Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift marmelade af stikkelsbær: emnet marmelade om vinteren

Stikkelsbær - er en fælles kultur i vores land. Han var meget glad for gartnere til at vokse og landsbyboere, fordi omsorgen for en enkel, men fra den høstede afgrøde er mulige og frugtdrikke til vinteren forsyning, og tilberede en velsmagende marmelade og bær til at tørre bare for at gøre dem vinteren bær lækker te. I denne artikel vil vi fokusere på, hvad der kan tilberedes marmelade stikkelsbær. Det skal bemærkes, at på grund af denne bær marmelade er meget velsmagende og mørt. Opskrift på stikkelsbær syltetøj er at være tilbage i hver familie, og hvis du kan, så koge det et must, som før denne lækker ikke være i stand til at modstå ethvert medlem af familien.

Opskrift på stikkelsbær marmelade og appelsiner

Denne marmelade er interessant, fordi det ikke behøver madlavning. Men smagen er ikke tabt på dette, og gemt ikke mindre end det, der blev brygget.

Vi brug: satsen af 1 kg stikkelsbær (vil passe selv den mest overmodne) - 2 medium appelsin, 0,9-1 kg sukker.

Forberedelse: vasket stikkelsbær skal hakkekød. Appelsiner også være hakkekød, forskåret, deres skiver. Det skal bemærkes, at det ikke er nødvendigt at rense ud i skorpen, det også vil gå til marmelade. Stikkelsbær og orange mix godt og tilsæt sukker. Lad det stå cirka 30 minutter, så sukkeret er helt opløst. Alt hvad du kan lægge ud på glassene!

Opskrift på stikkelsbær marmelade med kiwi

Vi skal bruge: 1 kg stikkelsbær - 1 kg kiwi, 8 kopper sukker, 4-5 spsk citronsaft.

Fremstilling: Kiwi ren, skåret i små skiver. Stikkelsbær hugge i en blender til puré staten. Fold stikkelsbær og kiwi frugt i en emalje skål, fyld med sukker. Simmer, og når blandingen koger, koges i 5 minutter og off. Når marmeladen er kølet, sætte den tilbage på varmen og lad det simre i yderligere 5 minutter. Lad det køle af. Efter dette, tilsæt citronsaft og bring i kog igen. Alle syltetøj kan hældes på bredden.

Opskrift på stikkelsbær marmelade på polsk

Vi skal bruge: 1 kg stikkelsbær, 1,5 kg sukker, 1,5 kopper drikkevand.

Tilberedning: Skyl bær og tør godt, så glem ikke at fjerne bærrene fra hver hale. Bær skal prick med en tandstikker og dyppet i kogende vand (ca. 2-3 minutter). Derefter afløb og cool bær. Stikkelsbær skifte til en emalje gryde, hæld siruppen, bring i kog og fjern fra varmen. Jam til at sætte på et køligt sted i 10-12 timer. Så bringe marmelade på lav varme indtil kogning og lad det simre i cirka 5 minutter. Igen cool. Denne procedure skal gøres to gange. Nedbrydes marmelade i prosterelizovannye banker.

Opskrift marmelade "kongelig" af stikkelsbær

Vi har brug for: 1 kg stikkelsbær, 1 kg sukker, 100 g kirsebær blade, 50 ml vodka, 1 tsk af citronsyre, 0,5 tsk vanilje.

Fremstilling: stikkelsbær vaske, klippe halerne. Hvert bær nødt til at skære ind i siden, og fjern fra det alle frøene. Stikkelsbær foldet ind i en stor skål og bay koldt vand, sat på et køligt sted i 5-6 timer, så vandet skal drænes. Cherry blade føjes til stegepande og hæld 5 kopper vand. Citronsyre tilsættes og bringes i kog. Når kogning, reducere flammen og kog i cirka 5 minutter. I anstrengt bouillon tilsæt sukker og sat i brand. Omrør indtil indtil sukkeret er helt opløst. Når siruppen kommer i kog, du tilføjer vanille og vodka. Kogende sirup til at fylde bær og lad det trække i 15 minutter. Bær sirup hældes tilbage i gryden og bring i kog. Kog i 10 minutter. Hot jam hæld banker, tæt lukket.

Opskrift syltede stikkelsbær

Marinade: 400 g sukker, 0,5 liter vand, allehånde (5-6 stykker), nellike (5-6 stykker), et lille stykke kanel. 100 ml eddike (9%).

Forberedelse: Vi tager kun modne stærke stikkelsbær, pik med en tandstikker. Berry spredt i en krukke (til bøjler) og hældt koldt marinade. Derefter skal bankerne dække og forsynes med koldt vand fra pasteurisatoren. Kog brug for omkring 3 minutter.

Marinaden fremstilles som følger: vand, sukker, peber, nelliker og kanel bør koges, afkøles og afløb. Tilføj eddike.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.