LovStrafferet

En prøve af appellen i en straffesag. En appel om rettens afgørelse

I tilfælde af uenighed med den afgørelse, som retten i parterne altid har mulighed for at indgive en protest for at annullere beslutningen af retssagen retten. En prøve af appellen i en straffesag vil blive diskuteret i artiklen.

Hvad er den appel?

Et af de vigtige principper for arbejdet i retten som sådan er retfærdighed. Dommen i retten bør være rimelige og fair. Alle aspekter i forbindelse med behandlingen af sagen situationen, skal dommeren nøje undersøge, indsamle og samles i en enkelt enhed alle fakta. Først efter alt dette, er det logisk at dømme.

Altid i forsøget vil være taberen. Hvis en person virkelig begået forbrydelsen, dommerens beslutning er gyldig. Men nogle gange er der retslige fejl kan opstå og "købt" business for at "sætte" en uskyldig mand. Dømt i sådanne tilfælde vil kæmpe til det sidste. Chance for at genoprette retfærdighed og er en appel.

Hvordan man laver en påstand?

Appellen føres til en højere retsinstans. Sådan kommer du videre til at indgive en klage inden for fristen? Umiddelbart efter dommen advokat, der har deltaget i processen, eller en ny advokat, der ikke fungerede i en bestemt sag, gør din rapport. For at øge chancen for oprejsning af klager i teksten bør være muligt at male alle de vigtige begivenheder i sagen og angive de artikler i straffeloven, krænkelser eller forsvundet i at gøre den første beslutning.

Efter udarbejdelsen af teksten til en kunde klage eller dennes repræsentant betaler bankoplysninger for retten sagsomkostningerne og en stat pligt. Klagen og alle ansøgninger indgivet i to eksemplarer. Modtagelse om betalingstjenester gebyrer er inkluderet.

Form af appel

Dette dokument har en specifik, juridisk godkendt form. Retten accepterer klagen til overvejelse, hvis arkivering klageformular observeret. Ifølge artikel 389,6 (punkt 1) strafferetsplejeloven, klager struktur består af følgende elementer:

- navnet på den domstol, hvis klagen sendes (for eksempel "The Basmanny byretten i Moskva");

- oplysninger om borgeren, som protesterer mod retten; det er også vigtigt at angive omfanget af dens deltagelse i den retslige proces (f.eks Ivan Ivanov Ivanovich- dømt, offeret, advokaten for den dømte, etc.);

- data skal fremgå af afgørelsen, som er anfægtet (navn på den ret, der traf beslutningen, strafudmåling dato);

- erklærede rationale for appellen (konkrete fakta bekræfter skyld eller uskyld en person, en prøve af appellen i en straffesag betragtes separat);

- angiver en liste over yderligere dokumenter knyttet til ansøgningen (det kan være kopier af dokumenter, sagkyndige udtalelser, anmodninger, specifikationer, osv ...);

- person, der har indgivet en klage, skal du sørge for at sætte sin underskrift uden dokument får ingen retskraft.

Betingelser for udarbejdelse og registrering af protesten dokument

En klage over dommen i retten, i overensstemmelse med artikel 389,4 af RF straffeloven, skal inden for en standard frist. Det faktum, at den almindelige praksis af loven, uanset hvilken type sager (civile, kriminel, administrative, arbejdskonflikt), sat en 10-dages periode at appellere rettens afgørelse. Det er vigtigt at huske på, at 10 dage anses for at være baseret på weekenden. Lad os sige, at dommen afsagt den 3. august. Appel af dom er kun mulig den 13. august inklusive. Det er serveres appellen i det strengt fastsatte lovpligtige periode.

Det tillod muligheden for at udvide den periode, til at appellere rettens afgørelse. For at gøre dette, skal du bevise, at der er en god grund til det ikke kunne passere klagen til tiden. For eksempel blev en mand liggende på et hospital eller var på en forretningsrejse. Selvfølgelig ansøgningen om forlængelse af fristen for klager og vedhæfte dokumentation.

eksempel ansøgning

Byretten

Moskva (navnet på den domstol

institutioner)

Fulde navn og proceduremæssige status af sagen

(Charged, dømt, tilbageholdt advokat den tiltalte eller domfældte, en slægtning)

Adresse: (skal angive den e-mail-adresse med et præcist indeks for bopæl en borger, der indgiver en klage)

Telefonnummer: ....... (om nødvendigt med ham i telefonen kontakt)

appel

til den endelige dom i en straffesag

Dommen af Basmanny Retten i Moskva den "___" _________ 2015 Fulde navn genkendes (anerkendt) skyldig (dømt) for at begå en forbrydelse (forbrydelse) af artiklen (r) ____, ____ af straffeloven. For lovovertrædelser i henhold til artikel ____ af straffeloven fulde navn dømt (fordømte) udstedt straffen - ____ års fængsel (suspenderet eller afsoner en straf) i en straffekoloni (lunge, streng) mode.

