HjemlighedReparationer

Reparation og rengøring af brønde med deres egne hænder.

Shallow vand brønde - en af de mest almindelige kilder til vand i sommerhuset eller hus på landet. Sådanne husstand brønde er boret, mange organisationer ejer eller boring kræfter, de har en god flow, tilstrækkeligt til husstandens behov og kunstvanding. Men de har en væsentlig ulempe, deres levetid lille nok, de lejlighedsvis har brug for at blive renset og repareret.

Først og fremmest, er du nødt til at fastslå årsagen til godt fiasko. Til dette er det nødvendigt at måle vandstanden i brønden ved hjælp af en vægt på en snor og måle dybden til bunden. Det er også nødvendigt at kende den faktiske dybde af brønden. Hvis vandstanden er høj, og bunden for meget "rose", betyder det, at godt sandet til, og det skal rengøres.

Rengøring af brønde med deres egne hænder uden behov for specifikke materialeomkostninger på to måder - ved hjælp af en kraftig afløb pumpe eller motor eller pumpe-type "Little Boy"

For at rengøre hullet, du har brug for en vibration pumpe til den lavere indtag vand. Pumpe på en robust stålkabel 4-5 mm sænket til bunden af brønden og begynder lignelse "fiskeri". dvs. Pumpen skal løftes, sænkes med 10-15 cm. Ved at trykke på bunden. Snavs på bunden af brønden "vzbalamuchivaetsya" og pumpes op gennem slangen, det vigtigste er ikke at sænke pumpen i lang tid, ellers slangen og pumpen kan tilstoppe med silt og sand. Denne rengøring metode fungerer godt, hvis der er vand i brønden i en tilstrækkelig mængde, og sedimentering ikke overstiger 1-3h meter. Hele renseprocessen tager et par timer.

Hvis snavset blokerede strømmen af vand i brønden, rengøring brønden med en vibrerende pumpe er usandsynligt, at lykkes, bare ikke har nok vand til at drive pumpen. Du kan anvende en anden måde - Skyl godt med kraftige pumper og dræning pumper med kapacitet (nominel kapacitet på mindst 6.10 kubikmeter per time). Princippet om rengøring brønde således ganske enkle - ned til bunden af brønden rør IPA 32-40 mm i diameter eller en brandslange med et stykke metalrør på enden og sprøjtet med vand. Det opsamlede støv og sand eroderet fra bunden og er ført tilbage strøm af vand fra brønden til ydersiden. For erosion var mere effektivt ved enden af røret kan gøres lighed ejektor, dvs. flade sin ende, jet rytmen med større kraft. Det er nødvendigt at fastsætte på forhånd en dræning rille af brønden, så for ikke at oversvømme landet. Ulempen ved denne fremgangsmåde er, at det er nødvendigt med en tilstrækkelig stor mængde vand, fra 1 til 5 kubikmeter. afhængigt af brøndens dybde og graden af forurening.

Der er en anden fremgangsmåde til rensning flade fordybninger - med en kompressor, en såkaldt airlift. Nu, næsten overalt er der en service på en timeløn leje kraftig industriel kompressor (kapacitet på 3-7 kubikmeter per minut), monteret på en lille lastbil a la "Gazelle". Sko med det er hurtigt nok i 1-2 timer, er princippet det samme som med motorpumpe, men i stedet vand til bunden af brønden forsynes med luft, hvilket gør forurening og om nødvendigt tilsættes lidt vand. Det eneste - det er en rodet proces, fountain når 1,5-2 meter, og det er ønskeligt at lukke postrock stod i nærheden polyethylen.

Når du skriver denne artikel, materialer blev brugt http://burenie-voda72.ru/ websted

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.