Kunst og underholdningFjernsyn

Biografi Garik Kharlamov: de tidlige år, karriere, personlige liv

Biografi Garik Kharlamov er uløseligt forbundet med den komiske scene og offentlige taler. Garik - en favorit af publikum, som man kun ved deres udseende på scenen kan forårsage latter og følelsesmæssige høj med offentligheden. Hans liv er interesseret i en masse fans. Interessant, som showman begyndte en kreativ måde?

Biografi Garik Kharlamov: de tidlige år

Rigtige navn "Garik" - Igor. Biografi Garik Kharlamov er begyndt nedtællingen i Moskva i 1981. De første tre måneder af sit liv showman bar navnet Andrew. Men i sidste ende forældrene stadig registreret det som Igor.

Da Kharlamov var teenager, hans forældre skilt. Drengen besluttede at bo hos sin far og gik med ham til USA. Selv da, viste Igor handler færdigheder, så gjort en indsats og gik i skole teater "Harendt", hvor han var kunstnerisk leder af den berømte Billi Zeyn ( "Phantom", "Titanic"). Hertil kommer, Garik arbejdede i netværk McDonalds restauranter, og endda mobiltelefoner sælges på gaderne i Chicago.

Til hans voksenliv Kharlamov vendte tilbage til Moskva. Hans mor var allerede gift med en anden mand og fødte to børn mere. Før du går til den State University of Management i Faculty of Management, gik Garik med sine venner på en undergrundsbane bil og sang sange med en guitar.

Garik Kharlamov: fotos, karriere KVN

Snart var der en meget vigtig begivenhed i livet i Igorya Harlamova: det tog holdet af KVN i Moskva. Biografi Garik Kharlamov derefter begyndte at udvikle sig i en helt anden retning: han var fascineret af den komiske scene. Som en del af "Moskva hold" Garik "Bulldog" har jeg gentagne gange optrådt i Premier League. Gradvist, den charmerende unge mand forvandlet til en lokal berømthed. Når "Team Moskva" omstrukturere og på grundlag heraf et nyt hold "Nezolotaya ungdom" Kharlamov var holdlederen.

Kan du ikke finde den unge skuespiller var umuligt. Snart begyndte han at modtage et jobtilbud på tv. Først Garik Kharlamov enige om at transmittere "Three Monkeys" på "Muz-TV", og derefter hit på kanalen "TNT", som er forbundet med resten af hans karriere. Nogen tid Garik "Bulldog" arbejdede på "TNT" som den førende reality show kaldet "kontoret". Snart TV Comedy Club har lanceret et projekt, hvor de "Bulldog" er blevet et fast bopæl.

Comedy Club

Hvis kaldt en af de mest populære tv-shows i 2005-erne., Så vil det være en "komedie". Garik Kharlamov betragtes fast bopæl Comedy Club, startende fra dagen for fundament.

"Komedie" ser frem til at leve, "TNT", de bedste numre gennemgået af millioner af fans på internettet. Så Garik Kharlamov, der handlede normalt parret med Timur Baturdinovym, blev kendt i hele Rusland og tidligere SNG-lande.

Reklamer byder Garik Kharlamov slog alle rekorder på internettet. For eksempel, en komisk nummer "russiske partnere i udlandet" på Youtube set af fem millioner seere.

filmografi Kharlamov

Umiddelbart efter succes i Kharlamov Comedy Club startede sin karriere i biografen. Selvfølgelig først var der lejlighedsvis rolle i tv-serien "virvar", "ikke født smukke" og endda "My Fair Nanny". Og kun i 2007 skærmene ud "Bedste Film", som blev produceret af Comedy Club, hvor Kharlamov fik hovedrollen.

Plottet i "The Best Movie" er en parodi på flere berømte russiske film. Boksen Billedet gjort gode kontanter, men blev besejret af kritikere og film websites har lav rating. Efterfølgende blev det trukket tilbage et par dele af "The Best Movie", som blev vist i russiske biografer.

I 2007 Kharlamov medvirkede i komedien "Shakespeare aldrig drømt om", hvor han fik rollen som en isvaffel husarer Egozeya Fofanova. skuespiller kan også ses i filmen "Godt Nytår, mor!" "Mom-3" og "Let at spore." I 2015 "Bulldog" har optrådt i en episode af komedie-serien "Praktikanter", spille sig selv.

I 2016 på skærme der er en ny humoristisk film med Garik Kharlamov "30 Dates", hvor skuespilleren medvirkede sammen Natalia Medvedeva (Comedy Woman), Nikita Panfilov ( "Sweet Life") og Dmitry Bogdanov ( "Idrifttagning").

Personlige liv

I lang tid Garik var gift med en vis Julia Leshchenko, der arbejder i en af Moskvas natklubber. Men i 2013, "gule" presse begyndte at producere én efter én provokerende artikler, som Garik Kharlamov og Asmus Kristina, som er berømt for rollen som Varenka og "praktikanter", hemmeligt mødes. Bortset Christine Asmus overøste kritik og skuespiller blev anklaget, at hun var "knust ægteskab." , Garik Kharlamov skyndte Men at forsikre alle gennem "diskant", han begyndte at date Christina først efter hendes skilsmisse fra officiel kone.

Uanset hvad det var, snart Garik virkelig skilt fra sin kone Julia og giftede sig med en anden gang - denne gang på Asmus. Snart Christine forlod projektet "Praktikanter", og i 2014 parret fik en datter, Nastya.

Garik Kharlamov i dag fortsætter med at tjene på «Comedy Club» scene, og for nylig blev endda en oplæser af dette show.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.