Nyheder og SamfundBerømtheder

Dzhessi Uilyams: alle om skuespilleren

Enhver, der har set tv-serien "Greys Hvide Verden", hvem Dzhessi Uilyams. Horror-fans kender ham for sin rolle som Holden McCrea i "Cabin in the Woods". Men det er ikke alt, berømte Dzhessi Uilyams. Filmografi af skuespilleren har mere end 15 film og tv-serier.

biografi

Dzhessi Uilyams blev født i 1981 i Chicago. Hans mor Yohanna Cheyz - Svensk far Redzhinald Uilyams - African American. Jesse har to yngre brødre, både i billedkunst.

I 1998 Jesse eksamen fra high school i Providence (Rhode Island) og indskrevet ved Temple University. Under træningen Williams arbejdede for en modelbureau dog senere indlagt på skuespilleren, blev han aldrig kommer til at opbygge en karriere kun på ydersiden. Som teenager var han fast besluttet på at være i den film.

Karriere Television

Jesse først dukkede op på skærmen i 2006 i tv-serien "Law & Order" og derefter medvirkede i to episoder af sitcom "Universitet".

I 2009 skuespilleren landede rollen som Dr. Jackson Avery i den populære dramaserie "Greys hvide verden" ( "Anatomy of Grey"), over hvilken stadig virker. For hans rolle som Jackson Avery skuespiller gentagne gange nomineret til Folkets Choice Awards.

I 2013 dukkede han i børnenes tv-serien "Sesame Street" som sig selv.

spillefilm

Hans første rolle i en spillefilm Dzhessi Uilyams modtaget i 2008 - spillede Leo i komedien "The Sisterhood of the Traveling Pants 2". Hans partnere i rammen var Amber Tamblyn og Kayl Maklahlen.

Et år senere, skuespilleren medvirkede i forbrydelsen thriller Antuana Fukua "Brooklyns Finest." Han fik en lille rolle som politibetjent Eddie Quinlan.

I 2012 Dzhessi Uilyams spillede den første af sin karriere som en gyserfilm - "The Cabin in the Woods". Hans rolle var ikke særlig stor, men mindeværdig. Takket være det mod og originalitet af historien "Cabin in the Woods" blev rost af kritikere. Det kan prale af et par horror film.

I 2013 Jesse dukkede op i rollen som James Lawson i det biografiske drama "Butler", Lee Daniels. Dzheyms Louson - en reel historisk karakter, han var en af lederne af bevægelsen for rettigheder for sorte i årene 1954-1968. Lee Daniels' film blev varmt modtaget af kritikerne, og var en succes i kommercielle vilkår.

Det er planen, at Dzhessi Uilyams i 2017 kommer til at spille en stor rolle i thrilleren "Jakobsstige" David Rosenthal, en genindspilning af filmen af samme navn i 1990.

Dzhessi Uilyams har også underskrevet en kontrakt til at deltage i komedien "Band-støtte", den instruktørdebut af Zoe Lister-Jones.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.