Nyheder og SamfundBerømtheder

Fodboldspiller Maxim Vasiliev biografi, resultater og interessante fakta

Vasilev Maksim Vladimirovich - en russisk professionel fodboldspiller, der spiller som en central forsvarsspiller i Krasnoyarsk klubben "Jenisej" som nummer 39.

I løbet af sin karriere, en atlet formået at spille i seks forskellige klubber og tre nationale mesterskaber. Listen indeholder følgende kommandoer:

  • "Petrel-SRSUES" (by Mines, Rusland);
  • "Volga NN" (Nizhniy Novgorod, Rusland);
  • "Torpedo" (Zhodino, Hviderusland);
  • "Jaro" (Pietarsaari, Finland);
  • "Baltika" (Kaliningrad, Rusland);
  • "Jenisej" (Krasnoyarsk, Rusland).

Maxim Vasiliev - førsteklasses fodboldspiller, som giver et forsvarssystem af hele holdet. Det har en forholdsvis høj vækst - 197 centimeter (vægt 97 kg). Med disse parametre er det let nok at beskæftige sig med agile strejkende, der er vaccineret, under gennemsnittet højde, og frigivelsen af straffesparksfeltet en fodbold. Vasilyev også altid forbundet til angrebet: han perfekt spiller hovedet, hvilket giver den diagonale transmission, samt gode slag Langskud.

Maxim Vasiliev biografi fodboldspiller

Born atlet 31 januar 1987 i Leningrad (Skt Petersborg, Rusland). Siden barndommen, blev han flytter et barn. I en alder af syv, tog hans forældre drengen på fodboldbanen sektion, der blev kaldt "Change". Der aktivt han uddannet og har været førende i ungdomsholdet. Maxim indpodet den kærlighed til fodbold, hans far - Vladimir Konstantinovich. Han var træner for børnenes fodboldhold i byen Pestovo, hvor der tidligere boede Vassiliev familie.

Snart spirende fodbold talenter blev bemærket af trænerne. Først Maxim spillede på CK Idrætskole for "Zenith", som er coachet af Dennis Ugarov. Så blev han inviteret til SKA Rostov, der ledede den berømte træner Arsène Naydenov.

I 2006 Maxim Vasiliev gik til at spille for den semi-professionel klub "Petrel-SRSUES" fra minen. I 2007 flyttede han til atleten "Volga" fra Nizhny Novgorod. I slutningen af april, debuterede han for den vigtigste del i koppen kamp mod Kirov "Dynamo" (VOLGAR knusende nederlag med en score på 1-4). I maj 2007 holdt sin debut kamp i anden division, hvor han talte imod kommandoen "Neftekhimik". I alt Maxim Vasiliev derefter spillet 5 kampe i den anden division sæson. Det følgende år, fik han en check ud i ansøgningen til kampen 11 gange. I tegningen Rusland i 2008 nåede VOLGAR Cup 1/8 finalerne, taber til klubben "Tom" i lotteriet for straffespark.

Flytning til Hviderusland: overførsel i "Torpedo" Zhodino

I 2009 Maksimu Vasilevu modtaget et forslag om overgangen fra den hviderussiske "Torpedo" (Zhodino). Efter nogle forhandlinger aftalt fodboldspiller og flyttede i Zhodino til permanent ophold. Efter et par træningsprogrammer med den hviderussiske klub "Torpedo" ledelse har udpeget Maksim Vasilyev spiller base. Tidligere holdet var ikke høje forsvarere, der ville bære en luft trussel mod rivaler i mesterskabet.

Men for at spille i "torpedo" (Zhodino) Maksimu Vasilevu længe mislykkedes: efter ni af kampen en spiller er alvorligt skadet og var ude for resten af sæsonen. Af den måde, i det første ni kampe forsvarsspiller at score ét mål.

Overgangen til den finske mesterskab: spille for fodboldklubben "Yaro" (byen Jakobstad)

Efter overvinde skaden, Vasiliev mistede sin plads i bunden, og nu var det nødvendigt igen at bevise deres værd i træning og kampe. det kommer snart tilbyde fra "Yaro" finsk klub. Vel vidende, at levestandarden og lønninger i Finland er meget bedre, Maxim Vasiliev beslutter sig for at gå til Pietarsaari. På det tidspunkt, coach "Yaro" klubben var Alexei Eremenko, der inviterede Maxim til at komme og vise fodbold færdigheder. Som et resultat, alle fablede om sin dygtighed, og kontrakten blev underskrevet. Alexei Eremenko derefter kommenterede underskrivelsen af kontrakten. Han sagde, at klubben har indgået en kontrakt med en ægte professionel og en dejlig person.

Maxim Vasiliev - førsteklasses fodboldspiller, han er den fødte spiller defensiv linje. Dens evne til at hjælpe klubben til at gribe den fordel i den hjemlige mesterskab. Atleten er i stand til at oprette forbindelse til angrebene og give præcise diagonal transmission, som tidligere ikke har været gjort i FC "Jaro".

fodbold statistik

Debut spiller ud den 17. april 2010 i en kamp mod klubben "Lahti" (fra den samme by). I den første sæson, forsvareren spillede 25 kampe og scorede ét mål. Som et resultat, "Yaro" var på 5. linje af mesterskabet bordet. Den følgende sæson, Maxim gik på banen oftere - spilles i 32 kampe ud af 33 mulige (scorede 3 mål). Desværre sæsonen "Veykkausliigi 2011/2012" viste sig at være ikke det bedste for "Jaro" - den næstsidste plads i klassementet. Dog har holdet bevaret retten til at spille i den bedste række fodbold liga-system i Finland. I perioden fra 2010 til 2012 Maxim Vasiliev udført i "Yaro". I alt har forsvareren spillet i 80 officielle kampe, som formåede at ramme modstanderens mål scoret 5 gange. I sommeren 2012 den russiske spiller tog et interview, hvor han talte om niveauet for den finske mesterskab.

Atleten sagde, at finske topklubber "Veykkausliigi" kan sammenlignes med de udenforstående i den russiske Premier League, samt hold fra den første halvdel af FNL (russisk First Division). Her, som i alle de nordiske lande, der lægges vægt på magt fodbold.

Maxim Vasiliev ville forlade fodboldklubben, "Yaro", gik han selv på visning i "Spartacus" i Nalchik. Men at spille i den nye klub atlet blev ikke inviteret.

Homecoming: Kontrakt med "Baltika" (Kalingrad)

I januar 2013 resultere i en fodboldspiller Maksim Vasilyev underskrevet til Kaliningrad "Baltika". Her tog han straks et sted i bunden og blive en autoritativ spiller i den defensive zone.

Spiller debut den 12. marts i 2013 i en hjemmekamp mod holdet uden for Moskva "Khimki". For FC "Baltika" Vasilev scorede for første gang 25 maj 2013 i kampen mod "Torpedo" (Moskva). Hvor han spillede fra 2013 til 2015 og holdt 76 officielle kampe, hvor scoret tre gange.

Hvor han spiller Maxim Vasiliev nu?

I 2015 har atleten indgået en aftale med fodboldklubben "Jenisej" i byen Krasnoyarsk. Til dato, Maxim Vasiliev spillede for klubben over 26 spil, som gjorde fem assists.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.