Nyheder og SamfundKultur

Breve fra fortiden, eller hvad du har brug for at vide absolut alt

Vi er med dig, kære venner, mennesker, moderne, kompetente: i stand til at læse og skrive. Lad os tænke over dette tema. Du har aldrig faldet mig ind, at bogen allerede er skrevet, og som sådan, evnen til at skrive - det er noget ud af en kylling og æg (som var den første af dem)? Mærkeligt, hvis folk ikke havde lært at udtrykke deres tanker skriftligt, og bøgerne, ville der ikke være nogen! Til gengæld uden de allerede skrevne bøger børn vil ikke være i stand til at studere det brev! I sidste ende, hvis vi ikke har lært at skrive, og denne artikel var ikke at blive født! Lad os tale om, hvad du behøver at vide absolut alt, der er skrevet på. På sit udseende og anvendelighed for mennesker. Hvorfor er det nødvendigt?

Fremkomsten af skrift - det er en af de vigtigste øjeblikke af kulturen i hele menneskeheden. Efter alt, er vi omgivet af inskriptioner. Forestil dig, at alle pludselig de forsvinder ... Hvordan vi vil fortsætte med at leve - at skrive kærlighedsbreve til at kommunikere i sociale netværk, og endelig at underskrive vigtige dokumenter? Hertil kommer, at vi ikke ved, hvilken rute skulle være vores bus er solgt i en bestemt butikshylderne, hvad billedet nu vist i biografen, hvordan man tager medicinen, og det er alt hvad du behøver at vide for at moderne mennesker ...

Hvordan har skriftligt

Når folk var analfabeter - kan hverken læse eller skrive. Det betyder dog ikke sige noget om deres dumhed. Ved indgangen til menneskehedens liv deres viden om verden var så ubetydelige, at simpelthen ikke kræver nogen skriftlig fiksering. Efter alt, hvad du behøver at vide absolut alt på det tidspunkt, så som din familie historie, skikke og legender, jagt kunst er godt i hukommelsen af gamle mand. Men som tiden gik ubønhørligt frem, og menneskelig viden udvidet mere og mere. Og så, når al viden er ikke i stand til at passe i en persons hoved forekom at skrive!

piktogrammer

Det er den ældste form for skrift. Ikoner - hvad du behøver at vide absolut alle moderne mennesker, der ønsker at være kulturelt oplyst. Selvfølgelig er dette endnu ikke er indskrifterne, men ikke bare billeder! Gamle mennesker "fortælle" om deres vaner, gerninger og levevis, tegning os "beskeder fra fortiden" på væggene i deres hjem, for eksempel i hulen. Over tid, ikonet forvandlet til tegn.

moderne ikoner

Tror du i dag brugt nogen maleriske budskab? Selvfølgelig, ja! Og den mest berømte af dem - det er ikonet for hvad du behøver at vide absolut alle de mennesker, der forvalter dem, eller andet køretøj. Du gættede? Okay, dette vejskilte (for eksempel "hovedvej" eller "hastighedsbegrænsning" og så videre). Derudover kan vi se ikonerne i lufthavne, kontorfaciliteter og så videre, fordi de også hjælpe os med at navigere hvor indskrifterne ikke er muligt, eller er lavet i et fremmed sprog. For eksempel, i lufthavnen i et land, vil vi være i stand til at forstå, hvor vejen ud eller toilettet.

Og endelig ...

Ifølge forskerne, nogen tid efter fremkomsten af ikoner og tegn, en periode, hvor folk kunne allerede være klar over alt, hvad der en eller anden måde var forbundet med overførsel af information (billeder, fagter, logisk forbindelse mellem flere tegn), og derefter passere det fulde billede går på en ny, hidtil ukendt måde. Det blev da, ifølge historikere, folk kom op med det første bogstav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.