FinanserBanker

Bank "The Messenger": problemer, kundeanmeldelser

JSC "The Messenger" - dette er en af de største kreditinstitutter på føderalt niveau i Rusland. Historien om den finansielle institution er lille og har sine rødder i 2010. På det tidspunkt, en gruppe af "The Messenger" selskab underskrevet en aftale med "Promtorgbank" på dannelsen af et forenet og storstilet finansiel institution. Bank "The Messenger", problemet er ikke bekymret i de første faser af eksistens, umiddelbart efter fremkomsten præsenterede et innovativt produkt på det finansielle marked - et bankkort, "The Messenger", hvilket i høj grad diversificeret række forslag og henledte opmærksomheden på organisationen.

historie

"The Messenger" Bank (Moskva) officielt startede arbejde i 2010, men kunden struktur blev nedarvet fra en partner i skikkelse af JSC "Promtorgbank", som blev etableret i 1992. Organisation tilhørte den kategori af mellemstore virksomheder, der specialiserer sig i at betjene industrielle og kommercielle virksomheder. Erfaring med samarbejde med enheder var ny, men meget nyttig. Historien om "The Messenger" gruppe af virksomheder har sine rødder i 1995. Det vigtigste specialisering af virksomheder og den dag i dag stadig de samme: at sælge elektronik, gennemførelse af kommunikations- og computerudstyr. Bank "The Messenger", grene af som er placeret overalt i Rusland, nu tilbyder sine kunder en bred vifte af finansielle ydelser med lanceringen af kreditkort inklusive. Klienten bunden af instituttet har omkring 3 tusind erhvervskunder fra forskellige sektorer af økonomien. Antal privatkunder har allerede nået 1,5 millioner mennesker. Standard banktjenester efter type af afviklings- og kontante operationer, udlån og indlån er suppleret med de tjenester af factoring og erhverve.

"The Messenger" i dag

Bank "The Messenger", et problem, der er opstået for relativt nylig og har ikke haft en tung indflydelse på den finansielle institutionens virksomhed indgår i TOP-50 russiske banker. Alle bankindskud forsikret ved deponering forsikringssystem. Højdepunktet i vifte af produkter er virksomheden blevet et kort over "The Messenger", som med succes er blevet kombineret evner og kredit- og betalingskort. Hvis kortet saldo vil blive anlægsaktiver, vil de blive opkrævet 10% i rente på det. For hver transaktion kortindehaveren modtager bonusser. Credit grænse for denne type produkter er 250 tusind rubler. Bankens kunder kan drage fordel af den sidstnævnte i en af de mange kontorer. For alle selv en kort historie af banken, "The Messenger" (St. Petersborg) havde ingen klager fra kunder. Niveauet for service har altid været på toppen. sidste gang forargelse skyldes, at institutionen har sat grænser for kontanthævninger, spejle dermed handlinger sine konkurrenter, der er berøvet af licensen, og har allerede gået konkurs.

De første forvarsel for katastrofe

Ifølge kunder og, og eksperter på det finansielle marked, "The Messenger" bank begyndte at opleve problemer på et tidspunkt, hvor det blev besluttet at begrænse mængden af kontanter, der kan trækkes ud af en pengeautomat. I overensstemmelse med den innovation, både i bankens pengeautomat, og partnere restriktioner. Kunderne kan kontanter på én dag ikke mere end 25 tusind rubler. Overførsel af midler fra en bank kort via P2P-oversættelse kun tilgængelig i en mængde, der ikke mere end 5 tusind rubler om dagen. Indført visse restriktioner for de typer af overførsler mellem banker i elektronisk format, som ikke kan overstige det beløb på 50 tusind rubler. Det eneste retning, der ikke er begrænset af grænser - det er betaling for køb af tjenester ved hjælp QBank service kapaciteter inklusive.

Hvad der bliver sagt i medierne?

Udbredt oplysninger, at banken "The Messenger" afdeling dækker hele landet. Ifølge manualen, vil denne tilgang til omstrukturering af bankens aktiviteter holde broderparten af sit budget. Ifølge ledelsen, vil disse handlinger ikke påvirker kvaliteten af kundeservice i regionen, da de næsten ikke gå til kontorer og anvende alternativer partnerskaber og transaktioner. De fleste af kunderne i de finansielle institutioner er tilbøjelig til at tro, at der i forbindelse med sådanne dramatiske foranstaltninger, som ledelse, i den nærmeste fremtid, kan en finansiel institution står reorganisering, som det er tilfældet med banken "Trust" eller tilbagekaldelse af en licens. I øjeblikket "The Messenger" bank kontorer, der er faldet markant de senere år, kører i standard mode, som ændret, og steder vejlede officielt erklærer, at tilbagekaldelse af licensen og likvidation og talen ikke kan være. De oplysninger lækket til medierne i slutningen af 2014, om den kommende omorganisering, på anmodning af ledelsen, er ikke kun ikke bekræftet, men officielt nægtet. Det eneste, du har brug for "The Messenger" bank likviditetsproblemer, som blev taget på sengen - er investor til en normalisering af. Manualen siger, at der er tilstrækkeligt med lovende forslag.

Grænser for kreditkort - en sikkerhedsforanstaltning eller noget mere alvorligt?

"The Messenger" har været en aktiv reduktion i kreditkort grænser. Tidligere 99% af de låneaftaler, der ydes kunderne varierede i intervallet 10 tusind til 150 tusinde, i dag det er begrænset til den aktuelle størrelse af gælden. Guide forklarer reduktionen af grænser ændringer i prisen på finansiering. Justere prisen lånevilkår er ekstremt vigtigt i forhold til den nuværende værdi af kapital attraktion. "Trimning" blev oprindeligt udsat Nonrecycled lån med nul forbrug.

