SundhedMedicin

Nyttige end en massage? Historien om massage. Historien om fremkomsten og udviklingen af massage i kortvarigt Rusland

Menneskeheden vidste mere om massage fra tidernes morgen. Vores forfædre instinktivt æltet og gned syge områder af kroppen. Efterfølgende fandt de, at de samme handlinger for at hjælpe med at reducere træthed, og endnu senere til at rense og blødgøre huden massage det begyndte at blive brugt. Historien om massage er afspejlet i mange manuskripter, herunder Bibelen, som taler om den slibning proces og smøre kroppen aromatiske olier.

I denne artikel vil vi forsøge at identificere de vigtigste vartegn i historien om udviklingen af massage, lige fra oldtiden og slutter den aktuelle århundrede. Fremhæv nøgle kronologisk punkt, påvirket dens dannelse, og finde ud af, hvad der er i virkeligheden den massage.

Historien om "massage" er, hvordan ordet har sine rødder i Europa og Asien. Det arabiske udtryk "masse" betyder "touch" og "tryk forsigtigt", den franske "massezh" - gnide, og den græske fortolkning af ordet - "squeeze hænder."

De gamle tider

Tegninger lavet på stenen væggen, er den første dokumentation for eksistensen og brugen af massage. De er de vigtigste aktører skildre mennesker, gned hinanden. På pladsen er der fundet spor af urter, olier og salver, der bruges ikke kun for sårheling, men også til at blødgøre huden.

Tilbage i det tredje årtusinde f.Kr., østlige healere brugte teknikken til behandling af sygdomme og forbedre den menneskelige tilstand, som det fremgår af mange kinesiske manuskripter, detalje forestiller massage.

Historien om massage, og det var hans teknik har sine rødder i Kina. Denne teknik blev udviklet af de gamle kinesiske læger for at finde en fantastisk helbredende effekt, når der trykkes hænder til specifikke punkter i kroppen. De kaldte hende "Amma."

øst

Senere denne teknik var starten på udviklingen af nye metoder til indflydelse på den menneskelige krop, som vi bruger den dag i dag - påvisning af biologiske aktive punkter og akupunktur, har alt dette givet os en massage.

Historien om massage er blevet yderligere udviklet i Japan, hvor metoden forbedret fra generation til generation, med det resultat, at det er blevet en fundamental del af japansk kultur, der giver anledning til endnu en teknisk afdeling under navnet "ASV".

Denne teknik gør det muligt at handle på menneskekroppe ved mange patienter biologisk aktive punkter. Lidt senere, den østlige mestre raffineret massage teknik, kun begrænset af at trykke en finger. Denne teknik kaldes "Shiatsu" eller med andre ord, den japanske manuel terapi. Massage terapeuter, der har opnået succes i udviklingen af shiatsu kan helbrede en række komplekse sygdomme og støtte kroppen i god form.

Asien

Massage historie i Indien viser, at inderne har kombineret massage teknikker med hygiejniske procedurer. Berømte afhandling Ayurveda ( "viden om livet") fra de gamle indiske healere, skrevet omkring 1500 f.Kr., konstaterer, at massage, mens du tager et bad ikke kun lindre træthed og støtte trivsel, men også til helt at rense huden af toksiner.

Bemærkelsesværdige arkæologer har kunnet finde beviser for, at egypterne og perserne brugte massage teknik, og det er ikke kun til medicinske formål, men også som et instrument til ansigtet og hele kroppen. Producerer en række forskellige salver og blandinger med tilsætning af urter og harpikssammensætning egypterne gned hans krop at forynge huden og stykker helbrede.

Egyptologer hævder, at den berømte skønhed Cleopatra ofte tog bade af mælk, hvorefter pigen gjorde hende en massage, gnide huden af æteriske olier. Ved årsskiftet vor tidsregning historie massage med traditionen begynder at trænge ind i de europæiske lande.

Antikke Grækenland og Rom

I det gamle Grækenland, ekstremt hilste en sund livsstil, og der var endda en kult af kroppen, hygiejne og renlighed, som fortsat praktiseres den dag i dag. Grækerne har konsekvent gør gymnastiske øvelser med en regelmæssig deltagelse af særlige bade, hvor en af de obligatoriske procedurer har olie kropsbehandling og en efterfølgende massage.

