FormationHistorie

Sovjetunionens Helt Zubarev Aleksandr

Fremtidige Sovjetunionens Helt Zubarev Aleksandr blev født den 26. august 1916. Hans far var en simpel arbejdstager.

fredelige år

Hans barndom Zubarev Aleksandr, et foto, som du vil finde i denne artikel er holdt i Duzhkovka ligger i Donetsk-regionen. Siden barndommen, drømte han om at blive lærer. Derfor omhyggeligt han mestrer den viden, først uddannet fra de sædvanlige, og derefter skolen af fabrikken uddannelse. Men allerede i 1934 Zubarev Alexander begyndte at træne på det geografiske fakultet på Kharkov Pædagogisk Institut. Hans han dimitterede i 1938. Og efter at Zubarev Aleksandr fik et job geografi lærer i 88. Kharkov skole. Under drift, blev han valgt sekretær for Komsomol organisation på skolen. Zubarev Alexander blev senere sekretær for distriktet udvalg LKSMU Ordzhonikidze distriktet udvalg i byen Kharkiv. I 1940 blev han optaget på SUKP (b).

Udbruddet af krig

Alexander holder positionen som sekretær for Komsomol distriktet udvalget, fik til opgave at mobilisere unge og spejdere. Røde Hær havde brug for flere folk til kampen mod fascismen. Men også i den bageste del af arbejdet var for de unge. De drenge og piger arbejder på fabrikker, der producerer forarbejdede varer til krigsindsatsen. Involveret i organiseringen af socialistiske konkurrence blandt unge blev overdraget til Alexander. Sådanne konkurrencer blev arrangeret for at forøge produktionsmængden. Alexander var engageret på ungdomsområdet i det område Ordzhonikidze distriktet.

mod fjenden

Aleksandr Gordeevich Zubarev var sekretær for Kharkiv Regionale Udvalg LKSMU derfor ikke havde ret til at modsætte sig den afgørelse, som regionale udvalg af CP (B) U. Ifølge ham Zubarev udnævnt til arbejde under jorden og kunne ikke forlade Kharkov, selv når tyske tropper var tæt på byen. Derfor førte Zubarev underjordiske regionale udvalg af Komsomol siden 1941. Under Alexander G. regionale udvalgsmedlemmer er engageret i anti-nazistisk propaganda, produceret brochurer. I alt 12 slags brochurer blev produceret, som kom et oplag på 600 tusinde eksemplarer. På trods af omhyggelig Zubarev, er det stadig findes og vinteren 1942 blev arresteret af Gestapo. Nazisterne skød ham efter tortur, som varede tre uger. Han døde Feb. 15 Zubarev Alexander. Hans biografi er forbi.

fortsættelse af historien

Han døde under krigen, men mindet om den stadig er i live. Allerede 8 maj 1965 var der en ordre af præsidiet for Den Øverste Sovjet i USSR tilegnede Aleksandru Gordeevichu Zubarevu titlen Sovjetunionens Helt (posthumt). I samme år blev han tildelt den leninordenen. Og mindet om heltene hædret i Druzhkova, den by, hvor han blev født. Zubarev buste installeret ved indgangen til 2. gymnasiet. Husk om det og Kharkov. I denne by, en gade opkaldt efter ham. Zubarev buste installeret i parken af Victory i Alley af Komsomol helte i Kharkov. Selv hans buste står foran hovedindgangen i Kharkov gymnasiet nummer 88, hvor han arbejdede kortvarigt. Ved huset, hvor han boede, og på Instituttet, hvorfra han dimitterede, en mindeplade.

Jeg kan ikke tro, hvordan sådan en ung mand (han var kun 26 år gammel) var i stand til at modstå den tortur, som han blev udsat for nazisterne, og ikke til at forråde sine kammerater. Dette er et godt eksempel på mod og sjælsstyrke, så hans bedrift vil ikke blive glemt nogensinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.