Hjem og familieKæledyr

Når de kommer op ørerne af Schæferhunde? Tips Kennel

Uddannelse af PET tager en masse tid og kræfter, men bringer en masse behagelige følelser. Caring hundeejere gøre alt for at få deres kæledyr forblive sunde og se godt ud. Smuk hund ydre i høj grad er afhængig af overholdelsen af visse race standarder. For den tyske Shepherd racen en af disse egenskaber er den klassiske opgørelse af ørerne, hvilket gør repræsentanter for denne race genkendelig og viser gunstig udvikling af hvalpen. Ikke altid passer ørerne sker korrekt uden menneskelig indgriben. Det er derfor, ejere af hvalpe tendens til at finde ud af, hvornår ørerne stå op i tyske hyrder, hvad der kan opstå vanskeligheder, og hvordan man kan overvinde dem.

Den korrekte formulering af hvalpens ører

Når en tysk Shepherd hvalp stå op ører, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan de passer overens med de aktuelle standarder for racen. GSD lugs skal være af medium størrelse og spids form plantet på et bredt grundlag. ører retning - lige ud og op. Eventuelle afvigelser fra de beskrevne standarder er klassificeret som ægteskab, herunder cocked eller dinglende ører og retning forvrængning. Det er derfor, bør gives stor opmærksomhed til hvalpen på et tidspunkt, hvor ørerne stå op i tyske Shepherds. Billeder rette fit ører med til at lægge mærke til en afvigelse. Det er bydende nødvendigt at gøre det i tide.

Når de kommer op ørerne af tysk hyrder

Dette spørgsmål er blevet rejst så ofte, at det syntes, har eksperter længe måtte komme til et fælles synspunkt. Men når det kommer til, når man kommer i ørerne på en tysk Shepherd, meninger afvige noget. Nogle eksperter hævder, at hvalpens ører begynder at stige til to måneder, og fortsætter denne proces, indtil fem måneders alderen. Mens andre betragter normale indstilling ører i seks måneder gammel. I særlige tilfælde kan ørerne endelig stå op og i en alder af otte måneder. Imidlertid har bekymringen været rundt i tilfælde af hvalpens ører i fire måneder, i det mindste lidt begyndte at stige.

Årsager ører landing afvigelser

Hvorfor øret får en schæferhund på den forkerte måde? Som med alle andre sundhedsproblemer, årsagerne til overtrædelser fordelt på medfødt og erhvervet gennem hele livet. For eksempel, hvis det samme problem lidt hvalpens forældre, med stor sandsynlighed den forekommer, og i deres afkom. Undertiden årsagen bliver strukturen i muskler og led af hunden. Ligeledes kan unormal udvikling af ørerne provokere som mekaniske skader, og infektionssygdomme, hunde hypotermi, mangel på nødvendig for en vellykket udvikling af vitaminer, samt en række sygdomme, der bremser processen med udvikling af en organisme, overvægt, eller meget lav aktivitet hvalp.

Hvordan undgår unormal udvikling

Som praksis viser, harmonisk udvikling af hunden er helt afhængig af sin ejer. Den første ting du bør være opmærksom - hundemad. Det skal være afbalanceret, rig på essentielle mineraler og vitaminer. Mængden af fødevarer bør svare til vægt og alder af hvalpen. Hunde, der regelmæssigt bøvet, meget mere tilbøjelige til at komme ind i problemer med udviklingen af øret brusk. I den forbindelse er det nødvendigt at gå helt en hvalp. Fysisk aktivitet er i stand til at forhindre, at en lang række sundhedsproblemer. Det er vigtigt at overvåge sundheden for ørerne, især på et tidspunkt, hvor stigningen af tyske hyrder ører, og de er regelmæssigt rengøres omhyggeligt for at undgå enhver mekanisk skade.

Faren også af alle former for smitsomme sygdomme, der påvirker bevægeapparatet. Omsorg for sundheden for hvalpen under sin aktive udvikling bør være det primære opgave ejer. Fordelen vil også gå daglig motion, hundens øre shell massage, og en konstant behagelig temperatur i det rum, hvor hvalpen er indeholdt.

Raising en hvalp ører

Hvis til fire måneder, når de er i ørerne af tyske Shepherd hvalp ører er endnu ikke begyndt at stige, vil det være rimeligt at ty til nogle mere effektive foranstaltninger. Faktisk hundeejer beføjelse til at rette op på situationen og hjælpe næserne op ordentligt. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvad der er nødvendigt for at sikre denne type procedure er, at hundens ører er helt raske og ikke er beskadiget mekanisk.

Stigningen af ørerne under anvendelse af et klæbende klistre

I første omgang er det vigtigt at sikre, at behovet for denne proces. For at gøre dette, føler omhyggeligt øre af en hund for de såkaldte svage punkter, klikke på hvilket øre hæves uafhængigt af hinanden. Hvis denne del er placeret i den øverste del af øret, vil problemet blive løst af sig selv og kræver ikke yderligere intervention. Men hvis det svage punkt er i den nederste del af øret, betyder det, at der er plads til og behov for at ty til limning. Det er vigtigt at bruge en høj kvalitet lim, der ikke ville have provokeret irritation på hundens hud.

For det første skal vi omhyggeligt barbere hår fra øret, så vel som at rydde det af snavs, hvad enten svovl eller mudder. Dette efterfølges af to strimler skåret plaster, hvilket ville være omtrent samme størrelse som den indvendige overflade af øret. De skal limes sammen: siden uden klæbende belægning klæbet til den klæbende side. Denne dobbelte limes til indersiden af øret. Fanen skal omhyggeligt twist i røret og vertikalt fikseret med gips. Iført det kan være for ti eller tolv dage.

Lifting ører anvender skum

Denne metode er forholdsvis enkelt at implementere. Det er nødvendigt at skære skum faner med en diameter på mindre end halvdelen af bredden af øret og længden af det lidt mindre. De beskåret og rene forkammer indlejret skum faner, er ører i flere lag fastgjort på basen i en lodret stilling ved en hypoallergen klæbemiddel.

Ofte løfte ører på denne måde tage to til tre uger i nogle tilfælde - omkring en måned. Efter fjernelse strukturen ører er placeret korrekt i oprejst position.

Disse og andre spørgsmål om omsorgen for en hund er værd at undersøge for alle, der planlægger at have en hvalp racen Schæfer: hvor mange måneder i en hunds ører stå op, hvad er de måder at løfte ørerne, hvordan du beskytter hunden fra udviklingsforstyrrelser. Efter alt, en sund og glad hund liv i familien er helt afhængig af sin ejer og af ansvaret, han bærer for livet af dit kæledyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.