FinanserPersonal Finance

Hvor og hvordan at sælge mønter?

Ejerne af prestigefyldte samlinger, selvfølgelig, kender det sted, hvor samle flest solvensmæssige købere - de sande samlere og forhandlere. Heldigvis næsten hver by har en uformel og semi-formelle markeder. Men hvad med de mennesker, for hvem de gamle kuriositeter kom helt tilfældigt og hvordan man kan sælge mønter, de ikke engang kender første hånd ...

Det globale netværk som en kilde til pålidelige oplysninger

Siden da, da der var et globalt netværk, og efter det - de specialiserede online-auktioner, for at få pålidelige oplysninger er ikke et problem. På nogen officiel hjemmeside, kan du sælge erindringsmønter, vintage og alle andre, uden at forlade hjemmet.

Her på sitet, kan man stifte bekendtskab med proceduren i transaktionen, metoder til at foretage betalinger og anmeldelse andre leverandører.

Selv nybegyndere, at få på et af disse steder, du hurtigt forstå, at for at for eksempel sælge mønterne i USSR tilbage i deres ejendom, skal du først vælge en lignende mønt blandt dem, der allerede er blevet fremlagt på den elektroniske auktion. Men nogle gange er der overlays ... For eksempel: en uerfaren sælger kan ikke forstå, hvorfor hans produkt skønnes at være flere gange billigere modstykke fundet på internettet, på trods af den absolutte lighed.

Hvad skal en nybegynder vide sælgeren?

Skræmt sandsynligt "bump" på den fidus uerfarne sælger, selvom du virkelig har brug for pengene i lang tid ikke kan løses på handlen af frygt for at miste de varer og efterladt uden penge.

Mistilliden af de online-tjenester ofte afregnes i novice numismatists sjæle efter taksator "dom", som de ikke er klar. For eksempel er det meget mere rentabelt at sælge erindringsmønter, som er tre - fire årtier end præges et par århundreder siden den gamle. For at forstå, hvorfor gemt væk til en regnvejrsdag, en familie juvel, hvorpå store forhåbninger, er penny nipsting, er at spørge, efter hvilke kriterier dannede auktionen priserne på mønter.

Skal jeg være bange?

Indgåelse af transaktionen på et elektronisk numismatiske auktion - det er en garanti for sikkerhed. For det første er proceduren helt fortrolig og indebærer muligheden for at få råd både højt kvalificerede fagfolk, og andre nødvendige oplysninger på ethvert tidspunkt i transaktionen. For det andet, kan prisen for partiet kun ændres i retning af at øge. Tredje - den intuitive brugerflade af auktionen.

For at finde ud af, hvorfor arbejder på webstedet eksperter på forskellige estimater næsten identiske varer, skal du være opmærksom på nogle af de finesser, der ikke er gjort åbent fordelt. Alle de oplysninger, han har brug for (hvordan man kan sælge, værdien af mønter, hvorfor prisen er så) nybegynder vil lide i processen for kommunikation med administrationen af auktionen eller i forummet, udveksling af oplysninger med andre, mere erfarne sælgere.

Ikke alt er guld, der skinner ...

Som enhver anden professionel numismatiker taksator styret af en bred vifte af muligheder kendte til ham alene. For eksempel kan de gamle, men tåler mønter udstedt af lille omsætning, så at sige, "på prøve" i vor tid måles i titusindvis af dollars hver og er en national skat. Det er også vigtigt niveau af sikkerhed, kvalitet gurcheniya ...

Det sker ofte, at en mønt af ringe værdi, der er tilsluttet en sådan en fascinerende historie, der fandt sted i det virkelige liv, skyldes som dens pris på auktion skarpt hopper. Derfor, før at sælge mønter, værd at finde ud af, om med dem nogen en sjov, tragisk eller anden hændelse er ikke tilsluttet eller ej.

Af den måde, registreringen i numismatisk forum giver dig ret til en gratis vurdering af mønterne. Dette er en stor chance for at rådføre sig med de bedste mestre i deres håndværk, som er næsten umuligt at opfylde offline.

Hvordan til at sælge online mønt?

Mange mennesker overveje at indsamle kunst og gamle mønter - det bedste mål for investeringer. Hvorfor? Mønter, på trods af den globale finansielle krise, ikke falder i pris, og tilsyneladende, at dette forklarer så meget opmærksomhed på den brede offentlighed og pressen.

Social kreds af professionelle numismatists ganske smalle og lukkede for fans. Under disse omstændigheder, at lægmand er ikke noget, der sælger mønterne - den reelle pris ingen kan sige. Den nemmeste måde at evaluere og sælge hans samling (eller en del af det) - registrere online auktion site.

Auktionswebsteder er arrangeret så enkel, at selv dem uden erfaring fra brugeren ikke vil være let at finde emner, der omfatter sine produkter. Også, potentielle sælgere har brug for at finde billeder af deres mønter og til at formulere deres grundlæggende karakteristika. Generelt gør alt for at interesse auktsiona administratorer. Så transaktionen sker hurtigt og vil være til gensidig fordel. Men hvis mønten er ikke interesseret i taksator er måske ikke værd at bruge tid på sit salg.

Men hvis besluttet at sælge, kan det ske umiddelbart efter registrering af auktionen og underskrive aftalen, hvor det laveste budbeløb, angives.

Betaling og levering

På en online-auktion er altid en masse mennesker er villige til at sælge Sovjetunionen mønter. Ofte ejere af et stort antal mønter er sat til salg, når alle dine "skatte" og skynde du læse salgsbetingelserne, overse det faktum, at i stedet for gebyrer (hvis størrelse afhænger af den endelige pris), skal de blive opkrævet en såkaldt minimal fast beløb, som afholdes :

  • med masser af non-profit;
  • med et stort antal partier ejes af en enkelt sælger.

Og mere ... Før du sælger mønten på auktion, sælgeren skal beslutte, hvordan den agter at foretage overførsel af varer (via mail eller privat levering) og til at modtage betaling (elektroniske penge eller efterkrav).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.