Kunst og underholdningFilm

Filmen "Officerer": skuespillere og roller

I filmen "polititjenestemænd" skuespillere fortælle publikum historien om flere generationer af familien Trofimov, der har viet deres liv til tjeneste for fædrelandet. Officerer fra den slags Trofimovykh kæmpede i alle de krige, hvad der lige skete i Sovjetunionen, startende med de 20-erne. og slutter med 60-XX i E. Den skæbne af hovedpersonerne til tider tragiske, men hver af dem vidste, hvad der foregår på offeret. Hvem medvirkede i filmen, og hvorfor hun var så rørt hjerter af publikum?

filmskabere. resumé plot

Oprindeligt var den film, der skal afsættes til den skæbne officerernes koner. Men forfatteren Kirill Rapoport i processen formået at skabe noget mere: scriptet episk billede, som fortæller om livet i det sovjetiske militær generelt og generelt. Men denne historie var for plausibelt: for eksempel hovedpersonerne skulle igennem Stalins lejre, og udgivet lige før Den Store Fædrelandskrig. Men Kunstrådet har krævet for at fjerne scene fra manuskriptet, og mange andre. Rapoport har nægtet at gøre det, så omskrive scriptet instrueret Boris Vasilyev.

Filmen "polititjenestemænd" skuespillere blev valgt i en atmosfære af ophedede diskussioner og debatter. Kunstråd krævede, at den vigtigste rolle blev betroet Georgiyu Yumatovu og direktør Vladimir Rogovoy var imod, fordi skuespilleren ikke skjule sin afhængighed af alkohol.

Ikke desto mindre sjæl til filmen "Officerer" - skuespillerne og den rolle, dybt sunket ind i sjælen på beskueren. Og der er objektive grunde.

"Officerer": skuespillere og roller. George Yumatov

Maleri "Officerer" for at få en sådan realistisk og rørende, fordi mange af besætningen, herunder aktørerne selv har bestået den Store Fædrelandskrig, og vidste om på første hånd. For eksempel, Boris Vasilyev, der fik til opgave at færdiggøre manuskriptet til filmen, han tjente i destroyer bataljoner, instrueret af Vladimir Rogovoy serveret i det 18. infanteridivision.

I filmen "Officerer" og skuespillere George Yumatov Evgeniy Vesnik, som ingen andre vidste hvordan man spiller militærets rolle, fordi de også var kombattanter i 1941-1945. Hos George Yumatova selv har et ar fra et sår på ryggen, som i øvrigt ikke undlade at vise i filmen.

George Yumatov spillede i "officer" en af de vigtigste roller - Alekseya Trofimova, der under borgerkrigen, den Røde Hær begyndte en enkel, derefter ledes russisk-kinesisk, spansk og Anden Verdenskrig. Uanset hvad kan opstå vanskeligheder i vejen for Trofimova, havde han ikke forlade tjenesten og fortsatte med at forblive loyale over for deres erhverv.

"Officerer" (1971): aktører og roller. Alina Pokrovskaya

Alina Pokrovskaya skuespillerinde i filmen spillede rollen som hans kone Alekseya Trofimova - Luba. Lubov følge sin mand overalt, og er ikke bange for vanskeligheder: hun krøb med dem i barakkerne på den centralasiatiske fronten, fødslen i marken hendes mand en søn, og derefter understøtter det stærkt. På grund af den eksponering af kærlighed, er deres ægteskab gemmes i en moden alder, trods sin afdøde søn og mange krige.

I filmen "Officerer" (1971) Yumatov skuespillere, beskyttelse og Lanovoi spille nære venner. Også beskueren opdager, at Lanovoi helt forelsket i heltinden i forbøn, men gennem hele sit liv holdt på en respektabel afstand fra det, fordi hun er gift med sin ven.

Skuespillerinden Alina Pokrovskaya krig mødte en lille pige og var ikke part i kampene. Men hun er gået godt rollen som officer kone Lyubovi Andreevny. Efter de "Officerer" skuespillerinde medvirkede sjælden: i hendes filmografi på 12 film.

Vasiliy Lanovoy som Ivan Barabbas

Billedet af de "polititjenestemænd" skuespillere blev valgt meget berømt. Så Vasiliy Lanovoy - til rollen som Barabbas - på det sæt af filmen var allerede en stjerne af sovjetisk biograf. I Lanovoi havde arsenal bemærkelsesværdige roller i "The Scarlet Sails", "Krig og Fred", "Anna Karenina", "Lyubov Yarovaya". Efter de "Officerer", skuespilleren medvirkede i filmen "Sytten Moments of Spring", "Days of Turbin", "Black Square", "Mistress ind Maid" og "romance".


