SundhedMedicin

MD - fortjent titel af de bedste læger. kendt MD

MD - honorære akademisk titel. Prisen er kun Hædret Worker industri, vi har opnået betydelig succes, ikke kun i praksis af medicin, men også i undersøgelser, der beskæftiger sig med de komplekse spørgsmål om medicin.

For at blive tildelt den akademiske grad?

Titlen på Doctor of Medical Sciences er det højeste niveau for videnskabsfolk både i USSR og Rusland. Det følger umiddelbart rang af kandidaten. I indenlandske universiteter tildele det en forudsætning for at opnå en professor. Uden dette er det umuligt at deltage i de respektive konkurrence.

I Rusland er denne grad tildeles præsidiet for Højere godkendelsesudvalg af Forbundsministeriet for uddannelse og videnskab. Først og fremmest er det vurderet som bestået doktorafhandling.

I dette tilfælde, bør ansøgeren graden af Doctor of Medicine allerede har en grad af kandidat af videnskaber.

I sin doktorafhandling bør udvikles teoretiske principper, der kan beskrives som en større videnskabelig præstation. Eller de kan bruges til at løse et stort videnskabeligt problem er en vigtig værdi, meget videnskabeligt arbejde, der skal gøres. MD kan opnå denne status, når beskyttelsen af deres hypoteser til den fornemme publikum.

I Den Russiske Føderation, kan lægen videnskabens blive i 23 områder af videnskab, der spænder fra medicin og biologi til arkitektur, filosofi og retsvidenskab.

Hvor mange russiske læger?

I løbet af de seneste 20 år er antallet af læger i Rusland steg markant, blev mere af dem, der skylder sin medicin udvikling. Doctor of Medicine fortjent modtager denne titel. Hvis i 1995 var der mindre end 20 millioner, på trods af, at alle forskere med avancerede grader var mere end 116.000, i disse dage og samtidig reducere det samlede antal indehavere af akademiske grader (de er kun lidt mere end 100 tusind), lægerne var mere - 25 ulige tusinde mennesker.

Det vil sige, hvis tidligere PhD var en ud af seks forsker med en akademisk grad, men i dag hver fjerde. Det er værd at bemærke, at en af dem kun dem, der deltager i videnskabelige udvikling tilskrives, så det faktiske antal forskere læger i Rusland endnu mere.

ph.d. udlandet

Bestemt sige, hvad den akademiske titel svarer til den russiske læge i udlandet, er det umuligt. Meget forskellige krav og karakteristika af doktorgrader i de forskellige stater.

I dette tilfælde, med nogle lande, har vores land indgået aftaler om gensidig anerkendelse af dokumenter, der bekræfter akademiske grader.

For eksempel, i 2003, blev aftalen indgået med Frankrig. Ifølge ham, den franske læge videnskabens forhold russiske kandidat af medicinske videnskaber. MD på samme tid, i henhold til de dokumenter, der er ingen tilsvarende modstykke.

En lignende aftale blev indgået med Tyskland. Kun her for at tilføje, at den russiske ph.d. svarer til de tyske Habilitering faglige kvalifikationer.

I Tyskland anerkendelse af grader påhviler Ministeriet for Lands.

Berømte russiske medicinske forskere

Ph.d.'er blandt mange forskellige medicinske specialer. Men måske den mest blandt hjertepatienter kirurger. Disse læger direkte hver dag kæmper for livet for de patienter, vil deres arbejde afhænger direkte af, hvordan resten af den skæbne mennesker, og om det går.

Fremtrædende russisk hjertekirurg, MD, Professor Renat Suleimanovich Akchurin. I dag arbejder han på den russiske kardiologisk forskning og produktion Complex. Dr. Rank var tilbage i 1985.

Uddannet i de bedste klinikker i USA, er primært kendt som en specialist, der udvikler avanceret gren af lægevidenskaben der beskæftiger sig med meget få mennesker i almindelighed - og vaskulær rekonstruktiv hjertekirurgi, det bærer en unik betjening af plast mikrokirurgi.

