ModeShopping

Denne forførende stil Pin-up pige

Opstod i 20'erne i sidste århundrede stil Pin-up pige forbliver i efterspørgslen blandt moderne fashionistas. Opfundet til at hæve moralen af amerikanske soldater, betyder det ikke efterlader ligegyldige mænd i dag. Selvfølgelig, der ville være i stand til at passere charmerende sexet skønhed med appetitvækkende former, hvis legende outfit og forsøger at falde til gulvet? Billeder flirter var de mest forskelligartede: husmødre, sejlere, glamourøse damer med små hunde.

Den karakteristiske plot af billeder af piger i Pin-up pige stil - det er dagligdags scener af livet, hvor fotografen eller kunstner finder heltinder overraskelse. Glat rem kjole, nederdel fanget af vinden, strømper, strømpebånd, og de skønheder selv flirte med beskuerens øje og smiler indbydende.

Mange Hollywood-stjerner har brugt en stil Pin-up pige Betty Grable, Marilyn Monroe, Lana Turner, Kerol Lendis, Veronica Gardner. De var fulde af billeder på billboards og magasin dækker. En af de klareste repræsentanter for moderniteten er Dita Von Teese. Hertil kommer, at billedet af de første amerikanske sex symboler tendens til at efterligne Keti Perri, Christina Aguilera, Scarlett Johansson og andre.

Hvis dit hjerte er rørt af Pin-up pige - stil legende, er der nogle regler for, hvordan forvandle sig til en retro skønhed. Lad os starte med ansigtet: klar, men den glatte linje af øjenbrynene, brede sorte hænder, Peachy-pink blush og de sensuelle røde læber. Søm på hænder og fødder er også værd lakerede lyse farver.

Medium længde hår er nødvendigt at fastsætte bølgerne, som det gjorde dengang Rita Heyvort. Ejere af en kort og meget langt hår kan gøre voluminøse krøller. Og så samle dem op med tape eller en bandana, afhængigt af dit outfit.

Det pikante af de kvindelige billeder af disse år gav den kjole, som for alle efterlader sin åbenhed ikke plads til mandlige fantasier. Selvfølgelig, enhver fashionista søgt at gøre hendes figur silhuet af et timeglas. Længden af skørtet kan være enten: fra mini til maxi. Ikke forbudt at bære og shorts med høj talje.

Ting i garderoben af pigen, men foretrækker stil Pin-up pige, ret forskellige. Denne blyant nederdele og skjorter med slips og kjoler-sager. Militære medlemmer bruges ofte: metal knapper, striber, skulderstropper. Blandt bukse vælge stilarter, der lægger vægt hofterne: indsnævret eller med påsatte lommer. På en kold dag er perfekt cardigan, kort jakke eller bolero.

Foretrækker en monokromatisk stof rige farver. Relevant er følgende udskrifter: ærter, frugt, hjerter, blomster, celle Vichy og leopard. Husk og dyb udskæring, som kan kombineres med en amerikansk ærmegab eller stropper.

Pin-up pige stil stor opmærksomhed til tilbehør og sko. Understrege den lange ben vil være i stand til sko med åben næse hæle. Men platform, lave hæle og ballet lejligheder har også en ret til at være. Vær sikker på at fokusere på taljen med et bælte. Tilføj et billede for at hjælpe silke handsker, store solbriller, baret eller en hat med en bred skygge, og en kobling taske og smykker med ædelstene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.