SundhedMænds sundhed

Mandlig mønster skaldethed kan forebygges?

Meget ofte mænd, selv de meget unge, ignorere svækkelsen af håret og hårtab. Nogle mener, at mandlig skaldethed giver soliditet. Andre er ligeglade med deres udseende. Atter andre er alt for selvsikker, men alle sammen de vil højst sandsynligt ikke ved, at alopeci kan forebygges eller endog standse.

Prøv at forstå, hvorfor der er hårtab hos mænd, og om det er muligt at helbrede den.

Hvad er det på grund af? Nogle gange kan en mand kan miste hår på grund af det forkerte valg af shampoo. Fedt, der akkumuleres på hovedbunden, forhindrer "vejrtrækning" af hårsækken, håret svækkes. Det samme sker, når vægten er for tør hud, tilstoppe porerne.

Nogle gange hårtab skyldes arvelige årsager. Nogle mænd i kroppen sammen med testosteron og andre androgener, der er en hårtab gen. Det er forbundet med tidlig mandlig skaldethed. Den bærer af et sådant gen kan begynde at miste deres hår, så snart det bliver kønsmoden. Først hår bliver mindre ved tindingerne, deres stænger er reduceret, bliver tyndere. Hår stopper voksende, flytter til hvile, blive svag, hurtig fald. Denne mandlig skaldethed kan transmitteres ikke kun gennem den mandlige, men den kvindelige linje, men forekommer kun på et meget højt niveau af androgener i blodet.

En anden årsag til arveligt hårtab - en autoimmun mekanisme. Af en eller anden grund, kroppen begynder at opfatte hårsækkene som noget fremmed og søger at slippe af med dem. En sådan skaldethed er ejendommelig selv af kvinder. Normalt vælger lægen særlige kurser, der påvirker immunsystemet eller andre specifikke stof.

Årsagen til hårtab kan være en konstant stress. Under neurale overbelastning fartøjer snøre, er de næringsstoffer ikke er leveret i den rigtige mængde. Når kronisk stress, kan hår gendannes hurtigt, men permanent nerve overbelaste kroppen bliver slidt hurtigere, forbedret og mandlig mønster skaldethed. Behandling af sådanne alopeci mulig. For at gendanne dit hår til at gennemgå resterende anti-stress terapi, ofte at gå, sove bedre, længere hvile.

Hvis mandlig skaldethed er forårsaget af modtagelse af medicin, til at behandle det vanskeligere, men stadig muligt. Normalt, læger anbefaler i første omgang at gennemføre behandlingsforløb for den underliggende sygdom, så tag et kursus anbefalet af lægen-trichologist.

Af den måde den skaldede, kan du bestemme hvilke sygdomme han lider. For eksempel, når der er utilstrækkelig aktivitet af skjoldbruskkirtlen, prolysiny vises i øjenbrynene, på panden og bagsiden af hovedet, og når et overskud af hormoner - på toppen. Hertil kommer, når skjoldbruskkirtlen dysfunktion hår taber sejhed, bliver skør, sparsom. Det var sådan: kedelig, svag hår er i alderdommen, når myndighederne ikke klare deres funktioner. Alopeci, som er opstået på baggrund af lidelser i skjoldbruskkirtlen, passerer efter ved brug af lægemidlet i patientens normale hormonal-sammensætning.

Endelig meget ofte mænd mister deres hår på grund af for mange dårlige vaner. Ikke bare ryge og drikke, afslappende hele kroppen, øger hårtab. Uregelmæssig søvn, hypotermi (om vinteren kan ikke gå uden en hat!), Dårlig kost, stillesiddende liv forstyrrer alle indre organer, fremme, herunder skaldethed.

I dag er problemet løst skaldethed. Bare gå til en af de specialiserede klinikker, eller i det mindste til den praktiserende læge skal screenes for at finde årsagerne til hårtab, vælge den rette kurs for at gendanne dem til at spare op til alderdommen smukke hår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.