SundhedSygdomme og betingelser

Årsager, symptomer, behandling og fjernelse af sten fra galdeblæren

Fjernelse af sten fra galdeblæren - en forholdsvis simpel operation, som udføres meget hyppigt. Det faktum, at dannelsen af hærdede dele i blæren er en hyppig fænomen. Deres udseende bidrager til dårlig kost, på grund af hvilken der er en stor mængde af kolesterol. Hvis den syre, opløses ikke er nok, du begynder at danne og vokse sten. Hæve niveauet af kolesterol bidrager til fed mad. Desuden kunne årsagen til sten være hormonel ubalance.

Fjernelse af sten fra galdeblæren bør kun ske efter en grundig undersøgelse og at identificere alle de associerede symptomer. Ofte betyder sygdommen ikke manifestere sig indtil indtil tumorer ikke bliver for stor, og vil ikke blokere galdegang. Men hvis stenene er steget, kan de levere en stærk ubehag. Anden sygdom kan være associeret med biliær kolik. Det er kendetegnet ved alvorlige smerter i maven og kan vare fra 15 minutter til 6 timer. Oftest vises smerter sidst på eftermiddagen eller om aftenen. Nogle gange kan patienten opleve opkastning, men efter at den generelle tilstand ikke forbedres.

Fjernelse af sten fra galdeblæren udføres både operationelle og ikke-invasiv måde. Adfærd kirurgi bør være tilfældet, hvis sygdommen skrider frem, og den observerede udvikling af det infektiøse proces.

Fjernelse af sten fra galdeblæren frembringes ved hjælp af lægemidler, ultralyd litotripsi, laser, laparoskopi og laparotomi. For hver af nævnte fremgangsmåde kendetegnet ved sine egne fordele og ulemper. For eksempel ved brug af medicin er der ingen sikkerhed for, at tumorerne fuldstændig opløst. Men efter operationen, at kroppen får en masse stress, og det tager en masse tid til at komme sig. Desuden er nogle metoder kontraindiceret under graviditet, og er ikke i stand til at beskæftige sig med tumorer, der er større end 1,5 cm.

Naturligvis er det bedst at ikke-kirurgisk fjernelse af sten fra galdeblæren, men hvis denne metode ikke virker, så er vi nødt til at ty til kirurgi. Det skal bemærkes, at nye medicinske teknologier gør det muligt at foretage transaktioner hurtigt og med minimal skade på kroppen. For eksempel kolecystektomien udføres ved hjælp af specielle værktøjer, som indføres i legemet gennem et lille snit. Efter denne procedure, er tilbagebetalingsperioden betydeligt reduceret.

Der er andre metoder til håndtering af tumorer. For eksempel kan en populær måde kaldes fjernelse af sten fra galdeblæren laser. Til knusning sten behøver ikke at foretage store indsnit. Det tager kun et par små punkteringer. Kun negativt punkt, når indgriben er unøjagtige slimhinde brænde galdeblæren, fordi der kan ske bagslag. Knuste sten kan have skarpe kanter, der vil ridse og irritere boble indeni. Under alle omstændigheder, at valg af behandling, bør patienten rådføre sig med en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.