Takket være mere end 300 videnskabelige publikationer i anerkendte russiske og udenlandske medicinske tidsskrifter fik titlen Doctor of Medicine. Moskva har bragt ikke en kendt læge, for her er der en stærk indenlandsk medicinske skoler.

I Rusland, er det primært kendt som en af de unikke fremgangsmåder til sponsorerne af transplantationspatienter tæer at børste, komplekse operationer for at genoprette den menneskelige hånd. Den mest berømte var i 1996, at han blev betroet til at udføre en hjerteoperation på russiske præsident Boris Yeltsin. Koronar bypass var vellykkede politikker for endnu fire år efter behandlingen førte landet.

Sibirisk Dr.

Unikke læger er ikke kun i hovedstaden, men også langt ud over landets grænser. For eksempel er det Alsou Nelaeva - endokrinolog, MD. Tyumen er nøglen ekspert på sit felt.

Doktorgrad i deres specialisering forsvarede i 1997. Der er fokus på studiet af diabetes og vaskulære komplikationer efter operationen. Aktivt engageret i videnskabeligt arbejde. Under hendes ledelse, har 5 forskere fik titlen Kandidat of Medical Sciences. MD dimitterede indtil kun én.

Og Nelaeva ikke kun helliger sig til pædagogiske aktiviteter, men også fortsætter med at praktisere medicin. Under hendes ledelse, arbejder Tyumen endokrinologisk apotek.

En anden væsentlig specialist i denne region i Rusland - Irina Vasilevna Medvedeva. Det er også en endokrinolog, MD. Tyumen er rektor for State Medical University.

Hendes speciale omfatter spørgsmål diætetik, god ernæring og fodring af nyfødte, der ikke tidligere tiltrukket sig opmærksomhed fra prominente forskere.

Deres kandidat og ph.d.-afhandlinger forsvarede professor Krylov, som også var interesseret i disse emner. Det er anerkendt som en talentfuld russisk videnskabsmand, i dag, under hendes ledelse, skolen virker i alle mulige retninger for terapi. Megen opmærksomhed er betalt til fødevarer regimer i forskellige sygdomme.

Forfatter tusindvis af videnskabelige artikler

En af de mest berømte kirurger i Rusland - Hatkov Igor Evgenevich. MD, Ph.D., professor.

I hovedstaden, han førte Klinisk Forskningscenter, som tidligere har specialiseret udelukkende på gastroenterologi. I dag centret er engageret i en række forskellige lægernes anvisninger. MD Hatkov Igor Evgenevich dirigerer også Institut for Kirurgi i hovedstadens Medicinsk og Dental University. Desuden er universitetet forbereder ikke kun tandlæger, men også er en af de bedste universiteter i landet, som forbereder specialister i retning af "medicin". Derudover er det også en af de ældste medicinske universiteter i Rusland, for nylig fejrede sit 90 års jubilæum.

Khatkov sig en indfødt af Saratov Medical School. Han forsvarede sin afhandling om et emne relateret til behandling af kirurgisk patologi, og fik sin doktorgrad for hans arbejde med forebyggelse af komplikationer i laparoskopi. Det er en moderne kirurgisk teknik, hvor alle operationer udføres gennem et minimalt små snit. Mens lægerne bruges til at gøre en masse flere nedskæringer i kirurgisk praksis.

Han alene er forfatter til mere end tusind videnskabelige artikler. Siden 2014 er han alvorligt engageret i problemerne med kræft, skyldes det faktum, at denne sygdom for nylig er blevet meget populært i Rusland.

Børnelæge fra Gud

Det er så ofte henvist til en anden berømt læge, uddannet fra Saratov Medical Institute. Nikolay Romanovich Ivanov - MD, fra midten af 60'erne til slutningen af sit liv var leder af afdelingen for pædiatriske infektionssygdomme ved Saratov universitet. Næsten 30 år, fra 1960 til 1989 førte han denne institution.

Stærk forsker, der har viet sit videnskabelige forskning på sepsis, akut tarm infektion og immunisering.

MD, Professor Ivanov blev født i Penza-regionen i 1925. I medicinsk skole indtastet han den Store Fædrelandskrig, i 1942.

