Nyheder og SamfundNatur

Hvor mange år bor papegøje derhjemme?

Papegøjer - det er nok det mest muntre, klare og lyse fugle, der kan juble op nogen. Ikke for ingenting er deres planter, mange familier med børn. Efter fjerede venner vil være fremragende ledsagere børn, selv om, og vil "tale" på deres eget sprog. Før du køber en fugl, mange mennesker ønsker at vide alle de nødvendige oplysninger om dens ernæringsmæssige indhold, pleje. Den vigtige rolle, som spørgsmålet om, hvor mange år, der bor papegøje spillet. Alle ønsker at PET har været med dem så længe som muligt.

Alle arter af papegøjer i størrelse er opdelt i små, mellemstore og store. Den laveste forventede levealder er små fugle. De glæde deres værter omkring 10 - 15 år, men det er under ideelle betingelser for frihedsberøvelse. Det er værd at bemærke, at i deres naturlige habitat de lever ikke længere end 8 år. Der er en mangel på almindelig mad og de konstante angreb af rovdyr.

Mellemstore papegøjer lever for at være 50 - 60 år. Den længste glæde os med store repræsentanter for denne art af fugle. Ifølge nogle kilder, deres forventede levetid er 60 - 120 år. Men hjemme er det meget vanskeligt at dyrke en lang levende, fordi det er umuligt at give et fuldgyldigt fugl kost. Derudover kan det kede sig eller syge.

Hvor mange år har levet en papegøje? Det afhænger helt af arten. Den mest almindelige fugl - bølget - lever ikke mere end 15 år. Disse sjove små papegøjer er meget snakkesalig. Den ældste "volnistik" levede op til 21 år. Cockatiels leve lidt længere, 15 - 18 år, de er meget sjove og lyse, men tæmme dem og noget at lære meget hårdt. For små fugle er tilskrevet og turtelduer, der fik deres navn på grund af den store kærlighed til hinanden. De lever 10 - 15 år. Men hvis man fugl dør, så på grund af længsel kan snart dø, og det andet.

Hvor mange år har levet en mellemstor papegøje? Det afhænger også af typen og fængselsforhold. For eksempel afrikanske Greys lever til 60 år, men der er tegn på lange-lever, der vendte 93 år gammel. Disse fugle har meget høj intelligens, så behovet for at kommunikere. På grund af den manglende opmærksomhed, de kan blive syge eller endda gå plukning. Ozherelovye papegøjer er meget elegant, yndefuld. De er nysgerrige, intelligente og uhøjtidelig til betingelserne for frihedsberøvelse. De lever omkring 20 - 30 år.

Kakadue papegøjer - er store i størrelse, men det 100-års jubilæum kan ikke prale. Generelt lever de op til 30 - 40 år. Den ældste repræsentant for denne art er død i en alder af 69 år. Det samme kan siges om den ara. Ingen repræsentant for denne art er ikke fejrede sin 50-års jubilæum. Disse papegøjer er meget dyre, men veluddannede. I vores land, de er sjældne.

Kort sagt, hvor mange år der bor papegøje, er helt afhængig af dens betingelser. Hvis fuglen til at sikre et behageligt celle med alskens tilbehør til at hjælpe fjer kæledyr have det sjovt, samt mangfoldigheden af dens foder, vil han leve et langt og lykkeligt liv. Vigtigt er kommunikationen. Efter papegøjer knyttet til deres ejere og smerteligt reagere på den manglende opmærksomhed fra deres side. Det er ikke nødvendigt overhovedet at købe en fugl, hvis du ikke har tid til at passe det. Pleje, kommunikation, tilstrækkelig kost, komfortable celle - er alt, der skal fjedrede ven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.