TravelingRejsetips

Kyiv Chokolade Hus

Chokolade Hus i Kiev - er en lille elegant hus, fantastiske både ude og inde. Hvad er grunden til et sådant navn? Det særlige ved denne bygning?

udseende

Næsten i centrum af Kiev er et pænt hus, som folk i Kiev kaldet chokolade. Gjort det er bestemt ikke ude af spiselige materialer, men i høj grad ligner en bar af chokolade på den udvendige udsmykning, og vigtigst af alt - i farver.

Han byggede et hus af chokolade i 1899-1901 af arkitekt Vladimir Nikolayev, grundlæggeren af National Philharmonic og underskønne af Kiev-Pechersk Lavra. Ud over at designe bygninger, Nikolajev var også involveret i dens indre.

Chokolade House er en to-etagers bygning med en kvist og kælder. Arkitektonisk stil renæssance gentage funktioner i slottet. Side og front facade er symmetriske. Udenfor er der en storslået høje relieffer med mange små og store detaljer. Sådanne huse i Kiev er svære at finde.

Vinduerne er dekoreret med relieffer af løver mascarons indrammet støbte blomster. Vinduerne i anden sal viser Caduceus - græske og latinske bogstaver wand af Merkur, der var en mæcen, herunder købmænd. Disse tegn svarer til indgreb husejeren.

boligindretning

Det indvendige design af huset Nikolaev nyligt afsløret sit talent. For alle værelser det var typisk for en anden stil. For eksempel blev Empire valgt til de trappe marmor trin og smedejern rækværk. Ornament og farver på specialfremstillede møbler præcis opfylde det rum, hvor hun var.

White Hall - den største. Den er lavet i stil med franske barok. Der var alle vigtige møde og modtagelse. Midt i væggen hænger en venetiansk spejl af det XX århundrede, dekoreret med stuk ornamentik.

Der lægges særlig vægt værelse i jugendstil. Vægge og loft er malet med olie maling med billedet af halv fantastiske farver. På de buede vinduer, der er blyindfattede ruder, der også skildrer blomster. På loftet er en kopi af et portræt Sary Bernar af Alphonse Mucha.

Byzantinske hal bruges som en spisestue. På alle sider i rummet er dekoreret med stuk guirlander skildrer druer, æbler og bær. Novorussky stil dekorerer russisk Hall. Maleri med Firebird afgjort på loftet og på væggene bevarede mønstre, der var til stede på royal fem-rubler pengeseddel af disse tider. Det vigtigste træk ved maurisk rum - et udskåret gips paneler på væggene. Tidligere blev væggene malet seks- og tikantet stjerner.

Chokolade hus historie

Tidligere, på stedet af huset var det en lille herregård med en frodig have. I 30'erne i sidste århundrede det ejede en karriere militær P. K .. Efter hans død blev herregården delt i stykker og vender arvelig værtsfamilie. Endelig, har fået baronesse Jakob von Uexküll-Gildenband.

Søn baronesse i 1988 solgte hjørnet af bankens kontor herregård medlem, og resten er nedarvet ændres i lejligheden huset. Den nye ejer af SS Mogilevtsev ugolovoy besluttet at nedrive huset og til at bygge dette sted et palæ.

Indtil 1934 blev huset beboet. Hans delvist rekonstrueret, og senere overdraget til NKVD. Efter huset blev placeret i Society for kulturelle forbindelser med udlandet og Kontoret for Administration af USSR Ministerråd. Og siden 1960 i 20 års ægteskab er registreret i en chokolade hus. Log anses ekstremt prestigefyldte begivenhed.

I 1982 blev han sendt af Kontoret for Kultur og Kunst.

Semen Mogilevtsev

SS Mogilevtsev var helt en respekteret mand i Kiev. Merchant 1. guild blev født i en familie af tømmerhandlere. Ankommer i hovedstaden i Ukraine, fortsatte han med at handle i skoven og var protektor for byen. Til konstruktionen af det palæ Mogilevtsev valgte den vigtigste arkitekt Kiev. Made in kaffe hus chokolade toner har overgået alle forventninger.

Semen Mogilevtsev var dengang kasserer i kreditforening, og havde råd til en dyr hus til forskellige receptioner, møder og særlige arrangementer. Men i byen straks kravlede grimme rygter.

I kasserer havde ingen slægtninge i Kiev, han var ungkarl. Onde tunger straks kom op med teorien om, at en sådan en chik og sofistikeret på samme tid huset er bygget til en hemmelig romantiske møder med en gift kvinde. En banket og møde - dette er kun et cover-up.

kunstudstilling

I lang tid var huset i en tilstand af ekstrem upassende, givet sin arkitektoniske værdi. I 2009 er det udført gennemgribende restaurering arbejde. Så begyndte vi at tage turen her.

Udover kontrol af interiører, kan du besøge kunstgalleriet i en chokolade hus. Bygningen husede en gren af Kiev Museum for russisk kunst, så der er en kunst udstilling med værker af russiske forfattere.

Udstilling, har til huse i bygninger med en besynderlig historie, beundre to gange. Åbning af massive trædøre, gæsterne nyde atmosfæren i fortiden, ser til den gamle venetianske spejl, beundre lækkerier af indvendige dele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.