SundhedKosttilskud og vitaminer

Det stof 'Revalid': redegørelse

Vitaminer "Revalid" (på Revalid latin) - et stof, som bruges til at styrke negle og hår. Dette stof hjælper med at genoprette hårsækkene og negle. Som et resultat, hårtab bremser, symptomerne forsvinder hår, forbedre sit udseende. "Revalid" Dette er den generelle virkning af lægemidlet. Vejledningen beskriver en mere komplet liste over effekter. bør opføres blandt de vigtigste:

- afskaffelse af A-vitaminmangel,

- normalisering af balancen i metabolismen af proteiner, fedtstoffer og carbohydrater,

- fjernelse af nervøs stamme,

- stimulering af immunsystemet.

Det stof fjerner også kløe, skæl og seborrhea. Det bruges til at gendanne huden.

Revalid: sammensætning og form,

Lægemidlet er tilgængeligt i kapsler. En pakke indeholder 30 kapsler.

Sammensætningen af medikamentet i en enkelt kapsel: 100 mg methionin, 50 mg cystein, 1,5 mg hydrochlorid, 50 mg af calciumpantothenat, 20 mg para-aminobenzoesyre, 10 mg pyridoxin-hydrochlorid, 1,5 mg thiamin-hydrochlorid. Desuden er det sammensat af hvedekimekstrakt, medicinsk gærekstraktdextroseplader millet skalaer, jern og zink (2 mg), kobber (500 mg).

Hirse har skaleret silicium, som er nødvendig for biosyntesen af keratin og bindevæv. Hvede spirer (ekstrakt) indeholder vitaminerne A, D, E, lecithin, stearin. Præparatet indbefatter også bakterier linolsyre. De regulerer udvekslingen af fedtsyrerne. Medicinsk gær og B-vitaminer katalyserer cellulære metaboliske processer. Cystein, methionin, med en del af keratin, som har en positiv effekt på tilstanden af hår og negle. Jern, kobber - det mikronæringsstoffer, der forhindrer hårtab.

Revalid indeholder vitamin A (retinol), som genererer visuelle pigmenter at påvirke knoglevækst funktion gør integralt epitelvæv. Andet vitamin - tocopherol (vitamin E) - former intercellulære substans, en antioxidant, forhindrer fedtsyrerne af lipidperoxidation, danner bindevæv fibre, fordøjelseskanalen, det vaskulære fiber. Vitamin B1, B2, B5, D, K er også en del af præparatet "Revalid". Instruktioner til stoffet hjælper mere stifte bekendtskab med de særlige forhold i narkotika action komponenter.

vidnesbyrd

Stofbrug på skærme:

- generaliseret alopeci,

- androgen alopeci ,

- seborrheic alopeci,

- hormonal alopeci,

- alopeci af graviditeten.

Det hjælper stoffet og i tilfælde af hår knækker eller forstyrrelser af søm vækst.

Brug og administration

Hvordan skal jeg bruge Revalid? Guide fortæller om de forskellige daglige doser til voksne og børn. Brug lægemidlet i før eller efter et måltid. Voksen dagskurs - 2 kapsler 3 gange i løbet af dagen (hvis ofte hår falde ud). Efter en måneds forbrug kapsel 3 gange dagligt. Børn bruger - 2 kapsler 2 gange om dagen. Så en måned senere gentaget 2 gange én kapsel om dagen.

Som regel er fulde effekt ses efter 3 måneder. I løbet af måneden af procedurer styrker markant struktur hår. Hvis det er nødvendigt, at udpege den genbehandling med "Revalid". Manuel anbefaler brug af denne medicin, og for at forhindre i brugen af ikke mere end to kapsler om dagen.

Kontraindikationer. bivirkninger

Blandt de lægemidler til anvendelsen af følgende kontraindikationer:

- øget overfølsomhed,

- personlig uforenelighed med de komponenter af lægemidlet "Revalid".

Manuel også nævner nogle af de bivirkninger af lægemidlet. For eksempel problemer med fordøjelsen. Når anbefales dyspeptiske syndromer at reducere forbruget af lægemidlet op til 3 kapsler. Det kan også manifestere forskellige allergiske reaktioner.

Sådan opbevarer

Lægemidlet skal opbevares i et tørt, mørkt sted ved en temperatur på 15-25 grader Celsius. Den tilladte opbevaringsperiode - 3 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.