Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drømme om en hane? Alle varianter af svaret

Dyr og fugle har altid haft en særlig plads i vores liv. Ikke overraskende, og det faktum, at man er særlig opmærksom på dem, når de optræder i vores drømme. Måske er det på grund af veneration for "mindre brødre" af vores forfædre og er almindeligt kendt, totem kulter, der har i dag overlevet, undtagen i Afrika, eller i mindre udviklede nationaliteter. Mest sandsynligt, har dette ført til, hvad der nu drømme, der involverer dyr har det største antal fortolkninger. Dette kan ses, hvis nogen rulle indfinde arm drøm bog. Hvorfor drøm om en hane - det er dedikeret til dagens artikel.

Denne fugl er først og fremmest en aggression for mange, fordi det er forbundet med barndomsminder, især hvis barnet er på det tidspunkt, overlevede angrebet af fuglene. Hertil kommer, at hanen - en fugl, der opfylder rollen som en række ganske mange kyllinger - en slags harem. Så måske denne drøm betyder en høj position, men er det virkelig? Lad os prøve at regne det ud.

Hvorfor drøm om en hane. Fortolkning af Dreams Freud

Sigmund Freud hævdede, at hvis hanen er en drøm - et tegn på den forestående provision på tilsyn i søvn. Også drøm kan repræsentere og have engagerede fejltagelser, såsom i tilfælde af utroskab. I dette tilfælde hanen - personificeringen af angst ægteskabsbryder (eller ægtefælle). Dette gælder især for disse drømme, når du hører hanen galer.

Hvorfor drøm om en hane. Drøm Miller

Gustav Miller - stort set efterfølgeren af Freud på drømme. I sin drøm inkluderer bog klassiske fortolkninger og billeder opleves af ham selv. I sin drøm bog hane - et symbol på høj status og rigdom. Dette er en tidlig fugl drømt elevation sove i øjnene af samfundet, som ikke vil føre til god afslutning: påvirke de fremtidige fejltagelser begået på grund af egen forfængelighed. Kamphaner i hendes søvn forklarer Miller hvordan forløberen for fremtidige skænderier. Men sang af fugle på Miller - et meget godt tegn, især for de unge: Det er et tegn på en god lever sammen i velstand.

Hvorfor drøm om en hane. Drømmetydning Longo

Yuri Longo, tværtimod, har en tendens til at fortolke drømme i form af esoteriske og andre magiske lære. Rooster, efter hans mening, symboliserer aggression, men udsat for oprør, og ingen mulighed for forsoning. Mest sandsynligt, denne drøm forudsiger et skænderi med gamle venner eller med nære venner. Og i slutningen af skænderi rører så dybt i søvn, at gå tilbage til den gamle forhold er tilbøjelige til at mislykkes. Men hanen-kamp, efter Longo - tværtimod, et tegn på at sove bliver part i skænderi af deres venner, men vil fungere som et forsonende hånd. I dette tilfælde vil alle ende godt.

Hvorfor drøm om en hane. esoterisk fortolkning

Esoteriske sammenligner billedet af hanen med ambitionen om søvn. Og jo mere smuk pik i min søvn, jo stærkere vil de være tilfredse i livet. Men hvis du havde en pik plukket, betyder det, at i virkeligheden, at ambitionerne ingen bekymrer sig, så vi skal holde op med at sove forgæves indsats og sende deres styrker til den anden side. Hvis hanen galede i en drøm, det kommer til deres gennemførelse. Det er værd at være opmærksom på hans stemme rungende - så alt går uden problemer, hæs - det vil bruge en masse kræfter.

Hvilke drømme: en hane Pecks

Det betyder ikke noget forfærdeligt. Næsten alle downers er tilbøjelig til at tro, at dette er blot et tegn på, hvad der vil snart blive sove mindet om en meget vigtig kendsgerning, som faldt ud af hans hukommelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.