TravelingHoteller

Hoteller Rhodes - paradis ferie og mere og ikke har

Over hele jorden i en kaotisk maade spredte steder, der anses for paradis og bedre end dem der ikke var noget at finde. Dette hjørne af paradis tabt i Grækenland, som ligger i den største ø i øgruppen Dodekannesa. Rhodos er navnet på øen, omgivet af grønne områder, blandt hvilke ligger de områder strande, beboelsesejendomme og lokale attraktioner. Her hele året rundt solrigt og varmt, hvilket gør den ideel til familieferier. Det er derfor, dette sted er aldrig tom. Hoteller i Rhodes accepterer nye gæster hver dag, og attraktioner venter for dem at besøge en anden gruppe af turister.

Rhodes helligdage kan være meget forskellige. elskere vil finde et roligt krog, hvor de kan være alene i et par timer, og vedhængende støjende tidsfordriv vil deltage i de lokale underholdningsprogrammer og konkurrencer. Hertil kommer, Rhodos er meget populær for vandsport, herunder dykning og windsurfing.

ø rejse begynder med en lille havn, hvor hver gæst ved indgangen til hilse statuen af hjorte. Så turisterne langsomt, undersøger alt omkring ham, sendt i Rhodes hoteller, hvor de allerede har booket værelser.

I øvrigt hoteller i Rhodes fortjener særlig opmærksomhed. Komfortabel, med et smukt interiør, de kan ikke undgå at tiltrække sig opmærksomhed fra turister. Ofte er det svært at afgøre, hvor præcis at blive, og at lette deres søgen for rejsende på forhånd analysere anmeldelser Rhodes hoteller, som forlader på turiststeder dem, der har hvilet på denne ø. Men lang tid det var ikke en søgning, i sidste ende alle vælger hotellet, som gennemgår og beskrivelser af de mest kunne lide.

I en artikel, fortælle alle hoteller Rhodes er yderst vanskeligt, derfor begrænse os til et par, der er mest populære.

Apollo Beach Hotel

Dette hotel er beliggende i den mest populære strand i Rhodos - Faliraki. Den består af to bygninger, som er omgivet af smukke grønne områder. De moderne værelser er udstyret med aircondition, tv, telefon, køleskab, badeværelse og balkon. På sitet er arrangeret i to restauranter og en bar. Af de ekstra ydelser - gym, legepladser til volleyball, basketball, tennis, parkering, skønhedssalon og en swimmingpool. På anmodning, kan enhver turist tages på en rundtur i den nationale reserve og National Park, som er placeret i en kort afstand fra hotellet. Dette sted er ideelt for familier og unge par, men forretningsfolk, der er på ferie og tænke over det arbejde, her kan ikke lide.

Hotel Colossos Beach

Dette er et stort hotel kompleks, der ligger på den høje bred af stranden i Faliraki. Hotellet består af flere ni-etagers bygninger, som er omgivet af vidunderlige vegetation. Værelserne er relativt billige, udstyret med et køleskab, telefon, tv, aircondition, et badeværelse og en balkon med en smuk udsigt over havet og stranden. Hotellet arrangeret også restauranter, barer, konferencelokale, svømmebassiner, fitnesscenter, frisør og meget mere. I nærheden af hotellet - egen sten-sandstrand med parasoller og liggestole til afslapning og komfort. Hotellet er ideelt til konferencer, og dets restaurant kan bruges som et rum til banketter og bryllupper.

Cosmopolitan hotel

Nice, moderat prissat hotel i den lille landsby Ixia, et par kilometer fra byen Rhodos. Den består af flere etagebyggeri, som har en god udseende og interiør. Jeg er glad for tilstedeværelsen af sin egen private strand, hvis territorium krydses trafikeret vej. Værelserne er klassisk sæt af alle nødvendige. Deres tjenester giver et konferencerum, swimmingpool, aerobic center, skønhedssalon og mere. Der er en børnepool og legeplads. Hotel anmeldelser er gode, selvom nogle vacationers siger, at ikke ville have forhindret den nemme reparation af værelser, herunder badeværelser.

På ethvert tidspunkt, kan de besøgende forlader Rhodes hoteller og en tur til de lokale attraktioner. Man skal besøge Lindos Akropolis og Camiri, ruinerne af det engang majestætiske tempel Athena og turistområdet i Faliraki.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.