(Yderligere klager angivne tekst begrundelse pålagt retsafgørelse, hvor sagen blev betragtet)

Med den anførte dom ikke var enig (uenig) af følgende årsager: (angive grunde, der kan bevise uskyld den dømte.

(Erklæring af de faktiske omstændigheder for at være så detaljeret som muligt)

I henhold til artikel 389,1, 389,6 af straffeloven

VENLIGST:

- appel at slutte sig til årsagen til sådanne materialer:

- .....

-.....

-.....

(Dokumenter, der bekræfter at personen er ikke skyldig)

2. Inviter retsmødet og at organisere afhøring som vidne af sådanne personer (fagfolk, venner): (angiv fulde navn, bopæl adresse)

3. Efter behandlingen af de klager dom fra Basmanny byretten i Moskva for at annullere (ændre). Retten skal angive en af de mulige retsafgørelser i overensstemmelse med artikel 389 i strafferetsplejeloven.

applikationer:

1 ......

2 ......

3 .....

Dato Underskrift

Ovenfor vi har en prøve af appellen i en straffesag. Som du kan se, for hendes skrive det vigtigste - at klart kender de grundlæggende artikler i straffeloven, der findes i den oprindelige afgørelse fra retten. Selvfølgelig er det vigtigt at overholde den ovennævnte struktur og ansøgningsskemaet, fordi manglende overholdelse af myndighedskrav i en ansøgning kan ikke accepteres til behandling i retten.

Hvad gør man hvis man ikke har tid til at videregive klagen til tiden?

En prøve af appellen i en straffesag, har vi allerede diskuteret. Nu er det vigtigt at forstå, hvad de skal gøre i tilfælde af mangler installeret på registrering og registrering af ordet for appel. Der er en løsning! Ifølge de normer for den civile retsplejelov, kan du søge om at forlænge perioden for appel. Som allerede nævnt, skal du give en god grund. Betragt et eksempel på en sådan erklæring.

prøve ansøgning

ansøgning

at forlænge appel i

Retten beslutning.

Byretten ____________ (angiv navnet på domstolen)

ved navn, efternavn (angivet data for borger, der indgiver en retssag).

Jeg udsendte en appel klage over dommen fra retten i tilfælde af _________ _________ (datoen for afgørelsen, den domstol, der traf beslutningen).

I overensstemmelse med art. 389,4 Strafferetsplejeloven har evnen til at annullere den sætning, når ansøgningen indgives inden for den tildelte juridisk periode.

Ifølge de normer for Art. 389,5 personer, der mistede fristen for at appellere kan gives ekstra tid til at producere krav til rettens afgørelse i overensstemmelse med føderale lov, der anerkender retten som gyldige grunde til manglende fristen.

Jeg tror, jeg gik glip af den lovbestemte appel om en gyldig grund (sørg for at have til at beskrive årsagen til optagelse).

På grundlag af de oplysninger, i overensstemmelse med art. 389,5 Strafferetsplejeloven

VENLIGST:

1. For at forlænge fristen for at indgive en klage på dommen.

Liste over bilag

1.Application (duplo).

2. De dokumenter, der angiver årsagen til manglende fristen.

Dato for "_____" __________ 2015 Signatur

Dette er en prøve en prøve ansøgning. For at få succes i undersøgelsen skal angive årsagen til den største detalje.

konklusion

Processen med appelretten handle på ethvert niveau - en traditionel fænomen i praksis af loven. Retten til at protestere mod den umotiverede afgørelsen fra retten tilhører alle deltagerne i sagen ved retten. For at appellere dommen, som de anser for urimeligt, er dømt og hans advokat, pårørende til de dømte. På den anden side, ofte med punktum domstole uenige anklagere. Også de som statslige anklagere kan indgive klager.

Vi kiggede på, hvordan man kan indgive en klage over rettens afgørelse. Vi håber, at oplysningerne vil være nyttige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.