SundhedSygdomme og betingelser

Og her er de første tænder: Information til forældre

Alle forældre ser frem til sådan en vigtig begivenhed som udseendet af en fed. Allerede inden fødslen af lyset, i livmoderen, barnet i tandkødet begynder at danne deres bakterier. På seks til otte uger af graviditeten fosteret har tyve Spirer til løvfældende tænder, og tættere på det tyvende uge - er begyndelsen til permanent, og de er placeret meget dybere under mejeriet. På seks til syv måneder fra fødslen af det store flertal af børn kommer første tænder. Dette fænomen ofte bringer ubehag og ubehag for barnet.

Det betragtes som en ret almindelig tro på, at de første tænder til at blive vist på et bestemt tidspunkt og i en bestemt rækkefølge. Faktisk er denne proces er forskellig for hvert barn og har ingen streng orden og stramme deadlines. Der er sjældne tilfælde af fødslen af spædbørn med en eller to tænder. Og det sker, at de går glip op til et år (eller mere).

Børnene i første tænder er påvirket af forskellige faktorer. Det vigtigste - det genetiske, hvis forældre kom de for sent, er det ikke nødvendigt at vente på deres tidlige udseende af barnet. En anden faktor er den tilstand af moderens helbred under graviditeten. For eksempel tilstedeværelsen af toksicitet ret stærkt forsinker dannelsen af tænder. Vigtigt og sygdomme, der er barnet: rakitis, sygdomme i skjoldbruskkirtlen, infektionssygdomme - som alle kan forstyrre deres udvikling og udseende.

I de fleste tilfælde er de første tænder skåret i størrelsesordenen første fræsere (lavere derefter toppen), de andre skæreknivene (øvre og derefter lavere). Så er der den øvre og den nedre første store indfødte tænder, hjørnetænder og andet kindtænder. Allerede til tre år i en barn af ti i hver kæbe.

Nøglefunktioner i de første tænder - en smertefuld, hævede tandkød og stærk savlen. De vises i en måned, eller endda to, før det tidspunkt, hvor tanden er synlig. På tandkødet synes hvidlig divertikel - en bleg omrids af tanden, som vil snart være tilgængelige. De knægt humørsvingninger, bliver han mut, rastløs, ofte græder, sover dårligere. Ofte markeret fald i appetit, kan have en feber, diarré ualmindelige. Kid forsøger at tygge tyggegummi eller hårde genstande holder håndtaget i munden. På grund af langvarig hudkontakt og spyt kan forårsage udslæt på kinder og hage for barnet. Under alle omstændigheder, selv med en lille forringelse af barnets tilstand, bør du ringe til en læge, så for ikke at gå glip af nogen sygdom.

I denne komplekse og vanskelige for barnet under mor og far bør gøre alt for at bevare det, for at berolige, at fortryde, at tage oftere på hænderne, så prøv at distrahere fra ubehagelige fornemmelser interessante klasser, gåture. På det tidspunkt, hvor de første tænder, er det ikke nødvendigt at vænne barnet fra brystet eller til at efterkomme enhver tidsplan.

For at lette smerter, er børnene fristes til at holde noget i munden. Til dette har vi brug for at købe en speciel gummi eller silikone ring. Den knægt kan vælge at kartning tandkød yndlingslegetøj, så det er vigtigt at sørge for, at hun ikke havde nogen skarpe kanter og små dele.

Den bedste måde at hjælpe barnet, selvfølgelig, er den ømhed, omsorg, tålmodighed og kærlighed til forældrene. Kun de kan hjælpe barnet til at glemme alt om det ubehag og ubehagelige følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.