ComputereComputerspil

Juzcar, "Dota 2": hvordan man spiller og hvad de skal indsamle?

Mange gamere, der tilbringer deres tid i "tilbede" opmærksom på, at nogle tegn kan være meget sværere at lære end andre. Derfor er de ikke meget populær blandt begyndere og selv blandt avancerede spillere. Men du bør stadig være opmærksom på disse tegn, fordi ofte, når helten er vanskelig at kontrollere, kan resultatet af dens maksimale udvikling vise sig at være mere end imponerende. Et af de tydeligste eksempler på en meget usædvanlig karakter Juzcar. "Dota 2" er fuld af en række forskellige figurer, blandt hvilke kan du vælge en favorit, og hvis du er tiltrukket af ham helten, men du er bange for at vælge, fordi du tror, at han ikke vil håndtere - er denne artikel for dig. Her vil du lære alt, hvad du behøver at vide om denne helt. Læs vores materiale - dette er den bedste måde at begynde at mestre en så kompleks karakter som Juzcar. "Dota 2" vil kræve fra dig en stor indsats for at lære at perfekt styre denne helt, så tror ikke, at du har læst artiklen og straks begynde at udrette mirakler i kampen. Materialet vil give dig en generel idé om helten, og alt andet bliver nødt til at afhænge af dig.

rolle

Det første skridt er at være opmærksom på, hvilken rolle spillet kan udføre Juzcar. "DotA 2" - et projekt, hvor personerne selv kan vælge den anden vej for udvikling, for at opnå et bestemt mål som kampen skrider frem. Nogen understøtter dit team bag fyr, der tager skaden for sig selv. Den vigtigste rolle går til Kerry, en karakter beskyttet af hele holdet, det udvikler sig under drivhusbetingelser at opnå maksimale resultater uden at dø fra fjendens hænder - og han alene kan afgøre udfaldet af kampen i anden halvdel af kampen. Som for Juzcar, kan det også være en carry, og meget stærk.

Men det er ikke dens eneste rolle - hvis du har et team der er nogen, der er bedre i stand til at klare denne opgave, kan Júzcar også være en tank eller en igangsætter. Tank - det er en figur, som har en rimelig god skade og et stort udbud af rustning og sundhed, som det altid går videre og samle den skade på fjenden, for at beskytte de svagere kammerater, angriber fra bag ham. Initiativtager - er et tegn, der er perfekt til hold kampe, det er i stand til pludselig indlede en kamp til fjenden i en vanskelig situation, de allierede kunne nemt håndtere fjender. Begge roller kan overtage Juzcar - "Dota 2", selvfølgelig, ikke begrænser dig i noget, men det kan ikke anbefales at forsøge at bruge det i andre roller, på grund af dette mistet meget af sin effektivitet.

Indvendig Vitality

Så hvis du er interesseret i, hvordan man spiller i Juzcar "DotA 2", så er du helt sikkert brug for at blive sorteret ud med sin skillami og hvordan man anvender dem i løbet af kampen. Til at begynde, selvfølgelig, skal den første færdighed, der er terapeutisk. Han arbejder i seksten sekunder, målrette allieret dig - når du aktiverer en magi på allieret helbred begynder at komme sig hurtigere. Hvis han gør, er dette tal er lavere på omkring fyrre procent, har den regenerative evne stærkt forøget. De afhænger både af den samlede sundhed af helten og hvordan han pumpede hans vigtigste færdighed. Generelt en meget nyttig færdighed for et team spil, men med det du får ikke at vinde modstandere - det kræver andre færdigheder.

Burning Spear

Denne evne angriber det, men du skal bruge det meget nøje. Dens essens ligger i det faktum, at din standard kaster et spyd begynde at gøre mere skade - og ikke enkeltstående, og for en vis periode, specielt - otte sekunder. Afhængig af niveau af evner, periodisk skade spænder 5-20 per sekund og dermed tilføjes effekter, det vil sige hver af de vigtigste årsager til dine angreb og periodisk skade fuldt ud. Spell ser meget kraftfuld, men hvorfor har de brug for at bruges med forsigtighed? Sagen er, at hver sådant angreb tager dig femten sundhedsmæssige enheder - dræbe dig selv, så du ikke får, men hvis du ikke er forsigtig, der væsentligt lette arbejdet for din modstander.

