HjemlighedReparationer

Plast luftkanaler til ventilation - fordele og ulemper

Plast luftkanaler til ventilation - er den perfekte løsning til afgangsluften i rummet. I dag er mange ejere af lejlighederne begyndte at bruge det i stedet for den gamle plastprodukter metal. Med disse systemer ventilation luft udefra kommer ind i huset, og det brugte (dvs. mættet med carbondioxid) forlader lejligheden. Hvorfor plast erstatter gradvis metal med ventilation markedet, hvad er fordele og ulemper, og om det er nødvendigt at erhverve dem? Svarene på alle disse spørgsmål kan findes i denne artikel.

Af fordelene ved

De ubestridelige fordele ved disse luftkanaler - dette er deres bemærkelsesværdig lav vægt, pålidelighed og brugervenlighed. Desuden i modsætning til de klassiske galvaniserede produkter, plast ikke er udsat for korrosion. Med disse produkter, vil du ikke længere puslespillet over, hvordan man bedst beskytter røret mod korrosion. Og det er en væsentlig plus for enhver ventilationssystem. En anden positiv ting - det er let at samle, og dermed de lave omkostninger ved det.

Hvorfor købe luftkanaler runde plastik

Mange mennesker, når de vælger et system af ventilation i lejligheden af være særlig opmærksom på prisen på produkterne. I øjeblikket er prisen på metalrør i hastig vækst, mens den på plastik værdi aftager gradvist. Køb plastik kanaler kan være i enhver specialforretning. De har råd til alle. Pris - det er en anden bevis på, at plast til klimaanlæg og ventilation fremtid.

produktspecifikation

Det siges, at på de tekniske egenskaber af plast luftkanaler til ventilation af flere gange så stor ydeevne af galvaniseret metal-systemer. For eksempel under formaling og formning stål ikke undgå forekomsten af forskellige ruheder på sin overflade. Dette påvirker signifikant stigningen i statiske modstand henholdsvis effekten af udsugningsluften passerer gennem rørene. Ved montering plastprodukter risikoen for uregelmæssigheder er reduceret til nul. Som du kan se, de tekniske parametre for galvanisering er stort set ringere end parametrene for plast modstykker.

Plast luftkanaler til ventilation: cons

De primære og den eneste ulempe ved dette materiale er dens lave brandsikkerhed. Det er ikke muligt at anvende produktet i industrielle applikationer, hvor markant øger risikoen for antændelse af materialer. Derfor er deres anvendelse begrænset til private huse og lejligheder. Stål og galvaniseret metal kan modstå temperaturer op til 1000 grader celsius, mens plasten kan modstå temperaturer på 5-10 gange mindre. Dette er måske den eneste egenskab, skyldes som stål ventilationsanlæg stadig bliver holdt på det globale marked.

Som du kan se, plast luftkanaler til ventilation - den perfekte løsning til individuel og etagebyggeri. De er meget pålidelig, holdbar og kræver minimal vedligeholdelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.