Historien om forekomst af massage er ikke sparet og de berømte olympiske lege, som er så glade for grækerne. Alle atleter er obligatorisk før starten af konkurrencen om at gøre massage til at løfte moralen og tone, men i slutningen af konkurrencen, blev gentaget, at lindre træthed og helbrede de skader.

Styret af de samme principper og gladiatorer, der strækker din krop massage både før og efter kampen i arenaen. Homer i hans berømte digt "The Odyssey" er ikke engang nævnt på massage procedurer smukke kvinder, når mænd gned krop, vender tilbage fra slagmarken.

I det femte århundrede f.Kr., Hippokrates far til medicin blandt de første til at undersøge virkningerne af massage teknikker på de syge patienter. Baseret på observationer og hans praksis, skrev han, at samlingen i en vanskelig situation, kan være afslappet massage - blid og moderat friktion kan blive tykkere klud og tør og hyppige - træk.

Middelalderen og renæssancen

Historien om fremkomsten og udviklingen af massage i middelalderen har en masse huller. Fra begyndelsen af dannelsen af Romerriget indtil slutningen af det XIV århundrede førte optegnelser kun på reglen om Kirken, de vigtigste slag og krige, de forskellige overtro og forfølgelser af jøderne. Med hensyn til uddannelse, fysisk uddannelse og kunst, blev de ikke afholdt i høj agtelse.

Men i begyndelsen af det XV århundrede begyndte renæssancen gav et nyt liv til videnskab, kunst og, naturligvis, en sund livsstil. Det var dengang, massage begyndte igen at blive brugt i terapeutiske og profylaktiske formål.

Franske læge Ambruaz Pare, der levede i det XVI århundrede, har bidraget til udbredelsen i Europa af terapeutisk massage. Han var retten kirurg af flere franske konger. Han huskede historikere mere fordi med hjælp af massagebehandlinger sat på Queen Mary Stuart ben.

Ambroise gav en klassificering af massage, giver det tre grader: mild, medium, og energiske. I dag er disse navne se lidt anderledes, men essensen af proceduren ændrer ikke: afslappende, stimulerende og generel. Mange læger af den tid har vedtaget en teknik, massage, at overtage og udvide et sted Pare teknik, som efterfølgende lov til at omfatte en del af den medicinske procedure i postulater.

moderne metoder

Den moderne historie om udviklingen af massage starter fra det svenske fysiolog Henrik Ling, der boede ved årsskiftet XVIII-XIX århundrede, hvis værker markerede begyndelsen på bunden af terapeutiske øvelser, der er kendt verden over som "svenske bevægelse behandling."

Ling har indført ny terminologi, der beskriver teknikker til massage: strøg, gnide, bomuld, aflytning, rullende og vibrationer. Disse navne bruges af moderne medicin, tilføjer alle de nye begreber og definitioner.

anerkendelse af massage

Ikke mindre berømte hollandske aktivist George Metzger udviklede sin massage teknik, som er baseret behandlinger fra Kina, gør det muligt at komme sig efter skader og behandling af visse sygdomme i kroppens funktioner. Hans teori kombineret med praktiske anvendelse inden for anatomi og fysiologi lov til at erhverve et betydeligt antal tilhængere spredt over hele Europa og nåede Nordamerika.

Takket være den ihærdige arbejde og aktiviteter Metzger og Ling massage er blevet anerkendt af det internationale medicinske samfund og blev betragtet som en effektiv metode til indflydelse til behandling af mange sygdomme. Teknikker og finesser af brugen af massage til terapeutiske formål begyndte at undervise i honning. institutioner for en snæver kreds af specialister.

Historien om fremkomsten af massage i Rusland

I det gamle land, bortset fra hærdning procedurer, der anvendes, og nogle former for massage. Disse omfatter: effleurage træ klodser, der er kendt og konserverede stadig gnider kost. Slavere kaldes denne teknik "hvoscheniem", og det er beskrevet i detaljer i Krønike tiden.

Moderne russisk historie massage er kort beskrevet i værkerne Zabludovskii PE og det begynder at være almindeligt udviklet på Moskvas Institut of Physical Education i 1923, hvor en separat afdeling af øvelsesterapi er blevet etableret. massage begyndte derefter indført i sport praksis og finde anvendelse i hjemmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.