Hans første videnskabelige arbejde - speciale - han beskyttet professor Zhelyabovsky diagnosticering og behandling af tyfus i patienter, der fik vaccinen. Det meste af sit liv, han viet til studiet af smitsomme sygdomme hos børn. De studerede forskellige sygdomme - mæslinger, difteri, skarlagensfeber, polio og mange andre.

Af særlig interesse er hans undersøgelser af tidlig forebyggelse af smitsomme sygdomme. Det praktiske resultat var udviklingen af en række anbefalinger til vaccination af børn og voksne mod pest og kolera, hvilket var særligt vigtigt i disse år.

Ivanov blev sat kriterierne for, hvornår det mest effektive er den vaccine mod mæslinger og fåresyge. Grundigt undersøgt stafylokokinfektion. Fremgangsmåderne til forebyggelse af akutte tarminfektioner hos børn og unge.

Det er til hans kredit - base i den russiske nationale skole af pædiatriske infektionssygdomme. Han var den tilsynsførende i beskyttelsen af mere end 40 afhandlinger, hvoraf næsten halvdelen af doktorgrader. Alle af dem er afsat til konkrete problemer med smitsomme sygdomme, ikke kun hos voksne, men også hos børn.

Ivanov blev også en mentor til hundredvis af kandidater af Saratov Medical Institute, hvor han arbejdede rektor. Under hans ledelse har universitetet fordoblet antallet af studerende, blev 32 nye afdelinger åbnet. Blandt dem, neurokirurgi, ambulante pædiatri, den første i Sovjetunionen Hæmatologisk Afdeling. Opførelse af nye sygehuse, sovesale for studerende.

Nikolay Romanovich Ivanov døde i 1989 i en alder af 64 år. Han blev begravet i byen, som brugte det meste af sit voksne liv, Saratov.

Forsker hematologist

En af de største russiske forskere inden for hæmatologi - Andrey Vorobiev, professor, doktor of Medical Sciences. Født i 1928 i hovedstaden. Akademiker af den russiske videnskabsakademi, leder af Scientific-Forskningsinstitut Hæmatologi og Intensiv. Den første leder af sundhedsministeriet i Den Russiske Føderation. Dets vigtigste bidrag er at undersøge inden for onkologi og hæmatologi og Stråling Medicine.

Forældre Andrei Ivanovich var en bolsjevik revolutionær med stor erfaring. Lenins ideer prædikede før Oktoberrevolutionen. Samtidig beskæftiger sig med videnskab og medicinsk praksis. Men selv dette ikke redde dem fra den stalinistiske undertrykkelse. Fader Ivan, arbejdede som læge, blev skudt i 1936, mor til verdens Samuilovna mindre end et år senere idømt 10 år i arbejdslejre. Paulus dengang var 13 år gammel.

Under Den Store Fædrelandskrig, begyndte han sin karriere, han arbejdede som et hus maler. I 1947 trådte han i Moskva Medical Institute. Efter at have modtaget medicinsk uddannelse startede han sin karriere som læge i Volokolamsk distriktet hospital. Der specialiserede han i patologisk anatomi, pædiatri og terapi.

Fra 1956 begynder han at engagere sig aktivt i videnskaben. Indtaster residency professor Kassirsky og begyndte for alvor at engagere sig i hæmatologi.

På dette område gør vi vigtige skridt. I 1971 blev han leder af Institut for Hæmatologi på Central Institute of Advanced Medical.

Efter tragedien i Tjernobyl-atomkraftværket er blevet en af de vigtigste initiativtagere til regeringen medicinske udvalg Andrei Vorobyov. MD, professor selv gik ind i sin sammensætning og undersøgt de terapeutiske konsekvenser for ofrene for ulykken.

Ved slutningen af de 80 anerkendte i hele landet, en ekspert på området for hæmatologi. Derfor bliver det direktøren for instituttet, som er nu omdannet til et hæmatologisk center, der arbejder under ledelse af den russiske Academy of Medical Sciences. Med høj indlæg Vorobyov forlod kun i 2011, da han var i '83.

