Sport og FitnessFitness

Sådan vride hulahup: tips og tricks

Sådan vride hulahup at opnå det ønskede resultat så hurtigt som muligt? Det hele afhænger af flere faktorer, blandt dem størrelsen af simulatoren, og funktionerne i hver af den menneskelige krop for sig.

Sådan vride hulahup: former for bøjler

For at komme i gang er at straks at bestemme, hvad resultatet du ønsker. Eller er det at vedligeholde din eksisterende hveps taljen, eller tværtimod, for at opnå denne effekt. Hertil kommer, at wrap er med til at slippe af med de forhadte indskud på siderne, eller, som de kaldes, fra "ører." Det er det for alle det påvirker hulahupa størrelse. For at opretholde taljen, kan du bruge en simpel metal klassiske cirkel. På anmodning, kan det være tungere, tilføjer inde hoop af sand eller hver kornart. Men for at få mest taljen eller slippe af med de "ører", der er en simpel metal simulator vil ikke fungere. I sådanne tilfælde kommer til hjælp af massage bøjlerne. Dette sportsudstyr er udstyret med specielle dyser, som ofte er i form af kugler. De har en yderligere virkning på kropsfedt og producere en slags akupressur, hvilket antyder, at blodgennemstrømningen øges, og processen med at opdele uønskede celler øger også. Men resultatet vil blive vist, når klasserne vil blive gennemført i den rigtige retning.

Sådan vride hulahup: Fitness Tips

For at opnå den ønskede virkning var ikke ondt, bare brug for at lære et par enkle regler for vridning hulahupa. For det første skal alle træning gennemføres i mindst to timer før eller efter et måltid. For det andet, hvis du har nogen rygproblemer eller nyre, så er denne form for besættelse er strengt kontraindiceret i kroppen. For det tredje, over tid, torsion er ikke nødvendigt at "lege": kvaliteten af beløbet vil ikke være i denne forretning kritisk udstyr. For det fjerde, torsion nødt til gradvist at øge den tid, men hver dag i højst 3-4 minutter. Så skal overholdes denne lille vedtægt. Den første træning bør ikke overstige selv en kort 15 minutter.

Den bedste ting i disse dage bruge en speciel bælte til at undgå flere blå mærker (mest af alt det drejer sig om gruppen af personer, der ønsker at slippe af siderne). Sådan vride hulahup derhjemme? Først og fremmest skal du finde en stabil position. Vridningsbelastninger fødder skal holde stille, og arbejdet bør kun bækken. Også under hele sessionen mave har brug for at maksimere uafgjort - det vil opnå en god og hurtig effekt. Efter en træning, anbefales det at massere problemområder.

"Tabe med hulahupom!" - til sådan et slogan opfordrer til kvinder og piger i hele verden. Hvordan kan man ellers, hvis du kan, uden at forlade hjemmet og se dine foretrukne tv-serie, få en perfekt talje og slanke mave i løbet af få uger? Selvfølgelig tæller kun én bøjle er ikke nødvendig, og bør holde sig til en ordentlig ernæring, eller i det mindste bare udelukke fra deres kost og stegt mel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.