Nyheder og SamfundKultur

Projekt Mit Valg

Unge mennesker har lært om de snørklede
valgprocessen.


Projektet "Mine valg", ideen om gennemførelsen af som er ejet af en individuel iværksætter Tatiana Anatolevne Shapkina, endte et par dage siden i Moskva. Arrangørerne af programmet mål var at tiltrække sig opmærksomhed fra unge Moskva i valgprocessen og øge sin politiske bevidsthed og til at påvirke dannelsen af unges aktive medborgerskab. Projektet blev støttet af Departementet for Familie og ungdomspolitik i Moskva.

Det er ingen hemmelighed, at en stor del af russere ikke har tillid
til valget, herunder unge. Grunden til det er den lave politisk og
retskultur af befolkningen, og som en konsekvens - en manglende interesse for politik,
fremmedgørelse fra det.

Negation af retsstaten, årvågenhed i forhold til myndighederne, de negative sociale erfaringer - alle disse faktorer har indflydelse på, i sidste ende, om valget aktivitet af ungdommen.

Med hjælp fra det sociale projekt "Mit valg" kunne ikke ændre situationen i retning af forbedring.

I løbet af projektet, blev tre tusind unge i alderen 18 og 30 læse et kursus af foredrag "mine valg -. Mit valg" I processen med at træne en betydelig mængde tid blev givet til valgloven, valget proces og opbygningen af Den Russiske Føderation.

Forretningen spil "Din stemme -
kraft "deltagere var i stand til at vælge deres" leder", at udvikle til sin kampagne, at organisere processen med valget og dets dækning i medierne, til at udføre stemmeoptællingen og offentliggøre resultaterne. Takket være spillet "Din stemme - magt" de unge mennesker var i stand til at se, at "valget af en leder" kræver en høj grad af ansvarlighed, har yderligere funktioner.

Resultatet af projektet "Mine valg" var en række handlinger på by- orienteringsløb "Jeg vælger mig selv." Hver aktie har været forbundet med nogen hændelse med relation til valget, for eksempel med valget til Statsdumaen i 2011. Ved stævner med deltagelse af omkring hundrede unge.

Inden for rammerne af projektet "My Valg" er designet udgave af "Første trin borger", detaljeret og spændende fortæller læserne om behovet for at have et fast borgerlige stilling. Politikken manual "På valg nemt og billigt," også udgivet med det formål at projektet er sat ud metoder til at undervise det grundlæggende i politisk læsefærdigheder og valgprocessen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.