SundhedPræparater

Analoger "askorutin": brugsanvisning og feedback

"Ascorutin" repræsenterer lægemidlet i en bestemt kombination komponenter, der hører til gruppen af vitaminer. I sin sammensætning er ascorbinsyre (vitamin C) og rutin (vitamin P). De er de aktive ingredienser. Men som hjælpestof - anvende talkum, sucrose, calciumstearat og kartoffelstivelse. Dette stof har mulige erstatninger.

Analoger "askorutin" har nøjagtig den samme kemiske sammensætning som han er, og bør være i stand til at erstatte det under visse omstændigheder.

Hvad er en "Ascorutin"? sin indsats

På grund af "Ascorutinum" i det menneskelige legeme er genoprettet vitamin P og S. rutin som et hold med askorbinku involveret i redoxreaktioner trin i hver proces kulhydratmetabolismen, hjælper til at regenerere væv og blodprop, øger den samlede modstand af organismen. At "Ascorutin" giver antitrombotisk og antioxidant effekt, forbedrer mikrocirkulationen.

På grund af virkningen af aktive tabletter komponenter gradvist styrket vaskulære vægge nedsætte deres betændelse og hævelse. Sideløbende med denne nedgang kapillær permeabilitet og skrøbelighed.

Sosudoukreplyayuschee virkninger af lægemidlet kan bedst ses på de små fartøjer - kapilljarchiki.

Hvordan søger "Ascorutin"?

Så "Ascorutin" betjeningsvejledning. Analoger af hans, ved den måde, har lignende instruktioner.

Indikationer for brug af stoffet, der er flere:

  1. Hvis der er en sygdom, hvor den stærkt forøget kapillær permeabilitet og skrøbelighed. Disse indbefatter en række af infektionssygdomme: mæslinger, skarlagensfeber, plettyfus, rheumatoid arthritis, hypertension, næseblod hos børn.
  2. Hvis kroppen ikke er nok P og C-vitaminer (dvs. vitamin mangel).
  3. Hvis det er nødvendigt at gøre forebyggelsen af vaskulære væg læsion, når det anvendes i behandlingen af lægemidler, antikoagulanter eller salicylater.
  4. Hvis du har brug for at gøre forebyggelse af forkølelse eller andre virusinfektioner.

Præcis det samme, men ikke den "Ascorutin"

Analoger "askorutin" har nøjagtigt samme kemiske sammensætning såvel som han, er følgende lægemidler: "Ascorutin-UBF" (Rusland producerer, "Uralbiofarm") og "Ascorutin D" (frigivelse Rusland, "Rozfarm"). Vi kan huske et andet lægemiddel - "Profilaktin C", som indeholder det samme stof, men i lidt forskellige proportioner. Rutosid (rutine) til fremstilling af 25 mg ascorbinsyre - 100 mg. Hvordan var det muligt at forstå fra navnet af lægemidlet, bør dette værktøj ikke anvendes i behandling, men kun som en forebyggende foranstaltning.

I hvert fald, hvis der er behov for at samle op erstatning "askorutin" pre nødvendigvis behøver at rådføre sig med din læge.

Her er, hvad andet der er varianter af den "Ascorutin" stof. Russiske og udenlandske analoger. Disse omfatter: "Troxevasin" - en gel; "Pantovigar" - kapsel; "Venaton" - tabletter; "Ginkor Fort" - kapsler og tabletter; "Vitamin 15 Salk" - orale tabletter; "Pregnavit" - kapsler og brusetabletter ...

Når stoffet ikke anbefales

På trods af at analoger "askorutin", som han selv, hvis det er nødvendigt, giver fremragende bistand til kroppen, er der situationer, hvor brugen af lægemidlet er kontraindiceret. Disse situationer omfatter følgende:

  • graviditet (hendes første trimester);
  • Børns alder - før de når barnet er tre år;
  • personlig intolerance eller generelt "Ascorutinum" eller dens komponenter - vitamin C eller vitamin P;
  • hvis der er en tromboflebitis, urolithiasis, diabetes, gigt, signifikant forøget blodstørkning, kan ikke bruges "Ascorutin". Analoger af dette stof er også kvalificeret læge vil aldrig ordinere.

Sådan skal du tage?

bør tages "Ascorutin" (i modsætning til sine jævnaldrende) umiddelbart efter den komplette morgenmad, frokost eller middag, kan du drikke almindeligt vand. Det er bedst pille at sluge hele, for hvis de tygger, ascorbinsyre, falder ind i mundhulen, kan ødelægge tandemaljen. Naturligvis mængden af syre i tabletten er ubetydelig, men bedre ikke at ødelægge tænderne. Medicinen kan ikke drikke mineralvand grund af det faktum, at det har en alkalisk reaktion disse ascorbinsyre delvist neutraliseret.

Doseringen bør være. Voksne - 1 tablet tre gange dagligt. Denne terapeutiske dosering. Og en pille to gange om dagen - dosere profylakse. Forløbet af behandlingen normalt ikke overstiger tre til fire uger.

For børn, der har nået en alder af tre, i behandlingen af hele lægemiddel ordineret som voksne - tre gange om dagen 1 tablet. Og blot ti dage. Men hvis du har brug for at udføre forebyggelse, såsom influenza, afhængig af barnets alder medicin dosis er halv til en hel tablet én gang dagligt. Og kun 7-10 dage.

Under alle omstændigheder, uanset hvad patienten tager - selve eller analoger "askorutin" i første omgang, er han forpligtet til at rådføre sig med lægen. Fordi vi alle ved, at hvis et lægemiddel virker for en patient, betyder det ikke, at det vil passe endda ti andre.

"Ascorutin": nyttige oplysninger om det stof

Så vi fortsætter med at overveje "Ascorutin". Pris, anmeldelser, analoger af denne medicin - disse spørgsmål interesserer en masse mennesker, der er ordineret medicin. Til en pris på "Ascorutin" kan tilskrives en række af billige lægemidler, der kan købe endnu mere begrænset i midlerne til mennesket. I forskellige apoteker prisklasser fra omkring 25 til 46 rubler. At erhverve det ikke have en recept.

  • Nyttige råd. Før du begynder at bruge dette lægemiddel bør altid rådføre sig med en kvalificeret professionel.

Anmeldelser efter brug af stoffet ved forskellige mennesker kan diametralt modsatte. Nogle siger, at når problemet med åreknuder, ved hjælp af "Ascorutin", kan du sige farvel med en enorm bule på hans fødder. Hvis huden er øm, så ved den mindste påvirkning på hjørnet af et bord eller kommode på en gang vil være et stort blåt mærke. Efter starten af lægemidlet alt dette bliver ikke så mærkbar, blå mærker, og hvis der er, det er lille i størrelse. Andre ved ikke engang, takket være dette stof til at hjælpe med at holde op med at drikke alkohol, eller hader ham for det, efter at ansøgningen åbner et sår. Hvor mange mennesker, så mange meninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.