ForretningIndustri

Affald fareklasse 1-4: indkvartering og udnyttelse

Affald 1 - 4 fareklasse at beskytte både miljøet og menneskers og dyrs bør opbevares korrekt og bortskaffes. Alle produkter, der har en negativ indvirkning på økosystemet, er opdelt i 5 klasser, men de farligste er de første fire, som i den femte består af materialer, der kan genbruges igen.

klasse 5

Denne klasse har det laveste niveau af risiko. Oftest er der tale om en stor størrelse husholdningsaffald: gamle møbler og ting, produkter fremstillet af plast eller glas, papir og madaffald.

grad 4

Affald 1 - 4 fareklasse klassificeres i henhold til graden af eksponering. Grad 4 omfatter kun produkter, der er lav risiko for miljøet. Reparation skader fra sådan skade kan være i tre år. Bortset storskrald husholdningsaffald, denne gruppe omfatter også byggeaffald: resterne af mursten, murbrokker, metal, glasskår, træ unødvendig.

Denne klasse indbefatter, og olieholdige fødevarer, der vises som resultat af konstruktionen af brønde og felt udvikling. Bortskaffelse af fare affald klasse 4, især dem, hvor der er olie, skal overholde de lovmæssige forskrifter.

grad 3

Denne fareklasse er tildelt de produkter og materialer, der skader miljøet. Recovery varer for omkring 10 år. Denne klasse er accepteret at byggeaffald, produktionsaffald i form af defekte udstyr, gummi stråler, olier til forskellige formål, syrer og baser. forureningskilde i dette tilfælde er byggepladser, herunder ufærdige byggepladser, industrianlæg.

2 klasse

Farligt affald 1 - 4 klasser anvendes i lang tid - i mindst tre år. Høj risiko er tildelt varer, produkter, der hører til den anden klasse. Dette affald er i stand til at ændre ligevægten i økosystemet, og ville tage mindst 30 år til genoprettelse af forurenede områder. Til denne klasse hører produkterne skadelige planter, udstyr, der er brudt sammen, de kemiske sammensætninger - olie, alkalier, syrer. forureningskilden er de industrivirksomheder. I den anden klasse af fare og omfatter batterier, som forårsager uoprettelig skade på miljøet som følge af sur og blyforgiftning. Indsamling, i overensstemmelse med reglerne, skal udføres i en dedikeret beholder.

klasse 1

Dette er en yderst farlig skadelige stoffer, hvis tilstedeværelse i naturen kan føre til tragiske konsekvenser og ødelæggelse, der er næsten umuligt at komme sig. Denne gruppe omfatter industriaffald. Galvaniske celler, termometre, kviksølv lampe eller fluorescerende baseret på forskellige instrumenter - alt dette spild af 1 klasse af fare. Listen omfatter først og fremmest kviksølvholdige poster, fordi det smeltede metal hurtigt frigives i miljøet og forårsager uoprettelig skade på økosystemet.

Krav i lovgivningen siger, at den første klasse af affald skal indsamles adskilt fra andre produkter i særlig emballage. Som regel er det skabt af galvaniseret metal, da skraldet ikke kan genbruges. Bortskaffelse af fare affald klasse 1, især kviksølv og radioaktive stoffer og pesticider kun udføres med brug af særligt udstyr. Selve processen foregår ved forskellige metoder: cementering, mikrobølge energi eller gemme til særlige lossepladser. Et traditionelle metoder for afbrænding, for eksempel kun yderligere forurene miljøet.

Hvordan man kan reducere de risikofaktorer?

Som vi har sagt, at affald 1 - kan 4 klasse af fare forårsage uoprettelig skade på miljøet. Et særligt kontrolsystem til at forhindre at dette sker, sat op, så det maksimale for at behandle affald og fortsætte med at bruge det. I de fleste lande, og i Rusland i særdeleshed, har vedtaget love, hvorefter affald skal underkastes:

 • genbrug;
 • behandling;
 • genbruges.

Bortskaffelsesmetode forbrændingsanlæg

Genbrug 1 - 4 klasse ofte det udføres ved at lagre eller afbrænding. Den første fremgangsmåde er en konventionel losseplads imidlertid at minimere skader på natur er organiseret på en lerjord, der hærder forskellige geosynthetics. Deres opgave - at forhindre udslip af farlige stoffer i miljøet.

Forbrænding - er i stand til at reducere deres antal på lossepladser, men denne proces er farlige udslip af skadelige stoffer. Hvis du ønsker at minimere skader på miljøet, er de produkter, ødelagt i forbrændingsanlæg, som er udstyret med en multi-trins luftrensningssystem.

Affald 1 - 4 klasse af fare, som ikke kan genbruges og anvendes i fremtiden, som ikke kan brændes bør begravet. Når du opretter depoter af geologiske formationer brugte tanke - granit, basalt, gips, men i dette tilfælde er det nødvendigt at huske nogle betingelser.

