SundhedSygdomme og betingelser

Skorper på hovedet af en baby. Sådan hjælper dit barn?

Brun farve på baby - dette er et fælles problem forårsaget af intensivt arbejde af talgkirtler. De forstyrrer den normale hårvækst, men det anses normen.

Crust farve babyer har en gullig eller hvid, og udseendet lidt ligesom skæl. De kan dække hovedet helt eller delvis (normalt findes på toppen). Spontant forsvinder som regel efter det første leveår. Men du kan slippe af med dem meget hurtigere med den rigtige pleje.

Årsagerne kan være:

- daglig vask barnets hoved. I dette tilfælde, hovedbunden er tør, og problemet kun eskalerer;

- forkert matchede shampoo eller organer til badning. Deres sammensætning må ikke indeholde farvestoffer og smagsstoffer, som ofte forårsager irritation på knægt;

- overophedning af barnets hoved. Det er ikke nødvendigt at holde barnet i hætten, huden har brug for at trække vejret. Hvis dette ikke er muligt, bør medaljon kun vælges af naturlige materialer;

- ukorrekt fodring og for supplerende fødevarer kan også udløse dette problem. Hvis barnet ammes, bør mor opgive at spise grillet, røget, fede, sukkerholdige og salt mad. Sådanne produkter kommer ind i kroppen med mælk, kun styrke talgkirtlerne i barnet;

- allergi øger chancerne for et sådant problem. I dette tilfælde er det bedre at konsultere en læge.

Det er værd at huske, at du ikke kan fjerne skorper på hovedet af baby negle. Det kan skade den sarte hud af barnet og bringe en infektion i såret.

Slip af med disse flager kan være nemt. Ca. 40-60 minutter før badning barnets hoved, ved hjælp af vatrondeller, anvende vaseline eller smør (fløde, barn, oliven), der tidligere havde været nødvendigt at koge og lad den afkøle. Så er du nødt til at bære en bomuld hætte. Hun er lidt isolere hovedet og beskytte baby øjne, og brun på hovedet af en baby vil blødgøre bedre. Sommetider olie eller vaseline og efterlade i længere tid, nogle gange endda om natten.

Efter en tid, fjerne hætten og begynde at forsigtigt kam brune børns pensel. Det burde have stumpe ender, der ikke kan skade sarte hud. Normalt brun farve i børn efter opblødning forsinkelse godt. Men nogle flager fast på hårene, så børn normalt ikke kan lide denne procedure.

Hvis et barn er uartig, bør du ikke være vedholdende. Kan fortsætte senere, eller gøre det stille og roligt for ham, selv om det vil tage mere tid.

Efter barnets hoved er omhyggeligt vaske baby shampoo, at efterlader ingen rester af den brugte olie. Blød håndklæde bare få våde hår, tørre dem er ikke nødvendig. Efter badning, kan du igen holde håret kam eller let massage hovedet. Sådanne handlinger er godt forbedrer hårvækst.

Gentag proceduren er værd ikke mere end to gange om ugen. Efter tre eller fire uger skorper på hovedet af en baby forsvinder.

særbehandling for børn shampoo findes også, der kan hjælpe beskæftige sig med dette problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.