HjemlighedHavearbejde

Cineraria blomst - standarden for raffinement

Det er svært at beskrive den spænding, som forårsager planten for sin udsøgte skønhed. Cineraria maritime - en slags flerårige urteagtige planter, buske, indfødte til Middelhavskysten. I vores breddegrader, er det vokset som en årlig afgrøde. Dens oprindelige eksteriør - næsten sølvhvide udskårne blade, det har opnået en enestående ry for kantning senge og blomsterbede, for at skabe baggrundsmønstre, sammen med planter lyse, kontrastfarver. Mønstre hvor cineraria kombineret med morgenfruer velkendte for os, petunia, Salvia, fortrylle med deres originalitet og skønhed.

Sun-og tørkeresistente planter, undtagen i begyndelsen af vækst. De er fordringsløs til jord, men foretrækker den løs og frugtbar jord. I sin udvikling, nåede en højde på 20-25 cm, og har elegante dekorative roset pubertære ligesom fløjl, sølv-hvide blade. Særlig omhu de kræver. Nok vanding i den tørre sæson og lugning af ukrudt. På mindre frugtbar jord synes endnu mere imponerende, fordi buskene er kompakte, med næsten hvid, sølv farve.

Cineraria blomst formeres ved frø, der er sået i februar-marts til jordoverfladen af potteplanter, lukker ikke op. Skyder spire ved en temperatur på 18-20 grader og en tilstrækkelig befugtning af den anden uge efter plantning. I fase af fremkomsten af de første løvblade, kimplanter dykke ned i en mere rummelig kapacitet. Nogle gange praktiseret ved at plante frø i slutningen af april, lige i uopvarmede drivhuse, men planterne er bagud i deres udvikling i en hel måned. I det åbne land unge planter er plantet i begyndelsen af juni, når foråret frost er forbi. Afstanden derimellem opretholdes mindst 20-25 centimeter. Selv hvis cineraria blomst bruges som en kantsten eller tæpper anlæg til at skabe mønstre på sengene, kan det blive plantet i en kortere afstand. Kort efter tilpasning til en permanent plads, de bliver til en charmerende kompakte buske, dekorative udskårne blade som syntes drysset med sølvfarvede frost. Hovedsageligt Deraf navnet cineraria sorter af diamant pulver.

Blossoms cineraria små gule blomster, samlet i blomsterstande. Dekorative værdi, disse blomster er ikke, og de er normalt fjernes i opløbet fase, for at bevare de dekorative busk planter. I det centrale Rusland blomstrer meget sjældent. Det bevarer sin dekorativ effekt er om sommeren, indtil frosten. I syd, kan planten overvintre i jorden, hvis det giver nem dækning. I foråret, kan fjerne dækslet og skære skyder podmerzshie foder overvintret cineraria og igen at beundre dens udskåret udsøgt skønhed.

Hvis det ønskes, at efteråret inden frosten transplantation bush planter i en potte, hvor han roligt perezimuet på et køligt sted. I foråret, vendte tilbage til sin plads, han vil fortsætte med at glæde dig med sine smukke ornamentale arter.

Ud over frø, kan blomst kolumbarier formere sig og stiklinger. Til dette formål, i sommertiden, vælge en velformede sideskud, mindst 10 centimeter lang. Efter fjernelse de nederste blade og skud sektioner modstå et par timer i en opløsning af vækststimulator, bør de plantes i løs jord og dække den øverste del af plastflaske. landingsplads skal nødvendigvis pritenit.

Flower cineraria maritim værdsat i landskabet design og byerne grønnere dens karakteristiske sølvhvide farve, som ser harmonisk ud for de blomstrende planter. Dette gør det alsidige når du vælger dekorative elementer til at skabe originale blomsterbede, grænser og havebrug kompositioner.

Udover cineraria søs, som blev omtalt ovenfor, to dyrkede arter af denne plante - kolumbarier cineraria blodige og elegant. Begge disse arter er karakteriseret ved at have en grøn farve af blade og blomster, enkle eller dobbelte, en bred vifte af farver. For cineraria blodige karakteristiske romashkovidnye blomster, samlet i de smukke blomsterstande. I landskab design, er det almindeligt brugt som en årlig afgrøde, og nogle af dens sorter kan dyrkes som stueplanter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.