HjemlighedVærktøj og udstyr

Kabelsamlinger - ende og forbindelsen

Koblinger - er enheder, der bruges til at forbinde kablerne. Resultatet er en linje, der fødes til de forskellige elektriske installationer. Koblingerne er helt forskellige fra parametrene. Indeks for nominel spænding har en gennemsnitlig lig med 5 kV. Terminale modifikationer er den sidste led i en kæde.

Normal kobling består af en manchet, kontaktskaftet og isolatorer. Nogle ændringer har en preroll. For at læse flere detaljer med disse enheder, bør du overveje, hvilke typer af koblinger, samt den specifikke konfiguration.

I modsætning til koblinger

Koblinger (kabel, varme shrink) er linket, og kæden er ikke begrænset til dem. Ifølge den enhed, de er forskellige. Påfør model til telefonlinjer. Der er også en ændring til multi-trunk kabler. Cuffs mange modeller udstyret med et låg. Kontakt stifter er installeret med forskellige diametre. De gennemsnitlige nominelle spænding enheder er lig med 5 kV. Det er også vigtigt at bemærke, at der er ændringer, der har en kabelsko.

Installation af kabelsamlinger kan udføres på forskellige måder. Oftest sker dette ved lodning. Men på markedet, er modificeret med særlig fastspænding mekanisme. I dette tilfælde, meget afhænger af den kobling størrelse. Hvis vi taler om de parametre, opvarmningshastigheden var at leve med modeller svinger omkring 70%. Drift spænding ved en konstant frekvens, som regel ikke overstiger 18 kW. Maksimal temperatur ved kortslutning gennemsnit omkring 140 grader. Mange koblinger har ild dækning.

end modeller

Som tidligere nævnt, er terminatorerne lukker led i kæden. Forskellen mellem dem er tilstedeværelsen af forbindelsen. Han repræsenterer en ledning. I nogle tilfælde, de modeller, der anvendes af kabelskoen. Isolatorer mest almindeligt anvendte transmission type. Også de modeller bruger forskellige jorden drev. I dette tilfælde er båndet isolering placeret nær bandet. Mange koblinger har håndsæt. Olietrykket i indretningen holdes på et gennemsnitligt niveau på 220 kPa. Maksimal temperatur ved kortslutning ikke overstiger 130 grader. Enhed Nominel spænding er omkring 5 kV. At installere indretningen anvendes stramning bolte eller klemmer. Der er også en modifikation, som installationen udføres ved lodning.

Modeller 1 kV

Kobling 1 kV ofte bruges til at forbinde telefonkabler. I dette tilfælde stål manchetter. Direkte legeme lavet af støbejern. Hvis vi taler om parametrene kan anordningen modstå trykket af olien på ca. 120 MPa. For at tilslutte kobling bolte, der anvendes til at leve.

kabelforskruning for hovedlinjer (forbindelse) til 1 kV er ikke egnet. Parameter maksimale temperatur under en kortslutning i indretningerne ikke overstiger 130 grader. Tips fra modellerne for blive. Isolatorer anvendes ofte transmission type. Nogle enheder har et rør. Terminale modifikationer skelnes ved forekomsten af forbindelsen.

Modeller ved 5 kV

Koblinger 5 kV påføres flerlederkabler. Tip i indretningerne kan anbringes over røret. I dette tilfælde kan olietrykket model modstå ca. 150 kPa. Nogle enheder har en forbinding. Det er også vigtigt at bemærke, at isolatorer ofte bruges transmission type. opvarmning koefficient levede i gennemsnit lig med 75%. Ved type installation modeller er forskellige.

Funktioner koblinger 10 kV

Kabel ærmer er designet til 10 kV højspændingsledninger. Boliger modellerne almindeligt anvendte støbejern type. Isolatorer, der anvendes i dette tilfælde er forskellige. Enheden olietryk i gennemsnit holdt ved 330 KPa. Maksimal kredsløb temperatur kort er lig med ca. 180 grader. Kontaktstifterne er anbragt i mønstre under isolatorer. Ved udgangen af ændringer, der fremgår forbindelse. Preroll i indretninger anvendes stål. Driftsspænding modeller med variabel frekvens ikke overstiger 30 kV.

Clutch "STP"

Kobling kabel (forbindelse) af denne type er velegnet til viklede wirer. Manchetten af den anvendte model føringen. Det ligger nær de lavere isolatorer. Preroll i dette tilfælde anvendes i forskellige længder. Efter type af sammensatte modeller forskellige. Den gennemsnitlige trykbegrænsningsanordningerne falder ved 130 KPa. Mærkespænding koblingen 7 kV. Til gengæld opvarmningshastigheden er mindre end 75%.

