SundhedSygdomme og betingelser

Unormal akkord i hjertet - det er farligt?

Hjertet er en af de vigtigste menneskelige organer. Fordi enhver afvigelse i hans arbejde vækker stærk frygt. Når forældre høre fra en læge, der er opdaget deres barn eller en unormal overskydende akkord i hjertet, det lyder som en dødsdom. Faktisk, alt er ikke så slemt - tusindvis af mennesker lever med denne defekt, og mange er ikke engang klar over det. Så hvad der udgør en unormal akkord i hjertet? Så uanset om det er farligt for menneskers sundhed og liv? Svarene på disse spørgsmål kan findes i artiklen.

patologi Beskrivelse

Den akkord i hjertet - et fibrøst væv (meget lig den muskel), der forbinder væggen af den venstre ventrikel. Det kan være unormalt, dvs. har atypisk forbindelse til den menneskelige krop i hjertemusklen. Endvidere kan det være en ekstra akkord i hjertet, så er der en ekstra. Sådanne defekter overføres ved arv. Det skal bemærkes, at støtte fra patologi er ekstremt mor. Der findes flere typer af hjerte akkorder, de er adskilt af type retning, placering, tilslutning ventrikelvæg.

Efter type af retning kan være bias, den tværgående og langsgående akkorder på lokationen - placeret i venstre eller højre ventrikel. Afhængig af fremgangsmåden for ventrikulære vægge er forbindelser basal, midterste og apikale akkord. de kan også være enkelt eller flere.

Den akkord i hjertet, symptomer på patologi

Typisk betyder overskud eller unormal akkord i hjertet ikke manifestere sig. For det første kan det kun installeres på indicier: overtrædelse af hjerteslag, træthed, støj i hjertet. Ofte er det, når du lytter til hjertet og patienten registreres støj sendes til yderligere diagnose til en kardiolog, som med hjælp af computer diagnostik præcist kan afgøre, om en person har en patologi forbundet med en akkord.

Behandling og forebyggelse

Det skal bemærkes, at defekten ikke kan helbredes med medicin. Og i kirurgi er der ingen grund. Det faktum, at mange læger er enige om, at unormal eller ekstra akkord i hjertet er ikke en sygdom. Og det er derfor, det behandlede er der ingen grund. Alligevel denne patologi indebærer en vis fare. Hjertemislyd, forårsaget af tilstedeværelsen af overskud af korden, kan skjule fra en læge andre komplikationer forbundet med dette organ. Hjerterytmeforstyrrelse - er et andet problem, der opstår på grund af overskuddet af akkorden. Træthed ved forhøjet fysisk aktivitet kan også gøre nogle ubehag.

For at reducere forekomsten af virkningerne af abnormaliteter i hjertet, bør en person med en ekstra akkord strengt overholde visse regler: at modtage en fuld afbalanceret kost, besøge en kardiolog to gange om året, til at afstå fra overdreven fysisk anstrengelse, undgå stressede situationer. Med sådan en diagnose skal ikke engagere sig i mobile sport og dykning. Særlige terapeutiske øvelser bidrage til at styrke hjertemusklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.