Det siger kunderne om at reducere grænser?

Efter banken "The Messenger" (St. Petersborg) blev trim grænser har kunderne reageret på situationen for de mange mængde negative anmeldelser. På trods af, at banken siger om beskæring kun 5% af lånene, har den bølge af forargelse steget meget stor, da beslutningen blev truffet ensidigt. Retur hvis banken begrænser den samme, vil afhænge af, hvad der vil fremme den økonomiske situation i landet. Ganske en række banker i problemer. De suspenderede deres aktiviteter, venter på ændringer i situationen, som en skarp udstrømning af kapital kan blive afgørende i fremtidens skoler.

Massive nedskæringer personaleomkostninger

"Budbringer" bank kontorer, der faldt kraftigt, lukker grene er ikke begrænset. I alt fra januar til marts 2015 pengeinstitut personale faldt med 27%. Den første i april 2015 antallet af bankansatte i 1406 svarer til de professionelle. I januar i år, dette tal svarer til 1.921 tusind. Generelt for indeværende år er antallet af specialister faldt med 36% i "Messenger" bank. Betydeligt reducere størrelsen af den løn, der udbetales. I første kvartal 2015 pengeinstitut medarbejdere er blevet krediteret med 25,2 millioner rubler. Det drejer sig om 27% lavere end i samme periode sidste år. Set parallel vækst i sociale ydelser, som steg til 123,5 millioner rubler til 4,1 millioner rubler. Kreditinstitut oplever nogle økonomiske vanskeligheder siden slutningen af 2014. Siden april, havde 16 banker fra Central Bank udstedte et forbud mod optagelse af nye forekomster, 1. april, havde den finansielle institution forlod kapitaldækningsreglerne standarder i overensstemmelse med de kontrolstandarder.

Bankens afvisning af at omlægge gæld

Så længe de begyndte at lukke kontorer, banken "The Messenger" de fleste kunder kapret på alle sider. Der er personer, der aktivt skrev deres loyalitet og respekt for de kunder, som ikke er til stede i andre store finansielle institutioner. Der blev lagt vægt på organiseringen af ærlighed og på en lang række produkter, en fleksibel ordning partnerskab. Siden begyndelsen af vanskelighederne, efter kundernes tilbagemeldinger, har holdninger ændret sig væsentligt. Så en af klienterne i forbindelse med tabet af et job for at søge om gældssanering. Ifølge hende, gjorde bankens repræsentanter ikke svare på nogen af de talrige appeller. Som et resultat, en kvinde siger om de konstante trusler om samlere på telefonen og generende opkald alle hans venner. Hun har planer om at appellere til anklagemyndigheden med et krav på banken. Beskriv en lignende situation og mange andre mennesker, der har besluttet at gøre det samme.

Hvad gør investorerne?

"Budbringer" bankindskud tidligere accepteret med stor intensitet, nu ikke fungerer på dette område i forbindelse med instruktion af centralbanken. På grund af denne kendsgerning, er kundernes meningerne delte. Der er to kategorier af mennesker. Nogle mennesker forsøger at intensivt indsamle midler fra banken, hvorved stærke udstrømning og forværrer situationen. Den anden gruppe af kunder med fremragende, ifølge dem, er forholdet til den finansielle institution ikke kommer til at foretage sig noget. Folk håber, at "Messenger" bank licens, som i øjeblikket stadig opererer med succes overleve midlertidige vanskeligheder i den nærmeste fremtid for at genoprette aktiviteten af reglerne. Der lægges vægt på det faktum, at selv som følge af afskaffelsen af finansielle institution midler kan returneres via Deposit Insurance Agency. Eksperter anbefaler handling til dem, der indbetalte beløb overstiger 1,4 millioner rubler, herunder i dollar.

"The Messenger" var i rækken af urolige institutioner

Udgangen af 2014 var særlig vanskelig for hver af den finansielle institution. indtruffet bankkriser overalt i Rusland. På trods af et omfattende netværk af kontorer, og omfanget af det arbejde, "The Messenger" var i rækken af urolige pengeinstitutter. I november 2014 finansielle institution tidsmæssigt på randen af konkurs. Gentagne gange med den periode, der blev indtastet, så medvirkede grænse håndhævelse på bankkort. I første omgang, at grænserne for denne handling, og i dag, planlagt indtaste kun i juleferien. Panik hos kunder, der holder deres opsparing i en finansiel institution er forbundet primært med det faktum, at der siden krisen, lukket mere end 100 banker.

bankens udsigter for 2015

Hvem er at sige, "The Messenger" Bank lukket eller ej, er problematisk, men det faktum, at have likviditetsproblemer på grund af de foranstaltninger, som ledelsen er indlysende. Udenlandske økonomiske situation tyder på, at der på kort sigt vil situationen ikke ændre sig. Trods stigningen i mængden af forsikringsbidrag til 1,4 millioner rubler, udstrømning af midler fra den finansielle institution fortsætter, hvilket kan føre til konkurs. Husk på, at de "Messenger" bankindskud stoppet med at tage ved kendelse af Central Bank of Den Russiske Føderation, som reducerede genopfyldning kilder i organisationen. Der er oplysninger om tilstedeværelsen af instituttets gæld til skattemyndighederne i mængden af 1,2 milliarder rubler, mens betaling af kreditorer, hvis beregning bliver umulig, da størrelsen af den gæld overstiger 2,5 gange. Bankens ledelse arbejder aktivt for at stabilisere aktiviteten af den institution, som giver håb for genoprettelse af normal drift "Sammenhængende". Gør forudsigelser er for tidligt, er det kun tilbage at overvåge situationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.