RelationerBryllup

Wishes bryllupsdag

Endelig nærmer en længe ventet bryllupsdag. Dag, hvor alle piger og drenge drømmer siden barndommen, at forestille sig selv et eventyr prins og prinsesse, går til alteret under Mendelssohns march. Efter vielsen gæsterne hørte toasts, ønsker bryllupsdag, latter og sjov. Unge, senest man udtaler de løfter om evig kærlighed, udstråle lykke og skønhed. I denne generelle stemning af glæde er det bedste, der kan blive husket af alle - de oprindelige krav med bryllupsdagen. Det er dedikeret til emnet for denne artikel.

Selvfølgelig, hvis du er inviteret til brylluppet af hans nære slægtninge, bør du ikke give dem kort. Så anmoder bror eller søster ved brylluppet bedre stemme med en mikrofon og med et glas i hånden. Så du vil være i stand til lysere og smukkere at udtrykke deres følelser. Men det mest vanskelige i dette tilfælde, vælge den relevante tekst, fordi nogle gange at følelser, overfyldte hjerte, ord er forvirrede og ikke er bygget ind i forslaget. Og hvordan det ville være bedre, hvis du på forhånd skrive på et stykke papir på ønskerne fra sin brors bryllup, og vil udtale hans toast, hvilket vil påvirke hele sjælen. Det er ikke nødvendigt at sige sådanne forslag, såsom: "Kære nygifte. Jeg ønsker dig lykke, succes og en masse børn. " Disse ønsker bryllupsdag, selvfølgelig, være oprigtig, men sandsynligvis ikke huske de unge. Og hvis du ytre ordet om sådan: "Min kære! I dag du direkte lys fra lykke. Men husk, at gift liv er slet ikke ligner denne dag. Du har en masse problemer, dagligdags problemer. Husk, at du nu har to, og du er ansvarlig for alt hvad der sker med en partner. Giv hinanden et smil, sætter pris på hver dag tilbragt sammen. Gen griber følelser, så sørge for at bevare den ømhed og kærlighed i mange år fremover! Jeg ønsker dig lykke og held og lykke i dit liv hvert trin, og lysne dine dage lad latter af dine børn "-! Du sikkert huske alle dine råd og forslag til bryllupsdag.

Desuden ønsker bryllupsdag bør tænke også om, hvilken slags gave, du giver til brylluppet. Selvfølgelig er den bedste, du kan gøre, er at give nyligt lavet familie en stor sum penge, men hvis dit budget ikke tillader, derefter komme med en gave, der vil blive husket af alle. Det vigtigste i denne virksomhed er, at du lægger en gave i sjælen. Digt eller sang komponeret til ære for den unge, vil huske dem for en levetid. En femte sæt af gryder og testel vil næppe føre til glæde ung familie. Relativt billige og interessant gave vil badekåber eller håndklæder broderet med initialerne for de nygifte. Eller give dem en barnevogn, som et hint til fremtiden for børn, og i hendes plante smukke dukke-pige eller en dreng dukke, afhængigt af præferencer parret. Husk, at du har brug for at give en gave til to, det vil sige, efter en ny familie, ikke kun for den nette eller bare bruden. Når den oprindelige beslutning og ønsker til brylluppet og gaven vil være T-shirts med et foto af unge, som du vil skrive deres ønsker. Eller give rene skjorter, der på tidspunktet for brylluppet alle gæsterne skrive deres ønsker.

Ønsker på dagen for brylluppet den unge bør oprette eller opretholde en romantisk og blid atmosfære af ferien. Lad dette hjælpe alle de venner og slægtninge, fordi brylluppet er en dag, der aldrig vil blive gentaget. Giv smil under en ferie, gør så at ingen detaljer undslap den opmærksomhed, fordi så stor en indsats for ingenting kan gå tabt, hvis en slags grimme små ting ødelægge stemningen af de nygifte. Vi er nødt til at gøre deres første dag i gift liv huskede dem for evigt, og minderne de varmede op til en alder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.