HjemlighedHavearbejde

Blomster i landet fra forår til sent efterår

En blomst eller havet farver - valget er dit

Hans Christian Andersen, som fortalte verden af Tommelise og den højre hjerte tinsoldaten, sagde, at livet har brug for en hel del - solskin, frihed og en lille blomst. Al sand, men det er usandsynligt, at acceptere dem, der ikke er tilfredse med bare én, og desuden lille blomst. Faktisk så ivrig efter at se blomsterne hele året rundt: om vinteren - på vindueskarme og i væksthuse, og i resten af året - blomsterne i haven og i landet, blomsterne på altanen. Og det var havet farver, der ser gerne svømme, og slappe af og nyde sjælen. Hvad at plante blomster i landet, så de blomstrer i gang så tidligt som muligt og så længe som muligt? Og vælge den bedste af krævende, kræver et minimum af pleje, fordi sommerhuset komme efter arbejdsdage for resten, ikke træthed fra fysisk arbejde.

Blomstrende fra forår til efterår

Blomster på en sommerbolig for foråret blomsterbede er det bedst at vælge melkolukovichnye staude, blomstring, som forekommer i bølger. Hvor foråret begynder i april, den første gul-hvid-pink-lilla glæde med duftende duft andel med os krokus, hyacinter, herunder murine hyacint til tæpper, ofte kaldet Muscari. De er erstattet af de flotte påskeliljer og tulipaner luksus, så - iris. Efter nogen tid, i juni, de blomstrer favoritter græske guder og kejsere af Kina - pæoner. Deres vidunderlige blomstring - en sand udsmykning af forstæder område. De tiltrækker ikke kun den pragt af former og finurlige maleri, men dens stabile dekorative (30 år), dolgotsveteniem (en måned og et halvt), og tilpasning til klimaforandringerne. Det eneste krav for dette vidunder-blomst - rigelig vanding, til 3-4 spande under en busk, efterfulgt af at løsne, men det er nødvendigt at vand-ikke ofte, i begyndelsen af sommeren og i juli, hvor genoptagelsen af nyreformet. Det bedste sted for dem at være et solrigt sted, eller delvis skygge blonder. I stedet for pæoner i en fart daylilies og liljer, der konkurrerer med hinanden blomstrende skønhed. Ved afslutningen af fyrværkeriet blomstrende phlox flerårige blomster som er mættede med rene dybe farver. Det er den udæmpede blomstring hvert år beundre flerårige blomster i landet, og interessant nok, betyder det ikke generer fans af farver.

Valmuer, kornblomst, græsplæne kamille

Farverige maling af sommerblomster vil være i landet i form af en græsplæne - seedet undermålere uhøjtidelig Field af urter og blomster af valmuer, tusindfryd og kornblomster. Lawn pleje er reduceret til et minimum, det har lav fertilitet og lys. Vigtigt i skabelsen - udvælgelse af urter og omhyggelig grave område at besejre ukrudt. Det er bedst at købe frø for den årlige plænen fra indenlandske producenter. Feature maurisk græsplæne (som han kaldte avlerne) - såning græs-blomst blanding sker bedst i efteråret, der dækker jord tilsået med akryl. Men det kan sås i maj. Først haircut gøre når genvækst af græs op til 10 cm, men før fremkomsten af farver. I en yderligere vanding og lugning af ukrudt. Efter visnende blomster har brug for en anden afgrøde. I plænen efteråret er plantet sig selv smuldrende frø. En mulighed er en blomstret-krydderurteblandinger for en sådan plæne af stauder: Papaver orientale, Gaillardia, globus blomst, daisy, gyldenris, rødsvingel, engrapgræs, Veronica, Columbine, viskar, flerårig hør, almindelig hvene.

Stjerner af sengene

For at forberede sig til efteråret dekoration af blomster i landet har brug for at forår. Uden kendskab hertil farvede asters er svært at falde sommerhus. Men sådanne astroprazdniku brug for at vokse frøplanter fra frø. Selv om der er flerårige asters, kaldet sentyabrinkami - de bor i små asterisk selv titte ud under den første sne.

glæden ved skabelsen

Blomster i landet, designet i form af menneskeskabte rock haver og sten streams giver enestående lille hjørne af naturen, som er under din beskyttelse. Det er hyggeligt at slappe af, til hurtigt at genoprette strømmen. Og så er det rart at kende de gæster, der alle denne skønhed - det drejer sig om dine hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.