InternetMarkedsføring med inddragelse af søgemaskiner

Indtjeningen på kontekstuelle reklame: grundlæggende principper

Du har måske bemærket, at mange steder udviklere placeret annonceenheder indeholder specifikke mål oplysninger. På grund af disse enheder udføres i ægte kontekstuel annoncering. Sådanne systemer er mange, men de mest almindelige er Google Adsense, begyndt og Yandex Direct.

At begynde at tjene på denne måde, skal du placere på dit websted blokerer kontekstuel reklame system valgt (kode genereret for dig). Dette bør være en god placering. Hvis et websted besøgende klikker på en annonce i blokken, vil du blive betalt for det et bestemt beløb. Prisen for et klik hjemmeside tema. For annoncer i de mest konkurrencedygtige fagområder annoncører betaler mere end du gøre gode penge.

Således systemer kontekstuelle reklame sites er mellemled mellem annoncøren og sine steder. Disse tjenester er ansvarlig for at finde kunder, generere den nødvendige kode, udskifte annonceteksten, levering af annoncen enhed, sporing betalinger og skubbe klik. Indtjeningen på kontekstuelle reklame er meget let at bruge og er en stor mulighed for passiv indkomst på internettet. Du er forpligtet til at check-in-system, placering af annonceenhedskode, overholdelse af reglerne i systemet.

Kontekstuel annoncering på internettet: hvad man skal vælge?

Prøv nu at forstå, hvilke systemer af kontekstuelle reklamer er mere bekvemt at tjene penge. Dette spørgsmål kan ikke besvares entydigt, da alle dens fordele og ulemper.

google Adsense

Meget demokratisk service. God pris per klik. Det tager næsten alle projekter for folk. Nem registrering, hastighed, effektiv sporing indkomst. Men der er en betydelig negativ - de penge tjent ubehagelige konklusioner. Pengene vil blive sendt i form af en check, der kan indløses ved en kommerciel bank.

Yandex Direkte

CPC er den højeste, bare logge ind og hæve penge. Ulemper - modtagne ressourcer med deltagelse af 300 mennesker om dagen, er hårde moderation sites, så indtjeningen på kontekstuelle reklamer på Yadeks Direkte kan ikke for alle.

runner

Gode klik koster penge at fjerne praktisk, let at registrere. Til indholdet website (indhold) høje krav, og derfor ikke er åbne for alle. Hvis et websted ikke er gået mådehold, ikke forklare årsagen til manglende overholdelse.

Optimering indhold

Nu skal vi forstå, hvad det kommer an på at få en anstændig indkomst fra showet sammenhæng:

a) trafik (antal besøgende i en begrænset periode). Ifølge statistikker, ud af 100% af de besøgende kun 2-3% klikker på annoncerne, og dermed generere indkomst for ejeren af webstedet. Denne indikator kaldes klik-retio. Således er det første princip om at optimere stater: jo mere trafik, jo flere klik og penge.

b) Det er vigtigt, hvor du placerer annonceenheden. De bedste resultater opnås ved at placere i midten af stolpen og øverst på siden. Den kan placeres for enden af teksten vandret blok. For at opnå større effektivitet, placere en række forskellige enheder på samme side, hvis indholdet af systemet tillader det. Det er bedst at integrere annonceenheder på menuen. Måske er det ikke meget godt i forhold til brugerens hjemmeside, men ganske indbringende. Heraf følger det princip, at - sat i forbindelse med den fremragende beliggenhed på websiden.

c) Ligheden temaer. Google Adsense analyserer først temaet for webstedet og forsøger at placere den tilsvarende type af annoncer derefter. Det tredje princip: den tematiske linje bidrager til at øge antallet af visninger.

For at opsummere. Indtjeningen på kontekstuelle reklame - ganske pålidelige, gennemprøvede og derfor reelle og indbringende måde at tjene penge på internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.