HjemlighedReparationer

Hvor kit loft: funktioner teknologi

Hver af os i sit liv havde at foretage reparationer. For nylig har folk blevet mere og mere interesseret i, hvordan man Putty loft med sine hænder, som ikke alle har mulighed for at leje en konstruktion besætning eller arbejdere. Det skal bemærkes, at for at gøre det er ikke svært, bare brug for at kende den teknologi af proceduren.

Først og fremmest bør du vælge det relevante værktøj og forberede overfladen til at arbejde. Du bliver nødt til at blande til spartling, i hvilken egenskab du vil være i stand til at forberede det, spatler og sandpapir. Husk, at du kan have brug en blanding af to typer: til skrub- og arbejdet er slut. Det hele afhænger af, hvordan glat en overflade.

Selvfølgelig, du straks stille spørgsmålet: "Hvad kit loft?" Det er simpelt: du skal vælge den blanding, der gjorde pålidelig producent. For grove arbejde, skal du bruge en grov puds, og til efterbehandling - fine korn. Desuden kan det blive solgt allerede i færdig form.

Selvfølgelig bør du tale om overfladen, der skal bearbejdes. Før kit loft, bør de være forberedt: at fjerne den gamle finish til at dække alle huller, revner og andre defekter. Hvis reparationen er færdig, så fjernet alle gips op til betongulvet. Til blandingen klæber bedre, er det nødvendigt at prime overfladen. Hvis loftet har en svag hældning, skal det fjernes med en grov blanding. I denne fladhed kan kontrolleres ved hjælp af niveau.

Før kit loft, er det ønskeligt at fastgøre til overfladen af den forstærkende net. Det er bedre at holde sammen blandingen og give det knæk i fremtiden. Påfør materialet skal være præcise bevægelser. Glem ikke at følge lagtykkelse: Det skal være den samme overalt. Bands fra spatel på overfladen, bør ikke være - de skal straks glattet.

Før putty lofter færdig blanding, kontrollere, om fuldstændig tørret foregående lag. Overfladen skal være helt tør, ingen våde pletter. Tykkelsen af det andet lag kan ikke være større end 4 mm. Det overlay på samme måde som den forrige. I dette tilfælde kan du ikke tillade nogen uregelmæssigheder og striber. Overfladen skal være helt flad. Hvis imidlertid nogle mangler blev, efter tørring, skal de fjernes omgående ved hjælp af sandpapir.

Alle disse handlinger kan udføres på gipsvæg. Kun i dette tilfælde det vil være nødvendigt betydeligt mindre blanding, fordi du vil være i stand til at tilpasse loftet ved hjælp af lagner. For at overfladen var der ingen spor, før kit gipsplader, er det nødvendigt at dække sømmene. For at gøre dette, de er underlagt et smalt bånd af forstærkende net er indlejret, og en blanding deraf. Du kan derefter udføre alle de ovennævnte operationer. I dette tilfælde vil forberedelsen af loftet tager meget mindre tid.

For at gøre alt dette arbejde alene er det muligt, du skal bare være tålmodig og ikke at haste. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.