BilerBiler

Land Rover Discovery Sport 2016: tekniske specifikationer og modelbeskrivelse

Land Rover Discovery Sport er blevet en velkommen nyhed, som blev erstattet af en allerede noget forældede SUV Freelander. Og denne moderne, stilfuld, rummelig bil, der allerede være populær. Både i hjemlandet og i Rusland.

Kort om modellen

Billedet af Land Rover Discovery Sport kombinerer de tendenser fra fortiden og nye funktioner. Denne bil ser sporty-aggressiv. Dens krop er lavet af højstyrkestål indeholdende bor og aluminium. Mere innovation er meget aerodynamisk. Dens modstand-forholdet er 0,36, at for en SUV er en fremragende indikator. Længden af modellen når 4590 mm, og akselafstanden er 2741 mm. Ground Clearance - 21,2, som i det foreliggende off-road bil. Med denne afstand kan roligt ride på russiske veje, ikke at bekymre sig om suspensionen og bund.

Inde i bilen er meget rummelig. Land Rover Discovery Sport har modtaget en 5-sæders interiør, hvor hver passager vil føle sig godt tilpas. Naturligvis leder inde, kan du straks se det højeste niveau af finish og omfanget praktisk og ergonomisk designet interiør. Af den måde, hvis en potentiel køber har lyst og de ekstra penge, interiøret kan desuden samle to flere steder. Og selv i dette tilfælde boot kapacitet er mindre end, fordi den tredje række kan foldes fladt ned i gulvet. Af den måde, er 829 liter volumen dette rum.

Hvad er der under kølerhjelmen?

På mange måder Land Rover Discovery Sport anmeldelser positiv karakter får præcis på grund af dets egenskaber. For russiske købere nyt produkt tilbydes med tre forskellige motorer. En af dem benzin og to andre - diesel.

Den første motor har en 2 liters turbo tilstedeværelse og direkte brændstofindsprøjtning. Dens kapacitet på 240 "heste". Med en sådan maskine motoren accelereres til 100 km / t på 8,2 s. Og dens maksimale hastighed er 199 km / t. En sådan motor bruger 100 kilometer omkring 6,7 liter brændstof i den kombinerede cyklus.

Dieselmotorer har det samme volumen (på 2,2 liter), men forskellig kapacitet. TD4 150 genererer en "hest", og SD4 - 190 l. a. Med den første maskine motor kan accelerere til 180 km / t, og den anden - 188 km / t hhv. Den mest "attraktive" sats, selvfølgelig, den første mulighed. TD4 forbruger kun 5,3 liter diesel pr 100 kilometer i kombineret cyklus. En SD4 - 5,6 liter.

andre funktioner

Det skal bemærkes, at hver motor er monteret under kølerhjelmen af en SUV Land Rover Discovery Sport, er det udstyret med "Start / Stop". Flere alle motorer arbejder sammen med en 9-speed "automatisk".

Front uafhængig affjedring sættes fra "McPherson", bag - multi-link-design. Af den måde, som en mulighed MagneRide adaptive støddæmpere. De forreste hjul i SUV er udstyret med ventilerede bremser, bag samme - som regel en disk.

Af den måde, er køberne tilbudt to typer af firehjulstræk. One - en konstant, og den anden - en prop. Den er tilgængelig for diesel modeller med 5-sæders sedan.

Og dog skal det bemærkes, opmærksom på en funktion. Det er helt unik og kan betragtes som en "highlight", fordi denne funktion først dukkede op på SUV. Dette - airbag til fodgængere. It "skud" fra under forruden. Den anden funktion - dette hjælpesystem, aktiveres, når fording. Når føreren passerer denne hindring, aktiveres automatisk ved sensorerne indbygget i sidespejle. De beregne vanddybden, og de resulterende parametre er vist på visning af multimedia.

udgifter til

Og endelig et par ord om, hvor meget det vil koste en helt ny Land Rover Discovery Sport, foto er venligst udlånt af ovenstående. Til dato, prisen på denne bil i ny betingelse er 3-3.7 millioner rubler. Prisen afhænger af konfigurationen og monteret under motorhjelmen. Den dyreste udgave på russisk - en model med en 240-hestekræfter benzinmotor.

Interessant, omkostningerne ved denne model i USA starter ved 40.500 dollars. Det er omkring 2,6 millioner rubler. Men nu kan du finde modeller af b / å i salg, tilstand, de har lidt nyt, men på grund af det faktum, at de havde en ny ejer, vil de koster et par hundrede tusinde mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.