Værktøjer kobling spænding med variabel frekvens er 16 kV. At installere enheden har koblingsbolte. Huset er forsynet ved koblingen type brand. Det er også vigtigt at bemærke, at modellen har en jordforbindelse drev. Bandage i dette tilfælde placeret på hente. Låget af modellen er lavet af støbejern.

Ændring "dITP"

Kabel samlinger af denne type bruges til jordforbindelse af højspændingsledninger. Preroll, er den model, lavet af bomuld bånd. I dette tilfælde, det sætter en stål ærme. Isolatorer anvendes i modellen kun gennem type. Til montering af enheden anvendes specielle klemmer. Det er også vigtigt at bemærke, at boksen har en spids, der er placeret under bandagen. Direkte installeret epoxy forbindelse af typen.

Den nominelle spænding af anordningen er 1 kV. Ifølge dokumentationen på koblingen olietryk det kan modstå et maksimalt 210 kPa. Driftsspænding med en konstant frekvens er mindre end 30 kV. Til kabel fordeling line model ikke passer. Det skal endvidere bemærkes, at i apparatet anvendt brandsikker beklædning.

Model funktioner "TPB Na"

I denne kobling har en stor kontaktflade skaft. Bandage i dette tilfælde er placeret i nærheden af isolatorer. Manchet denne enhed har en stål. Til gengæld er kroppen lavet af støbejern. Isolatorer anvendes i modellen er kun en lap type. Til fastgørelse indbefatter en speciel konsol. Ferrule anordning installeret med jordforbindelse drev. Nominel spænding kobling er lig med 5 kV. Starter dirigent, er opvarmningen temperaturen ikke overstige 80 grader.

olietryk, hvor indretningen kan modstå ca. 130 KPa. opvarmning koefficient levede med en mindre model. Det er også vigtigt at bemærke, at enheden ofte bruges til at forbinde multi-core kabler. Forbindelsen i dette tilfælde er fraværende. Driftsspænding med en variabel rente svarende til ca. 12 kV. Foringen i dette tilfælde er fraværende.

Brug af enheden "SRS"

Disse kabelforskruninger anvendes hyppigt i reparationsarbejde på hovedlinjerne. Foringen i dette tilfælde anvendt brand type. For at installere enheden, der er særlige klip. Manchetten af standardaftalen, jf bly type. Direkte kontakt aksel er placeret under spidsen. Wire isolator, er modellen med spoling. Den er lavet af bomuld bånd. Til gengæld er isolatorerne fremstillet af polyethylen. Bandage i dette tilfælde fraværende.

Mærkespænding kobling er mindre end 7 kV. opvarmning faktor leves på 80%. Driftsspænding med konstant frekvens er lig med 14 kV. Starttemperatur kabelkorer i gennemsnit lig med 130 grader. Det er også vigtigt at nævne, at olietrykket systemet er i stand til at modstå 200 kPa.

Forskelle mellem modellerne "PStp"

Disse kabelforskruninger er designet til distribution linjer. Låget i dette tilfælde en mast type. Direkte plastik isolatorer er under jordlederen. Rib ved muffe, der anvendes bly type. Pin stang har en lille diameter. Kabelsko foret med koblingshuset under dækslet.

Preroll apparat umiddelbart af bomuld bånd. Direkte ledning-slangen er placeret over taljen isolatorer. Olietryk systemet kan modstå et maksimum på ca. 120 kPa. Til gengæld den maksimale temperatur kortslutning er lig med 180 grader. Drift spænding ved en konstant frekvens, er modellen 15 kW. At installere indretningen udstyret stramning bolte.

Koblinger "PStpR"

Denne kobling kabel terminal (varmekrympende) udformet til telefonlinjer. Isolatorer denne model er af PVC. I dette tilfælde manchetten er sat over kontakten akslen. Umiddelbart kabelsko stor diameter anvendes. Det er også vigtigt at bemærke, at muffen har bøsninger. Nominel spænding af systemet er på omkring 5 kV. Starttemperatur ledere ikke er over 70 grader.

Driftsspændingen ved en konstant frekvens med gennemsnitligt 15 kV. Stramning bolte til tilslutning af kabler i apparatet er fraværende. Direkte montering af kabelkasser foretaget af lodning. Forbindelse i dette tilfælde er ikke givet. Det er også vigtigt at bemærke, at boksen har en beskyttende bandage til dækning af brand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.