Af teknologiElektronik

Lysdioder Lantern: karakteristika, fotos, diagrammer

LED'er er egnede til lommelygter med forskellig kapacitet. Lysende effektivitet af enheden bør ikke overstige 80 lumen. Særlig opmærksomhed skal rettes til føreren. Som regel er det sat til output kondensator. Nogle modeller har en forstærker. Det gennemsnitlige strømforbrug de har, er 3 A.

Hvis vi betragter følsom modifikation, har de installeret for at beskytte systemet mod elektrisk overspænding. For at forstå mere detaljeret om emnet, er det nødvendigt at overveje den specifikke model.

Ordninger med kapacitive kondensatorer

Lantern ordninger LED kapacitive kondensatorer inkluderer bølge filtre. I dette tilfælde er de flip-flops anvendes i halvlederindustrien base. Typisk betyder udgangsspændingen indstille dem ikke overstige 20 V. For at reducere følsomheden af transducere anvendt. Drivere til modeller med forskellig båndbredde. Hvis vi betragter LED på 30, så det har en transceiver.

Brug snubber kondensatorer

Kørsel LED'er med et dæmpende kondensator omfatter kontaktorer. I alt er der to modeller af konverteren. Driver til LED er forbundet til spolen. Nogle modifikationer tilvejebragt en kompakt transceiver. Oftest er det bruges med en forstærker.

Funktioner LED mærket 530

Denne alsidige og kraftfulde lysdioder til lommelygter. For systemerne indikerer en høj koefficient af ledningsevne. Producerede lysdioder 20 og 25 V. Hvis vi anser den første udførelsesform lysvirkning af anordningen på gennemsnittet er 60 lm. CRI i dette tilfælde afhænger af ledningsevne transceiveren. Mange modeller af forstærkeren anvendes uden en konverter.

Indikatoren for strømforbruget i LED ikke overstiger 2,5 A. til tiden modeller af denne type er omkring 6 ms. Hvis vi betragter de lysdioder 25 B, de kun bruges i radioen puls. Mange modeller af en forstærker til rådighed. Driveren er via inverteren. Flux er omkring 65 lm. Den på tidspunktet for lysdioder af denne type er 7 ms.

640 LED (lysdioder til lommelygter): karakteristika, photos

Køre lysdioder i rækken omfatter fasetype transducer. For at øge følsomheden, filtre. Forstærkerne anvendes oftest på den magnetiske base. Parameter lysvirkning er 65 lm-enheder. Det er også vigtigt at bemærke, at strømforbruget ikke overstiger 4,2 A. Afvigelser frekvens gennemsnit 4 Hz.

Levetiden for lysdioder af denne type er tre år. Ulemperne ved enheder kan omfatte en lille strømledende på driverne. lysstyrke indeks har ekstremt lav. Lyseffekten er sædvanligvis mindre end 5%. Disse lysdioder Lantern 6V passer godt.

Ved hjælp af LED 765 lysdioder

For indretningen 12 skal anvendes til disse LED lommelygter. Karakteristik af 2014 peger på en øget strømforbrug. Lysstrømmen af denne modifikation er lig med 45 lm. Det er også vigtigt at bemærke, at modellen er velegnet til pulserende forstærkere. Driver enhed anvender et 6,5 mikrometer. Fase støj angivne lysdioder er ikke forfærdeligt.

Lysende effektivitet er lig med et gennemsnit på 70 lm. levetid på højst fire år. farvegengivelsesindeks var 80%. For lommelygter med regulatorer model passer perfekt. I dette tilfælde forbindelsesanordningen via bens adapter.

Scheme LED 840

Denne kompakte og alsidige LED til lommelygter. Egenskaber for modellen for det første viser en høj dispersion. Ripple faktor i hendes maksimalt op til 80%. Tid koblingsapparat er 5 ms. Hvis du mener eksperterne, så for lommelygter 12V model er egnet vidunderligt. Forstærker, som er installeret absorberende type.

I alt modellen har to chauffører. Trigger fra LED bruges med en adapter. For at løse problemerne med varmetab standard kondensator anvendes. Den lysende effektivitet præsenterede model er lig med 67 lm. konduktivitet sammenlignet med mindre end 10 mikrometer. I dette tilfælde, strømforbrug er 0,3. Den mindst tilladte LED kun -10 Garusov. Systemet med beskyttelse mod overophedning, model nr.

