SundhedMedicin

Evpatoria, Sanatorium "Dream" (anmeldelser)

Hvad kunne være mere vidunderlig ferie ved stranden i den berømte Krim byen Jalta? Rent hav, perfekte skråninger, sand og grus - alt dette vil tilføje en stor tur. Alle ved, at denne udvej by er kendt som et kursted for børn.

Mens på ferie på Krim, i ethvert hjørne af det, vil du blive behandlet ufrivilligt, på grund af arten, mildt klima, sol bade, havbad. Stor betydning spiller indånding aerotherapy, der er nyttige, rig havluft med jod. Læger anbefaler at sove på kysten, ofte at gå tæt på vandet eller i skoven parken.

Turister altid komme tilbage til sanatoriet "Dream". Yevpatoriya tilbagemeldinger er fremragende: det er et uforglemmeligt sted med ren luft, helbredende mudder, varme kilder og mineralvand.

Hvis vejrforholdene ikke tillader at solbade eller svømme, er det ikke forfærdeligt: sundhedscentre har specielt udstyrede værelser hvor du kan slappe godt. Din ferie kan finde sted i det moderne resort med alle bekvemmeligheder. Du kan også tage en aktiv ekstrem tur gennem bjergene, der strækker stedsegrønne nåleskove. Klatring højere op i bjergene, kan du nyde krystalklar aroma af århundreder gamle gran og fyr.

berømte Yevpatoriya

Ud over traditionel naturlig hvile, kan du forbedre dig selv og din familie i en af luksus resorts, som er meget langt i Yevpatoriya. Hver turist vil finde selv den mest hensigtsmæssige, den bedste løsning. Hvert år sundhedscentre modtager omkring en million besøgende.

Hvert år et stigende antal hoteller og feriesteder. Mange kan konkurrere med udenlandske hoteller som serviceniveauet og kvaliteten af tjenester, der leveres.

Ace esser

Turister er mere end et år tilbringer deres ferie på halvøen, anbefales det at besøge sanatorium "Drøm". Jevpatorija, især den komplekse, tager besøgende hele året rundt, behandlingen udføres for både voksne og børn fire år gammel. Valg af denne kursted, får du moderne komfort, hjem komfort og en masse uforglemmelige indtryk.

Kendetegnet ved et usædvanligt stort antal smukke prydplanter Yevpatoriya. Sanatorium "Dream" er placeret på seks tønder land park, som vokser omkring fem hundrede arter af planter. Hovedattraktionen er dens Jevpatorija dæmning samme aften forvandler sig til en fe verden, og hver forbipasserende uforvarende involveret i hans liv.

På tværs kysten klart oplyst nat lys, er der et stort udvalg af caféer og restauranter. Børn kan også bruge her en mindeværdig fritid, ride forlystelser. Og uventede fyrværkeri og fyrværkeri gøre livet i byen hver dag en ferie.

Hvorfor er det tiltrækker turister Evpatoria? Sanatorium "Dream" er udstyret med moderne medicinsk udstyr. Læger alle besøgende bruger sulfid mudder, mineralvand og havvand. Hver patient terapeut vælger den personlige behandling med en række procedurer.

behandling af sygdomme

Den sanatorium er udstyret med innovative enheder for fysioterapi. Alle højtydende behandlinger, der praktiserer i wellness baser, bruger og Evpatoria, Sanatorium "Dream" i særdeleshed.

Den sanatorium er specialiseret i kampen mod forskellige sygdomme. For eksempel kan læger hjælpe folk, der har problemer med bevægeapparatet, nervesystemet, sygdomme i kvindelige reproduktive system, samt patienter, der lider af pulmonal karakter af handicap. Der er en terapi for familier med sygdomme kardiovaskulære system.

kosmetiske ydelser

Ud over medicinsk behandling for deres besøgende sanatorium "Dream" (Evpatoria), nøje gennemtænkt kosmetiske procedurer. De er glade for at gå til et hvil og en masse snak om den magiske anti-aging effekter.

