne nogen særlig lyst, en fremragende løsning kan være en lang brændeovne. Du kan lave sådan et kompakt design selv. Til dette vil være nyttigt kun til metallet, nogle af de værktøjer og begær. Ovnen kan fremstilles af let tilgængelige materialer, det er perfekt til tykvægget cylinder eller konventionelle dåser. I praksis viste det sig, at anvendelsen af tykke metal, hvis tykkelse er 8 mm, er ikke særlig god til ovnen, da det er ret vanskeligt at varme. Dette reducerer effektiviteten, og meget af varmen ikke opvarmning. Vælg ikke for tynd metal, fordi under indflydelse af høje temperaturer, det vil begynde at deformere og miste sin oprindelige form. En af de bedste muligheder er tykkelsen i intervallet 4 millimeter.

Materialer og redskaber

Behovet for at bestemme i et første trin, hvad strukturelle træk og dimensioner vil have udstyr under fremstillingen lang brændeovne. Strukturen kan være rektangulær og have en reflektor. Dette kræver metalplader, hvis størrelse vil afhænge af de planlagte fremtidige kiln dimensioner. Bestanden op metal hjørner, hvis tykkelse er lig med 5 mm, og bruge et stålrør med en diameter på 30 mm og 180 mm rør. Pas på tilstedeværelsen af en elektrisk værktøj, svejsning maskine, uden hvilken i løbet af manipulationen ikke ville gøre.

Teknologi i arbejdet

Ved fremstillingen af kontinuerlige brændeovne er det vigtigt at forstå, hvordan designfunktionerne vil besidde ovn. I dette eksempel varianten af rektanglet, hvilke ark sammensvejses. For at starte afskårne emner i fem vigtigste fly, blandt dem er de bageste og sidevægge, top og bund. Frontpanelet skal placeres til døren af ovnen og askekammeret, men på de dataelementer, der skal køres senere. Når mastere gjort lang brændeovne indledningsvis svejset til undersiden overflade. Det er vigtigt at sørge for, at elementerne anbragt vertikalt, for dette, bruge bygningen niveau eller gon. Komponenter skal placeres kun i en ret vinkel. Gribe sømmen tre steder, du har brug for at sikre den korrekte placering af emnet, først derefter kan du begynde at endelige provarivaniya.

Tips til at arbejde

I det næste trin føreren kan begynde at svejse bagvæggen. Det indre rum skal opdeles i tre rum, nemlig ovnen, og askeskuffen dymooborot. Det første og andet rum er adskilt af en rist, hvorpå brændstoffet er placeret. Den kan fremstilles på følgende måde. På hver side, inde, i en vis højde, som normalt udgør 15 cm, er det nødvendigt at svejse hjørner, placere dem langs hele længden. Forberedt til gitter strimler fremstillet af stålplade. Deres bredde skal være 30 mm. Længde skal vælges således, at de passer til bredden af den fremtidige konstruktion.

Trin mellem pladerne skal være ca 5 centimeter. Strimlerne svejset til to stålstænger med en diameter på 20 millimeter. Det skal ske med maksimal pålidelighed. Dette skyldes det faktum, at disse elementer vil tjene som afstivninger. I processen for kontinuerlige brændeovne træ produktion behøver ikke at knytte til de indre hjørner af grillen ved svejsning. Hvis der er behov for reparation eller rensning af ovne, elementet let kan fjernes. Efter en vis tid, kan nogle plader brænde ud, så de skal udskiftes. De ovennævnte årsager kan være afsluttet, fordi der er et behov for at fjerne tremmerne ret ofte.

Desuden reflektor ovn

Under udførelsen burzhujki på lang brændende træ på den næste etape fra toppen er nødvendigt at svejse to stålstang, vil de holde reflektoren. Sidstnævnte er repræsenteret stålplade, som anvendes til at separere ovnen og dymooborota. Det er nødvendigt at foretage aftagelige. Føreren skal arrangere dette element, således at forsiden af det dannede kanal giver mulighed for indtastning af røg. Denne overflade vil blive opvarmet mere end andre, så det skal være fremstillet af et særlig tyk metal 16 mm.

Afsluttende arbejde

Under fremstilling brændeovne lang brænde deres hænder på det sidste trin er at svejse cover design. Forhånd tilrådeligt at tilvejebringe en åbning til montering af røggasrøret. Efter dette, skæres og svejses bro, som vil blive placeret på toppen. Der er behov for mere smal bro, som vil blive placeret på risten niveau. Det ligger i det næste trin. Dette element vil adskille asken boksen og døren af risten.

ekspert anbefalinger

Før du foretager burzhujku lang brændende, bør du ikke tænke for meget over fremtiden størrelse af ovnen, samt døre. Det vigtigste er, at gennem fortiden var det praktisk at lægge brændstof og fjerne aske til aske. Døren til forbrændingskammeret oftest via hele bredden. Dette vil give dig mulighed for nemt at udtrække risten og reflektoren. For aske døren bør være mere snæver. Det kan betragtes i denne fase, ovnen-komfur lange brændende næsten klar. Du behøver kun at blive svejset håndtag til døre, hængsler og låse. Næstsidste du kan købe eller lave dine egne ved hjælp af en tyk bar og metalrør. Med de særlige udfordringer master bør ikke står over for i disse værker.

brandsikkerhed

Under fremstillingen af brændeovne lang brænde deres hænder og har brug for at tænke over brandsikkerhed, som sikres ved tilstedeværelsen af benene. De er monteret efter det færdige design vil blive indsamlet. Disse elementer er fremstillet af stålrør på 3 cm. Dens diameter bør være fra 8 til 10 cm. Det præform svejset møtrik og bolt. Dette giver dig mulighed for at ændre højden af konstruktionen under drift. Men du behøver ikke gøre det, så længe ovnen er i drift, kan det forårsage skade. Det er nødvendigt at vente på den komplette forbrænding af brændstof.

ovnen skorstenen

Ovn-lange brændeovn må nødvendigvis have en skorsten. Det er lavet af 18-cm rør. Det vil output af et hul i væggen. Bøjninger bør være 45 grader. Det er vigtigt at fjerne de vandret orienterede sektioner. Hjemmelavet lange brændeovne forsynet med en skorsten på bunden af hvilken tilstedeværelsen er nødvendigt at tilvejebringe en rotationsdæmper. For det skal skæres en cirkel, hvis diameter er mindre end denne parameter, der er karakteristisk for metalrøret. Cirklen hul sker under håndtaget er beregnet til rotation. Sidstnævnte er fremstillet af stålstang. Hjemmelavet lange brændeovne er lavet således, at røgrøret til muffen højde var 20 cm. Det er lavet af metal, præformen bør gives en mindre diameter skorsten. Dette element bør svejses ved åbningen af låget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.