Karakteristik af LED 827

Modeller 12 V egnede til nævnte LED lommelygter. Produkt Specifikationer indikerer tilstedeværelsen af høj kvalitet kabelbaserede transceivere. Forstærkerne er installeret i modellen åben. Samlede enhed bruger to kondensatorer. Med minimering af varmetab, de klarer meget godt. Den mindste tilladte temperatur af LED er lig med -15 grader.

For lommelygter på 15 de er ikke egnede. beskyttelsessystemet i apparatet anvendes med filtre. Føreren af den model, 4,5 mikrometer. Strømforbrug er lig med ikke mere end 4 A LED ON tid gennemsnit på 6 ms. Ripple faktor model - 85%. Lysende effektivitet, normalt ikke over 50 lumen.

LED LED 830

På anordning 10 data lysdioder til lommelygter er perfekt. Funktioner de er temmelig godt. On Time - 5ms, lysende effektivitet på 65 lm, og strømforbruget er lig med 3,3 A. konverter bruges i modellen fase type. Hvis du mener eksperterne, så for lommelygter 15V model er ikke egnet.

Transceiveren er i den nævnte offline LED. Umiddelbart driveren er installeret med en ledningsevne på 4,5 mikrometer. Problemer med den nuværende berigtigelse opnås ved kondensatorer. Ripple faktor af modellen maksimalt op til 90%. Levetiden for enhedens repræsenteret - tre år. Den mindst tilladte LED temperatur ikke overstiger -20 grader.

Funktioner LED serien LB.

For lommelygter 15 I løbet af denne LED er egnet. Karakteristik af modellen indikerer højere CRI. Udgangsspænding mønster - 15 V. Filterindretningen anvendes i en bølge type. Driver i dette tilfælde er forbundet via en leder. Transceiveren i LED'er anvendes med en adapter. Kondensatoren er monteret åben. Alt modellen har to udløsere. I dette tilfælde er energiforbruget er 2,5 A.

Lysstrøm enhed når et maksimum på 65 lm. Ripple faktor i modellen er ubetydelig. En anden ulempe kan tilskrives den lave den mindst tilladte temperatur. Kinesisk lanterne LED aktiveres i 4 ms. Problemer med den nuværende berigtigelse i modellen er sjældne. Lantern til 10 i denne model ikke er egnet. termisk beskyttelse fra LED er fraværende. Frekvensafvigelse af modellen lig 5 Hz. Disse LED lommelygte er velegnet til Cree vidunderligt.

LED dagslys

Disse lysdioder er lavet til lommelygter med kvalitet ampere pulserende type. I alt har modellen to kondensator. Transceiveren anvender standard wire type. Det er også vigtigt at bemærke, at den maksimale frekvensafvigelse er 4 Hz. Strømforbrug i LED ikke overstiger 3 .. En enhed Lysstrøm lig 70 lm. Den lysende effektivitet i modellen er ubetydelig.

Hvis du mener eksperterne, så for lommelygter 12V model er egnet vidunderligt. Direkte forbinde føreren via en adapter. Gennemsnittet på tid er 6 ms. Levetiden for den præsenterede model 5 år. Den mindste tilladte temperatur af LED er lig med -15 grader.

Lysdioder LED TB serie (varm hvid lys)

Det er enkle og ikke dyrt lysdioder til lommelygter. Enhed Karakterisering siger, at farvegengivelse af modellen er lav. Det er også vigtigt at bemærke, at udgangsspændingen er 8 V. LED-levetid er tre år. Transceiver modifikation ved høj følsomhed anvendes. I alt den model, to kondensatorer. Hvis du mener eksperterne, er det ikke egnet til lommelygter på 10-enheden. Indikatoren for den aktuelle forbrug af modellen er lig med A. 2 LED lys flux når et maksimum på 65 lm.

Problemer med negativ modulation sjældne. kun en lille ledningsevne parameter kan tilskrives en mangel. Filterapparat bruges kun åben type. Den maksimale frekvensafvigelse fra LED'en når 5Hz. At nedsætte følsomheden af kondensatoren under anvendelse af udløsere. Ripple faktor i modellen er ubetydelig. For at installere LED kræver en kabelbaseret adapter.

Funktioner modeller LED LHB serien (koldt hvidt lys)

Disse lysdioder har gode egenskaber. For det første er det vigtigt at bemærke, at farvegengivelsesindeks var 80%. I dette tilfælde en levetid på tre år. Direkte udgangsspænding er 12 V. Koblingstiden svarende til 5 ms. I dette tilfælde er forstærkeren anvendes med en adapter. Hvis du mener eksperterne, problemerne med varmetabet er sjældne. Kondensatorerne i modellen foret passage type.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.