Kan prale af mange resorts i forskellige områder af Jevpatorija. Sanatorium "drøm" - en af de bedste institutioner. Komplekset kan tilbyde effektiv behandling af hudsygdomme i forskellige manifestationer: fra ungdom til problemerne med aldring. Erfarne kosmetologer bruger løft, foryngelse behandlinger, hud hydrering og yde andre tjenester. forskellige wraps er designet til den smukke halvdel af menneskeheden, for at afhjælpe hudproblemer. Desuden kan kvinder få massage med honning og videregive anti-cellulite behandling, hvis det er nødvendigt.

yderligere tjenester

Alle områder i sanatorium er omgivet af grønne områder og duftende dufte af de mange blomstrende planter. De blev bragt hertil fra den botaniske have.

De trofaste lægfolk kan deltage tjenester i kirken St. Prince Vladimir, som er bygget på sanatoriet. Også i deres fritid, kan besøgende finde en lang række procedurer underholdning efter eget skøn: et bibliotek, et butikscenter, en kop kaffe i baren eller bruge tid hos frisøren.

Hertil kommer, aktiv resort personale forudsat fritidsaktiviteter: i bunden er en swimmingpool, fitnesscenter med fitness-udstyr, legeplads, billard. Du kan slappe af i saunaen. Om aftenen, var det ikke nødvendigt at gå glip af de patienter, administrationen udfører kulturelle aktioner, danseaftener, forskellige konkurrencer, tematiske koncerter. Forudsat, og udflugter til interessante steder, som er så rig på Krim. Sanatorium "Dream" (Yevpatoriya) alle perfekt organiseret.

Opholder sig i moteller

Den sanatorium har syv sektioner, som er placeret i en komfortabel og hyggelige enkelt- og dobbeltværelser. Værelserne er udstyret med moderne faciliteter: toilet, brusekabine, køleskab, TV. Også i byen er placeret hytter, som vil koste lidt dyrere end standard værelserne. De tilbyder ekstra faciliteter: aircondition, hårtørrer, telefon.

mad

Dit måltid vil blive afholdt i den moderne komfortable spisesal på to etager, der er designet til ni hundrede og halvtreds mennesker. Normalt hele måltider, men kan være en kost, hvis det er nødvendigt eller ordineret af en læge. Fed deres besøgende koge tre måltider om dagen, serveret vacationers venlig tjener.

strand

"Dream" har en privat strand udvej. Evpatoria - en smuk by, så mange mennesker foretrækker at komme til stranden området til fods. Afstanden er omkring 800 meter. Da de turister, der ikke ønsker at gå, udvej leverer på sine egne busser.

For at sikre sikkerheden for livet indlæg kører på vand. Hvis det er nødvendigt, yde bistand til kvalificeret medicinsk personale. For nemheds af turister på kysten er der brusere og en kolonne med drikkevand.

hvile regler

Check ind på det område af sanatorium er strengt fra otte om morgenen, check-out er organiseret indtil ti om aftenen. Børn med personale tager fire år. Hvis en besøgende eller anden grund sent eller gik tidligt, betyder konvertering er ikke givet.

For at bestille, skal du bruge:

  • sanatorium kort;
  • regelmæssig pas eller et pas;
  • når de formidler børn skal have deres fødselsattest, og et barn under seksten år skal have et certifikat for sundhed epidemiologiske og tilgængeligheden af obligatoriske vaccinationer.

adresse

Ikke kun smukke, men også en "kompakt" byen Yevpatoriya. Sanatorium "drøm" (hvordan man kommer til dette feriesteder, rasskadem herefter) er placeret på gaden. Bitter, 40. Du kan få på en bus eller tog. Den nærmeste ting til "drøm" er busstationen "resort". Til den udvej dovezut bus nummer 6, 9, 10. En anden rute - sporvogn №3 (. Ost "Gorteatr"), derefter sporvognen №2 og gå til stoppet. "The pensionat" Planet "Når du går en blok mod havet, vil du møde sundhedscentret" Dream ".

Turister kan virkelig godt lide den måde, de accepterer sanatorium "Drøm". Yevpatoriya feedback er positiv, og dette kompleks er blevet anerkendt som en af de bedste resorts i Krim. Besøgende sætter pris på den service af høj kvalitet, behageligt ophold og en markant forbedring. Børnene heller ikke være ligeglade med området og underholdning, der forbereder dem til den udvej.

Illustrer den skønhed og komfort, som er berømt sanatorium "Dream" (Yevpatoriya) foto, der illustrerer denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.