ForretningLandbrug

Kinesisk inkubator automatisk: manuel, anmeldelser

Kina er et landbrugsland. Derfor er forskellige slags varer bestemt til husdyrproduktion, der er mange. Selvfølgelig leverer producenterne af Celestial Empire og automatiske inkubatorer det russiske marked . I de indenlandske landmænd er kinesiske produkter af denne type ret velfortjente popularitet.

Hvilke modeller kan jeg købe?

Kina producerer inkubatorer af forskellige størrelser. Producenter af dette land leverer markedet med udstyr designet til at lægge 6 til 450 æg. Men russiske landmænd køber normalt modeller fra Mellemriget for ikke mere end 48-56 æg. Faktum er, at store inkubatorer skriver ud fra Kina er ekstremt problematisk. Medbring ikke sådanne produkter og leverandører. Dette skyldes primært toldbestemmelser på den russiske grænse. Desværre er det umuligt at importere produkter, hvis dimensioner overstiger de etablerede, fra Kina til vores land.

Ud over modeller til 48-56 æg, er russiske fjerkræholdere og mini-inkubatorer til 6-9 æg populære. Denne teknik kan være en god ide, for eksempel for en lille gård i landet.

Designfunktioner

De fleste producenter af Celestial Empire, som du ved, foretrækker ikke at udvikle deres egne designs af forskellige former for udstyr, men blot at kopiere europæiske modeller. Derfor er de fleste kinesiske inkubatorer ganske god kvalitet. Modeller fra producenterne i dette land er nemme at bruge og tillader kyllingerne at blive udklækket med minimal tab. I inkubatorer fra Mellemriget er i de fleste tilfælde automatisk rotation tilvejebragt. På næsten alle modeller er der også plakater til overvågning af temperatur og fugtighed.

I tilfælde af strømbrud giver kinesiske inkubatorer alarm. I et sæt med nogle modeller findes der også et dæk af polystyrenskum. Han sættes på en inkubator, når strømmen er afskåret for at spare varme. Dette giver dig mulighed for at minimere tab.

Made kinesiske modeller er normalt af høj kvalitet plast. Dette materiale er stærkt og samtidig fleksibelt. Derfor, når der transporteres på tilfælde af inkubatorer, vises der ikke revner. Også plastik er praktisk nok i omhu.

Ulemper ved inkubatorer

Fordele ved teknologi fra Mellemriget, så der er mange. Men der er selvfølgelig kinesiske inkubatorer og ulemper. Modellerne er ganske behagelige og funktionelle. Imidlertid er kvaliteten af deres samling i netværket ofte opfyldt, desværre ikke for gode anmeldelser. Efter alt samles kinesiske inkubatorer fra billige materialer. Derfor skal det nøje kontrolleres ved køb af sådant udstyr. Ejeren af husstandens plot skal for eksempel inspicere fastgørelserne, hvilket kan vise sig at være flaky. Kontroller også huset for revner. Nogle gange er modeller fra Kina ikke komplette.

Kinesiske termoregulatorer

Hvis det ønskes, kan indenlandske fjerkræavlere abonnere fra Kina og dette supplement til inkubatoren. Kinesiske termoregulatorer har også en relativt høj grad af pålidelighed. For eksempel fortjente XH-W120 modellen meget gode kundeanmeldelser . Den kvalitet, den har, er ganske god, og det er samtidig relativt billigt.

De mest populære modeller

Oftest køber indenlandske fjerkræproducenter kinesiske inkubatorer af følgende mærker:

  • HHD 56S.

  • QW 48.

Tilstrækkeligt gode anmeldelser blev også tjent på Omsk-modellen af en fælles russisk-kinesisk produktion. Men den mest populære blandt husdyrbrugere bruger inkubatorer fra Celestial AI-48. Disse modeller er meget praktiske at bruge, de er ret billige. I sammenligning med indenlandske skumplastinkubatorer tjener de meget lang.

Instruktioner til brug: forberedelse

At bruge automatiske kinesiske inkubatorer er som allerede nævnt ret praktisk. Intet kompliceret instruktion om deres brug repræsenterer ikke sig selv. Dernæst overveje, hvordan du korrekt udlede kyllinger, goslings eller ænder i disse inkubatorer ved hjælp af eksemplet på den populære AI-48-model.

Fremstillingen af denne inkubator er som følger:

  • Enhedenes ledning til at dreje æggene er forbundet med styrekontakten inde i rummet.

  • I kanalerne inde i kroppen hældes vand.

Der er to kanaler i denne model. Afhængigt af luftens fugtighed i rummet kan vand hældes i en af dem eller begge dele.

Tilberedning af æg

For tilbagetrækning af sunde kyllinger, når der lægges inkubator, er det selvfølgelig nødvendigt at overholde hygiejniske og hygiejniske standarder. Æg til dette formål bør udelukkende anvendes rent. Vælg dem fra sunde producenter. Beskidte æg før bogmærket kan vaskes. Imidlertid anbefales det at holde dem i vand i mere end 4 minutter. Dette kan føre til fostrets død i fremtiden. Det er også ønskeligt at præ-fumigere æg ved hjælp af formaldehydgas. Sidstnævnte fremstilles ved at blande kaliumpermanganat (1 del) og formalin (15 dele).

Prøver i den kinesiske inkubator AI-48 lægges med skarpe ender. Når kyllingerne lukkes, placeres de i hver celle i bakken. Gås- og andæg er inkuberet ved at fjerne det sidste fra skallen. I dette tilfælde er en automatisk revolution umulig.

Instruktion for en kinesisk inkubator for kyllinger

Temperaturreguleringen ved hjælp af AI-48-modellen er som følger:

  • Tryk en gang på "Menu" knappen på kontrolpanelet;

  • Tryk på "+" eller "-" indtil temperaturen er valgt;

  • Tryk på knappen "Menu" igen for at afslutte.

Hvis det ønskes, kan du i denne model også indstille de tilladte værdier for fugt og temperatur, før alarmen udløses. For at gøre dette, tryk og hold knappen "Menu" nede. Brug derefter "+" eller "-" til at vælge AL eller AS-tilstand. Derefter skal du klikke på "Menu" igen og bruge knapperne "+" eller "-" til at vælge den ønskede værdi.

Anmeldelser om kinesiske inkubatorer

Udtalelsen fra forbrugerne om modellerne fra Mellemriget var meget god. Mange fjerkræ landmænd anser inkubatorer fra Kina for at være endnu bedre end indenlandske. Fordelene ved disse modeller omfatter ikke kun bekvemmelighed i brug. Mange landmænd noterer sig, at inkubatorer fra Mellemriget er meget nøjagtige til at måle temperaturen og fugtigheden inde i skallen.

Bakker i kinesiske inkubatorer er normalt designet til at være stærke nok. Også ros disse modeller og for vedligeholdelighed. Det er relativt nemt at finde de nødvendige detaljer for en sådan inkubator på markedet. Ulemperne ved denne teknik er derfor ikke for mange. Men på markedet, der vurderes af anmeldelser, er der desværre ganske mange defekte inkubatorer fra Mellemriget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.