Berserker Blood

Med denne færdighed din karakter kan i høj grad øge angreb hastighed, samt at øge deres modstandsdygtighed over for magi næsten til det maksimale, nærmer sig fuld magiske usårlighed. Denne evne er passiv, så du behøver ikke at aktivere det - hun aktiveres, når niveauet af sundheden for din helt når op på 87 procent af det maksimale. Derefter afhængigt af evnen niveau, du får fra 220 til 340 enheder og angreb hastighed med 20 til 50 procent af den magiske modstand. Og det er ikke en engangs-effekt - tabet af den næste syv procent af de sundhedsmæssige konsekvenser af dygtighed igen gentages ved at tilføje dit angreb hastighed og magi modstand. Når din figurs helbred falder til 3% -mærket, vil effekten blive anvendt til den maksimale mængde tid - fjorten.

Life Break

Og selvfølgelig er det nødvendigt at fortælle og om Ulta denne karakter, det vil sige, den mest magtfulde af hans evne. Denne færdighed giver din helt til at tage springet til en fjende, der er inden for dit angreb. Dette angreb, du tager væk på 35 procent sundhed, vil den samme procentdel blive taget væk fra fjenden - så du skal meget omhyggeligt vælge, hvornår de skal bruge magi og dens formål. Jo mere sundheden for din modstander, jo mere vil det få skader, jo mindre helbred du har, jo mindre skade vil du få. Bemærk også, at modstanderen får afmatningen, hvis virkning varierer afhængigt af graden af evne - fra 40% i fire sekunder og slutter med 60% seks sekunder.

Hvad at indsamle?

Et andet vigtigt punkt i "DotA 2" - det er emner, mange af de tegn, uden dem som uden hænder. At samle på Juzcar i "DotA 2"? Det kan være forskellige ting på forskellige stadier, men vigtigst af alt, hvad du har brug for at tage sig af - det Aghanim s Sceptre. Det øger din maksimale sundhed og ydeevne mana, forbedrer grundlæggende egenskaber, men det er ikke så vigtigt. Det vigtige er, at det påvirker den fjernbetjening - dens cooldown reduceret fra 12 sekunder til 4, og skaderne på fjenden, stigende fra 45 procent til 65.

Bageste højdepunkt

Også, glem ikke sådan et vigtigt aspekt, da tælleren peak Juzcar. "DotA 2" - et spil, hvor du nødt til konstant at tænke og analysere situationen. Med hvem bragte skæbnen dig som et team? Mod hvem vil du spille? Mod hvem du havde bedre ikke at spille? Og vigtigst af alt, du har brug for at lære - det er counter Juzcar. "DotA 2" betyder aldrig, hvad helte er bedst egnet til at imødegå specifikke modstandere, men du kan finde disse oplysninger, hvis det ønskes. Så den mest forfærdelige fjende, som du kan møde på slagmarken - er Ursa. Hvis du ser det i det modsatte hold, du må hellere vælge en anden karakter som Juzcar vil have alt for mange problemer med denne helt. Det er også svært at håndtere Sven, Tiny og Anti-Mage, dvs. de tegn, der har nogle muligheder for at konfrontere din Ulta. Nu hvor du ved, hvem Contra Juzcar i "DotA 2", vil det være lettere at fokusere på slagmarken.

Bedste venner

Selvfølgelig, i spillet er ikke kun fjender, men venner, det vil sige, de tegn, der gør de bedste par er med Juzcar. I dette tilfælde er det de helte, der har de færdigheder lejr eller opbremsning, eller endnu bedre - dem begge. Tegn er også velkommen med stor sundhed. Den bedste løsning - det er den skygge Shaman, Dazzle eller Drow Ranger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.