I 1991 blev Andrey Vorobev udnævnt som den første sundhedsminister i den russiske historie. Men i dette indlæg ikke vare længe, lidt mindre end et år, han blev erstattet af Eduard Aleksandrovich Nechaev.

Hvem opfandt svineinfluenza?

Navnebror Andreya Vorobeva - Pavel Andreevich Vorobev, MD, professor kendt for sine originale udsagn, dedikeret svineinfluenza-epidemien. Han er formand for den Inter-Regional Society of farmakologiske undersøgelser, så hans udtalelse er hørt af mange.

Ifølge ham, svineinfluenza - en sygdom helt fiktive farmaceutiske virksomheder. Formålet med alt dette hype er kun én - at tjene penge på spekulation i dette emne så mange penge som muligt.

Producenter af forskellige lægemidler, ifølge Pavel Vorobiev, professor, doktor of Medical Sciences, bevidst oppuste den hype til at fremme alle former for vacciner og lægemidler mod virus. Og i denne kæde er alle i erhvervslivet og indtjening - offentlige personer optjent politisk kapital, journalister tjene gode penge, mens du skriver om de sensationelle nye sygdomme, og lægerne har noget at helbrede de syge. Et af de største problemer i det moderne sundhedsvæsen - fiktive sygdom.

Desuden er han insisterer Vorobyov, at begrebet "fiktive" bør ikke tages bogstaveligt. eksisterer Disse sygdomme, men deres omfang og konsekvenser heraf for de mennesker, stærkt overdrevet. Nogle gange er de krediteret med ekstraordinære egenskaber, de ikke rent faktisk besidder.

Udbrud af mystiske og mærkelige infektioner i de seneste årtier oftere vises. Ifølge rapporter i medierne, måtte de tage væk livet for tusindvis af mennesker. Det betyder dog ikke ske, og på baggrund af disse kommunikations kæmpeskridt udvikler farmakologisk industri. Og det er ikke bare svineinfluenza, men det kogalskab, og fugleinfluenza, og SARS.

Altid kæmper med dem tildelte utænkelige midler. Vi taler om millioner og milliarder af dollars og euro. Taler specifikt om svineinfluenza, Vorobiev bringer tørre tal af statistik. For eksempel i det forløbne år blandt alle virusinfektioner i verden, er andelen af svineinfluenza var ikke mere end 5 procent. Samtidig midler til kampen mod sygdommen er blevet tildelt forholdsmæssigt mere end han kan lide.

Så konklusionen man har at gøre dig selv. Men det er nødvendigt at være opmærksom, hvis nogle sygdom understreger den overdrevne opmærksomhed journalister, eksperter og farmaceuter, er det sandsynligt, at det virkelige problem er stærkt oppustet. Faktisk er alle ønsker kun at få så mange penge til at bekæmpe denne sygdom.

Lægen, der ikke havde skrevet en enkelt recept

Det er, hvad de siger om den berømte læge Sergey Bubnovsky. Dette er en mand med en unik biografi. Da han var 22 år, Sergei var i en alvorlig bilulykke, overlevede klinisk død. Men på trods af forudsigelser af læger, der er i stand til at stå på sine fødder og begynde at nyde et fuldt liv. Efter ulykken alvorligt engageret i medicin, har han modtaget specialiseret uddannelse og udviklede sin egen terapeutisk teknik, som senere blev patenteret. Takket være hans metode, fik han slippe af med krykker og i dag bevæger sig frit som en rask person.

MD Bubnovsky - grundlægger af kinesitherapy. Dette er en alternativ fremgangsmåde til behandling af kroniske sygdomme, som ligger i det faktum, at hovedvægten er ikke på stoffer, og interne reserver af det menneskelige legeme. Bubnovsky hævder, at hvis du lærer at forstå din egen krop, kan du lære at håndtere næsten enhver sygdom.

Doctor of Medical Sciences i Rusland generelt positiv vurdering af praksis. Den består i at udføre behandlingen med hjælp af aktive og passive bevægelser af patienten, samt en masse opmærksomhed er betalt til fysioterapeuter. Bubnovsky mestrer denne praksis i over 30 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.