 1. Lag skal være vandtæt og vandførende lag skal placeres nedenunder.
 2. Det er obligatorisk for deformation, som kan være forårsaget af forskydning under påvirkning af forskellige faktorer.

Hvis du bruger den underjordiske bortskaffelse af affald, så det sker med brug af særlige beholdere.

Bortskaffelse af farlige produkter

Bortskaffelse af affald fareklasse 1 - alvorlig foranstaltning. For eksempel er det hensigtsmæssigt at opbevare eksplosive materialer i særlige underjordiske tanke, der skal leve op til høje krav.

 1. Affald placeret ved Tarah, som vil være i stand til at modstå forskellige belastning - mekaniske chok strømme.
 2. Placering af stoffer hensigtsmæssigt væk fra højspændingsledninger.
 3. Det er obligatorisk overholdelse af lav opbevaringstemperatur og desensibilisering til at beskytte affald fra kemiske interaktioner med de resterende komponenter.

Eller er genbrug?

Affaldshåndtering er kompliceret kun behøver at sortere og separat indsamling. Men det er den mest rationelle løsning på problemet. Mange affald 1 - 3 ud klasse af fare helt egnet til genbrug. Vi taler om plast, batterier, papirmasse i alle dens former. Selvfølgelig denne proces kræver store økonomiske investeringer, som ikke tørn i de europæiske lande, men i Rusland denne metode ikke anvendes så ofte som ikke alle virksomheder kan finde midlerne til bortskaffelse produktionsaffald.

Hvordan skal man behandle med giftstoffer?

Farligt affald 1 - 4 klasser, som er sammensat af toksiner, ofte neutraliseret ved termiske metoder. De var der en masse.

 • Flydende fase oxidation anvendes til bortskaffelse af affald i flydende fase og bundfald, der er i spildevandet. Fremgangsmåden involverer arbejder ved en vis temperatur og tryk, kendetegnet ubetydelige energitab, men under processen på varmefladen afskum dannes, og dette er den største ulempe.
 • Heterogen katalyse. Det anvendes, når der kræves for at neutralisere industriaffald i gasform eller flydende fase.
 • Pyrolyse, hvilket er en oxiderende eller tørt. Oxidative pyrolyse - er den termiske nedbrydning af skadelige kemiske produkter, når de er brændt eller delvis, eller i kontakt med de produkter, der fremkommer fra forbrænding af brændsel. Fremgangsmåden er ideel til slam, plast, olier, urenheder brændstof. Når tørre pyrolyseprodukter sønderdeles termisk men uden ilt. På grund af den høje effektivitet og ikke-affald, teknologien er i stor efterspørgsel.
 • Forgasning - en anden måde at genbrug. Fordelene ved denne fremgangsmåde er, at der dannes under de brændbare gasser kan anvendes som brændsel, og harpiks - som kemisk råstof.
 • plasma lav temperatur. Denne teknik er nyttig, når du ønsker at bortskaffe giftigt affald.

kemisk affald

At omfatte skadelig kemisk affald WGK 1, for hvilke en liste omfatter magnesiumsulfat, zinkforbindelser, phosphater. Generelt er disse affald genereret som et resultat af flotationsprocessen berigelse af mineraler med aminer. Hvis dette støv kommer ind i kroppen, kan der være problemer med de bronkier og blodkar.

De mest skadelige omfatter affald, der indeholder kviksølv og kviksølvforbindelser, mercurichlorid, antimon kaliumcyanid. Hvis en person pludselig forgiftet af disse stoffer, hele nervesystemet, kan nyrerne undgå at blive imponeret, som en konsekvens - død. Det er grunden til bortskaffelse af affald (4 klasse af fare inklusive) - ansvarlig proces.

Hvorfor har jeg brug for et pas?

Affald enhver klasse af fare krævede udvikling af et pas, der er baseret på en række dokumenter. Hvis dette pas er ikke, at selskabet står over for en betydelig bøde, derudover kan dens aktiviteter suspenderes. Det faktum, at fraværet af dette dokument betragtes som en krænkelse af miljøsikkerhed af miljøet. Udarbejdelse af en pas involverer en række trin - fra opgørelsen af den økonomiske aktivitet til forskningslaboratorier og særlige beregning af fare affald klasse.

fund

Genbrug af affald - et problem, der bekymrer forskerne verden over mere end én generation. Vanskeligheder, der ikke er udviklet en samlet tilgang til forarbejdningsindustrien produkter i øvrigt ikke alle lande indså, at industriaffald kan bruges igen. Selvfølgelig er der nye udstyr, metoder og udstyr, der tillader mindst en lidt for at forbedre tilstanden af moderne økosystemer, men manglen på midler til gennemførelse af sådanne projekter skaber en fare for menneskeheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.