ComputereComputerspil

Hvad skjuler historien Outlast 2

Outlast 2 plot så indviklet og mystisk, at det er ganske vanskeligt at forstå, selv efter afleveringer. Det faktum, at dette eventyr har to historier: Den ene er på overfladen, kan den anden blive åbnet, hvis omhyggeligt gå gennem alle faser. For at gøre dette, skal du lytte opmærksomt til alle dialogen og finde den skjulte note.

I vores lille guider for en fuldstændig analyse af historien Outlast 2 og finde ud af, hvad der skete i dette eventyr virkelig.

kort beskrivelse

I historien Outlast 2 du tager rollen som operatør Langermanna Blake, der sammen med sin kone, Lynn sendte en reporter at optrævle den mystiske død af en gravid kvinde. På tilgang til scenen helikopteren styrtede ned nær afviklingen af de radikale sekter. Tilhængere af "Temple Gate" klart gået gal, hvis det tolkes "Guds ord", fordi alt, hvad du ser, langt fra kanonerne af Kirken. Blod, lig plukket tarmen, korruption og begær - det er ikke en komplet liste over de "gerninger" af fanatikere.

Preacher Horn og hans tilhængere vykradut din kone, beskylder hende for hvad hun bærer under hjertet af Antikrist. Og hvis du ønsker at spare Lynn, skal du gå i forfølgelsen. I løbet af søgninger Outlast 2 plot vil præsentere dig en ny ubehagelig overraskelse: på et tidspunkt hovedpersonen vil forfølge hallucinationer. Og med hver tur af begivenheder vil du ikke længere forstår, hvad der sker i virkeligheden, men det er noget vrøvl Blake.

trist slutning

Efter alle de rædsler, hvorigennem holder Outlast 2 historie, vil du opdage din ægtefælle. Men Lynn og sandheden vil være gravid. Og du er nødt til at tage levering, hvorunder pigen dør. Efter dette sker tale til Noth, der siger, at Antikrist blev født, og denne situation er ikke længere muligt at ændre. Dernæst vil din modstander skære sin egen hals, og du holder en baby gå ud på gaden. Sidste, ville han se Blake - det er ligesom "eksploderer" solen og ilden brænder alt på sin vej.

Verdens ende er kommet, og alle de døde, og derfor fanatikerne havde ret og din kone fødte Antikrist? Svaret får du, hvis du afslutte spillet så meget som muligt omhyggeligt. Men hvis du ikke har tid til at re-pass, og virkelig ønsker at finde ud af, hvad der virkelig skete, kan du udforske forklaring af historien Outlast 2 præsenteres i denne vejledning.

mystiske fænomener

Under passagen vil du se et par lyse blinker på himlen. Og hver sådan fænomen vil producere en betydelig indvirkning på den omgivende virkelighed. Første gang blitzen vil forårsage styrtet, den anden - vil forårsage fanatikere øje blødning, og den tredje - at dræbe alle fugle i området. Hvis du er omhyggelig og tage et kig på disse fænomener, kan du bemærke, at hver gang de optræder på samme sted - i radioen tårnet. Således at blitzen - det er ikke langt fra naturligt.

Hvis du vil opdage på venstre bred af søen notat "Gamle Wanderer", vil du forstå - hvad der sker i landsbyen skabt af menneskehænder. Dokumentet refererer til forsøgene udført af "Merkoff" selskab, vi er bekendt med den første del af spillet. RTR sender et signal, som virker på de mennesker, der forårsager dem til at skade sig selv og andre. Religiøse fanatikere - fremragende materiale til undersøgelsen, fordi de er mere suggestible end normale mennesker. Derfor landsbyen bliver en eremit og eksperimentering sted. Selv hvis de dræber hinanden, vil ingen kigge efter den egentlige årsag til dette fænomen, og alle vil blive opkrævet på deres fanatisme.

Hvad gør det hallucinationer helten

Fuld historie Outlast 2 omfatter visionen om Blake, der har plaget ham hele spillet. Det kan forstås ud fra de hallucinationer, der, som et barn, Blake vidne til mordet på sin kæreste Jessica. Tilsyneladende var pigen blevet voldtaget af en præst. For at dække over forbrydelsen, den vigtigste Jessica brækkede halsen, og derefter hængt op, hvilket giver, hvad der sker bag selvmord.

Blake var vidne til dette, fordi han i den samme vision så hende ven liggende på trappen og lænede sig over hendes præst, der begyndte at blive til et monster. Efter dette monster er ikke bare hjemsøgt hovedperson. Og uhyret var projektionen af hans anger og rædsel over tabet af en ven, fordi han har undladt at beskytte pigen.

Strange barn i Outlast 2

Spillets plot præsenterer mange mysterier, og en af de mest vanskelige - er fødslen af et barn. I løbet af passerer uorden Blake siger Lynn. Det betyder, at hovedpersonen ikke kan være en far. Lustful Hom benægter også dette, og der er ingen grund til at lyve for præsten. Derudover kan under søgningen af hans kone ikke vare i 9 måneder, selv når man tænker på, at Blake ofte "droppede ud af virkeligheden." Derfor er de simpleste forklaring: børn - frugten af fantasi af hovedpersonen. Under indflydelse af sindet blinker var Blake beskadiget, og han troede på historierne om ankomsten af Antikrist, og begyndte at se hallucinationer af graviditeten.

Beviset for denne teori kan være ord Lynn sagde efter fødslen: "Der er ikke noget her." Hertil kommer, at hvis man ser på skyggen af helten, kan du se, at i hans hænder tom. Hvad skete der så til Lynn? Måske døde hun af hendes sår eller kviksølvforgiftning. Den nyeste version er mere plausibel, fordi forgiftning med tungmetaller er ledsaget af akutte smerter i underlivet, som forårsagede fødsel i fantasien om hovedpersonen.

Hvad skete der i den endelige

Det sidste, vi ser - en lys flash. Hvis du tror på den kommende Antikrist - apokalypse kom. Men denne version er ikke meget plausibel, især i betragtning af konsekvenserne af udbrud på hjernen. Mest sandsynligt, selskabet "Merkoff" besluttet at rulle projektet og ødelægge spor af eksperimentet, droppe en atombombe på landsbyen. Afkastet af Blakes barndom og bøn Jessica - en slags paradis, der ser heltens død.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.