TravelingHoteller

ROH. Hvad er det - en chance for at slappe af i komfort eller at blive bedraget?

Når du vælger et hotel, turister normalt forhånd ved, hvilke rum vil leve, baseret på deres personlige præferencer og økonomisk kompetence. Men til dato har hotelbranchen indført en ny metode til at placere for klienter, kaldet Run of House, som kan oversættes som "løbe væk fra hjemmet." Lad os se det i øjnene. ROH: det er - en mulighed for at slappe af i komfortable forhold for lave lønninger eller bare et publicity stunt?

Vælg en plads til at bo bør altid være ansvarlig. Når du vælger Room ROH klient skal sikre indkvartering i en standard værelse eller de bedste suiter på hotellet som ikke er forbeholdt og ikke besat på tidspunktet for registreringen. Typisk sådant forbehold er en mulighed for turisten flere plusser end minusser. For det første, for en lav afgift, kan han hvile i et mere behageligt miljø, end havde råd. For det andet, når du bestiller et stort antal værelser behøver ikke at specificere egenskaberne for hvert værelse. Bare kan reserveres for eksempel 100 pladser, og ankomsten af gruppen i receptionen får nøglerne til de bedste gratis værelser ROH. At det vil være for antallet kendes ikke, men under alle omstændigheder vil du finde dig selv i at vinde, fordi denne form for booking er den mest omkostningseffektive. For det tredje, du har intet at tabe. Hvis dit mål er at bestille den billigste løsning på hotellet, er det bedst at vælge en række ROH.

Selvfølgelig er denne metode til booking et værelse har sine "faldgruber". For det første vil valget af denne mulighed for overnatning hotelgæst ikke vide på forhånd, hvilken plads til at placere den. Det vil være kendt kun ved ankomsten til hotellet. I sådanne tilfælde skal du forberede sig på det værste. Hvis du er tilfreds med den nemmeste løsning på hotellet, så er du velkommen til at blive enige om forslaget. kunde utilfredshed vil ikke tage hensyn til, som levevilkår har været kendt for gæsten på forhånd. For det andet kan nogle skruppelløse hoteller selv ved tilgængelighed bedste kategorier stadig rumme gæster i et standard værelse. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at forsvare deres rettigheder - du kan klage til administrationen, en skandale. Og i nogle lande, primært asiatiske, jeg kan endda give en lille bestikkelse. Et hotel, der bekymrer sig om sit ry og navn altid gå mod kunden, så du trygt kan vælge denne type reservation som ROH. Hvad er det - stor eller bedrageriske marketing trick - det afhænger af hotellet, som tager gæsterne. For ikke at falde for agn af uagtsom virksomheder og slappe af i gode forhold, er det nødvendigt at vedtage et par tips.

  • Vælg kun testet hoteller, kigge efter anmeldelser på fora på internettet. Hotellet bør have et godt omdømme. Heldigvis kan man kommentere på siderne af World Wide Web for en bestemt organisation.
  • Altid finde indkvartering i billigste værelse.
  • Hvis du vil have dit værelse en klasse over, undgå de top turist sæsoner.
  • Du kan ikke vælge det niveau af komfort i rummet, men sørg for at angive den type bolig:

- ROH samme transportmiddel, der leverer det bedste værelse til rådighed til at rumme én person.

- ROH double - værelse med en stor seng til to personer.

- ROH twin - værelse med to enkeltsenge. Det vil sige, bør gæsten tilbyde den bedste løsning i Twin kategori.

Vælg et moderne hotel booking metoder, for eksempel, ROH. Hvad er det? Dette er en stor ferie med mulighed for at opnå antal høj komfort til en lav afgift. Forudsat at valget af et godt hotel og naturligvis sæsonen. Nyd din ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.