Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at koge æg i posen ved hjælp Rice Komfur

Kogte æg - et uundværligt produkt til en let morgenmad, foruden at have en naturlig og miljøvenlig hygiejnisk emballage - skal. Vejen normalt tage hårdkogte æg. De er mere komfortable der, og de var lækre selv koldt. Derhjemme, de fleste mennesker foretrækker blommen var løbende, og det protein - hårdt. En brødet frisk brød eller toast med smør - og et lækkert måltid er klar, uden for meget besvær og meget hurtigt. Tilbage er kun at bestemme, hvordan at koge æg i posen.

Selv i et sådant tilfælde nemudrenyh også have deres egen, omend små, men de finesser. Den sædvanlige situation: familien vil have morgenmad i morgen, alt sammen i en fart. Forældre skal arbejde, børn i skole i en fart. Der kan ikke være nogen kronometriske målinger, ikke at tænke over , hvordan man kan koge et æg i en pose. Vi får en hårdkogt, godt, okay. Undercooked - intet også forfærdeligt.

Men du kan tackle spørgsmålet videnskabeligt. Mange mennesker, der har levet i voksenalderen, og kan ikke give et nøjagtigt svar på spørgsmålet om, hvordan man koger et æg i en pose. De er afhængige af intuition og nogle indre ur, at sætte kryds i gang i mit hoved. Og alt er meget enkel. Kogt æg er kogt i 10 minutter, kogt - halvandet minut, og i posen - er gennemsnittet mellem den første og den anden udførelsesform. Dette koncept er fleksibel, det afhænger af den form for konsistens æggeblommer og hvide ønsker at få. Det ideelle tidspunkt - tre minutter, og hver af dem er vigtig.

Opvarmning af æg, hvis kogning forekommer fra periferien støder op til skallen, til centrum af blommen. Jo længere, den stejle lag tykkere. I kogende æg bør ikke kaste, fordi der er en stor sandsynlighed for, at skallen vil briste ud af det strømmer gennem revner proteinet størkne grimme vækster. De er naturligvis også kan spises, men på betingelse af, at skallen selv var ren. Men det er bedre at indlæse æggene i koldt vand. nedtællingen begynder C kogepunkter. Nu er det vigtigt ikke at gå glip af øjeblikket.

Moderne producenter af husholdningsapparater kunne ikke komme rundt til deres opmærksomhed, så ofte ved køkkenet operation. Efter alt, hver dag på vores planet milliarder af kogte æg, hvert minut - 2,3 millioner! Og de fleste af dem - i en gryde, antikveret metode. Og hver gang en person er tvunget til at blive distraheret fra nogle vigtige spørgsmål at tænke over, hvordan at koge æg i posen. Og det er ikke altid tid til anden for at fjerne gryden fra varmen, men fordi frustreret og dårligt humør, måske stalking ham hele dagen.

Og fremskridtene har sejret. Endelig opfandt vi Rice Komfur. de er strukturelt forskellige fra hinanden, men princippet er alle de samme - damp. I en særlig beholder fyldt med lidt vand, varmelegeme begynder at arbejde, og enheden slukker automatisk efter et par minutter. Nu behøver du ikke at tænke over, hvordan at koge æg i posen, blødkogt eller hårdkogt, bare vælge den ønskede timer-funktionen, som er udstyret med næsten alle moderne Rice Komfur. Ud over denne bekvemmelighed, har de en mere ubestridelige fordel: skallen opvarmes jævnt og ikke briste, da denne udformning af indretningen er forsynet med en nål-punch. Der er dog visse ulemper i, hvordan de vil koge æg i en pose - tilberedningstid afhænger af mængden af vand gemt i ægget kedlen. Men hvis du bruger maskinen præcis i henhold til instruktionerne, derefter ingen problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.