Lanovoi karakter i "officer" er en nær ven af hovedpersonen - Alekseya Trofimova. de mødtes for første gang, når der serveres i den centralasiatiske front i de 20-erne. Så deres skæbne Tilbagevendende og tilsluttet igen. Men separationen, ikke svække deres venskab, men tværtimod tiden gør det kun sværere. Have bestået alle krigen, Barabbas og Trofimov fundet en gammel mand i 60'erne. Barabbas erfarer, at Trofimov barnebarn opkaldt efter ham Ivan.

Andrei Anisimov og Alexander Voevodin som Egor

Lyuba og Alekseya Trofimovyh i de 20-erne. født en dreng, som de kaldte Jegor til ære for den afdøde chef for løsrivelse.

Egor barndom tilbragt i byen, for at deltage i en normal skole. Som teenager, han forelsker sig i en nabo - Masha Belkin. Unge ønsker at blive gift, men Anden Verdenskrig begynder. Jegor forlod for fronten, uden selv at vide, at hans forlovede var gravid. Han er i rustning. Midt i krigens Trofimovykh søn dør.

Jegor rolle blot to skuespillere. Andrei Anisimov spillet Trofimovykh søn som et barn. Det var hans eneste filmrolle.

Voksen Jegor spilles af Alexander Voevodin. Det var filmen debut for graduate Moskva Art Teaterskole.

I filmen "Officerer" og aktørernes rolle gør beskueren et varigt indtryk, når du ser. Munter Jegor som et tegn er sympatisk, fordi den unge mand måtte forlade tidligt i livet. Men i slutningen af filmen kan stadig betragtes som positiv, fordi den ældre ægtepar Trofimovykh var fra hendes søn barnebarn Ivan.

Natalia Rychagova som Masha Belkina

Filmen "polititjenestemænd" skuespillere sikkert ønskede at få: en god manuskript, stjerne udfører sammensætning. For skuespillerinden Natalia Rychagova var det ikke den første rolle i en film, men en af de bedste.

Rychagova først dukkede op på skærmen som et barn i rollen som Nyury Sinitsinoy i filmen "Vasek en trompetist og hans ledsagere." Så den lille skuespiller medvirkede i efterfølgeren til "Detachment Trubacheva kampe."

I 26 år, skuespillerinden kom til det sæt af "officer", i dette tilfælde spillet en rolle af Masha Belkina ikke kun voksne, men også i ungdomsårene. I historien, Mary er venner med søn af Dick Mills - Jegor. Trofimovykh familie er god til pigen. At være ældre Egor og Maria kommer til at blive gift, men krigen begynder. I 1943, Mary føder en søn Egor. På grund af hendes spædbarn er ikke tilladt på forsiden. Så forlader hun barnet til sin bedstemor - Lyubov Trofimova, og hun går i krig og snart dør.

Andrei Gromov som Ivan Trofimov

Utrolig charmerende tegn vises før publikum Vani Trofimova - barnebarn Kærlighed og Alexis.

Bedsteforældre opkaldt hans barnebarn Ivan ære for ven gennem lang tid Ivana Varavvy og læring fra en tidlig alder i Suvorov militær skole. Drengen vokser til at være ekstremt smart. Når (plottet) bedsteforældre kommer til at konkurrere med hinanden, så Lubov sender hans barnebarn til at stå for en militær avis, hvortil drengen svarede: "" War Bulletin "i kiosker sælges ikke til at sværge, vil jeg flytte".. I slutningen af filmen viser optagelser fra som det bliver klart, at Ivan fortsatte militære Trofimovykh dynasti og blev en karriere officer, også.

Andre roller kunstnere

Filmen "Officerer", skuespillerne, der elskede publikum, var populær ikke blot i Sovjetunionen, men også vandt hovedprisen på filmfestivalen i Tjekkoslovakiet.

Desuden Yumatova og Lanovoi, militærets rolle i filmen af Vladimir Druzhnikov ( "Racing Vertical"), Eugene Vesnik ( "Gloom-floden"), Stanislav Simonov ( "Adjudanten af Hans Excellence"), Vladimir Zlatoust spillet ( "Hop på daggry") og Boris Gittin ( "gift ungkarl").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.