HjemlighedMøbler

Hvordan laver køkkenet banquette

Ordet "taburet" kom til os fra det franske sprog. Denne post optrådte for lang tid siden. Det er værd at bemærke, at denne prototype normale afføring, have original og mere elegant form, blev et symbol på mange franske interiør. Bænke placeret i de mest afsides hjørner, hvor der er et møde kærester eller business samtaler. Men i dag et lignende stykke inventar har ikke mistet sin relevans. Det tager ofte at sætte på kontoret eller i stuen. Og nogen forsøger at lave deres egen banquette i køkkenet eller stuen. Det skal bemærkes, at denne originale stol tager lidt plads. Dette gør det muligt for ham at lægge endnu i et meget lille rum.

Hvad er afføring

Sådan laver du en banquette i køkkenet med hænderne? Det første skridt er at beslutte om sin form og materiale, som det er lavet. I øjeblikket ved vi kun to slags sådanne interiørting: med ryglæn og uden. Hver model har sine fordele og ulemper. Den mest enkle i design - uden ryglæn. Men du behøver ikke installere det i køkkenet. Især hvis størrelsen er meget lille. Den bedste mulighed - en skammel i køkkenet med ryggen. Udadtil denne model ligner en stol. Selvfølgelig, det rum, den vil fylde meget mere. Hvis banquette med ryggen besluttet at købe i butikken, skal du være forberedt på det faktum, at prisen er høj nok. Hvis køkkenet lille størrelse, er det bedre at gøre til genstand for en backless interiør.

Materialet til bænkene

Før du begynder at oprette det indre af emnet, er det nødvendigt at vælge stoffet og selvfølgelig grundmaterialet. Dette punkt er meget vigtigt. For at skabe originale banketter kan bruges i næsten ethvert materiale. I denne henseende er der ingen begrænsninger. Men for det meste bruges til dette formål træ. Hvis dette møbel til sheathe pæn og tæt stof, vil det vare meget lang tid. Derudover kan den træstol være bare en dekoration til køkkenet.

For polstring, kan du bruge silke eller læder. Produkter, beklædt med disse materialer vil se godt ud i rummet, der er designet i en moderne stil eller i en klassiker.

I dag er det muligt at gøre køkkenet banket af metal. Disse produkter ser fremragende i et rum, hvor alt matcher stil med hi-tech. For at gøre bedre brug af rammen krom. Og for huden - naturlæder eller en erstatning for det. Bænk fremstillet af disse materialer, vil understrege den store grundlæggende stil.

Banquette producere deres egne hænder

Kan jeg gøre banquette i køkkenet ved dig selv? Intet problem. Selvfølgelig er det produkt, skabt i hjemmet, ikke som en fabrik, men det kan gøres ganske funktionelt og originalt.

Det første trin er at fremstille de rå materialer: læder, skum, farvet plast og krydsfiner. Krydsfiner og plast, der skal skæres facetter af fremtidens stol. I dette tilfælde bør få en skammel for køkken med opbevaringsrum. Efter dette, skal elementerne være tilsluttet. Til dette kan du bruge lim. Som et resultat, har vi fået en stærk side næste frame banketter. Med hensyn til låget, så for sin produktion skal bruge to lag af krydsfiner og et lag plast. Efter alt, stolen skal kunne modstå tunge belastninger. Hvis det ønskes, gør trelags krydsfiner uden plast.

Når sidedækslet og banketter er klar, kan du begynde at forbinde dem. Dette kræver, at aluminium profil. Fra det, du har brug for at skære strimler, der vil passe størrelsen af den tidligere fremstillede dele. Klar randen fastgjort med skruer. Der bør være mere opmærksomme. Monteret profil skal forblive inde i produktet. Skruer, som er fastgjort afføring hånd, efter arbejde nødvendigt nittet indeni. Denne fremgangsmåde er nødvendigt at indsamle en kasse uden låg. Banquette i køkkenet er næsten klar.

Cover for banketter

Cover fremtidig produkt skal indsamles separat. Til dette formål er det limet skum. Derefter blev alt dækket med læder. At konsolidere materialet på forsiden, kan du bruge regulære metal beslag og en hæftemaskine. Det er fortsat det sidste trin: fastsættelse dækslet på banquette. Det er den bedste løsning - installation af flygel eller møbler hængsler. Du kan også bruge velcro.

Det er alt banquette med opbevaringsrum til køkkenet er klar. Som du kan se, er dette møbel lavet af de tilgængelige og billige materialer.

Sådan laver du en banquette fra den gamle tabel

Ofte i huset er helt unødvendige ting, der kan konverteres, for at give dem et andet liv. For eksempel, passer perfekt ind i det indre sofa afføring til køkken. Lav møbler kan være fra en gammel sofabord.

Først skal vi fjerne dækslet, efter at fjerne skruerne. Det er nødvendigt at dreje bordpladen og en blyant at cirkel rundt om bunden løkke. Stiksave nødt til at skære alle unødvendige. Efter dette, skal basen males, der dækker alle aspekter af primer. Malingen sprøjtes bedste spray.

Nu kan vi gå videre til produktion af den bløde top. For at gøre dette, tager skummet og skære den del, der svarer til den rammestørrelse. Den køkkenbordet skal være parat til at lave huller med en lille bor. Det er nødvendigt at skabe Karetnaya bånd. På skummet er nødvendigt at sætte et lag af polstring polyester. Alle dækket med et klæde.

Den bløde del af banketter at springe knapper. Det første skridt er at identificere de steder, hvor det vil være i detaljerne. Threading en nål i en knap, sy den til polstring, så der dannes et smilehul. Spidsen af vævet er bedre at fastsætte en hæftemaskine. Til fire-hjulet slips ser mere attraktivt, du har brug for hver fold forsigtigt glatte arme og jern jern.

På kanten af den bløde del af bænke kan vedhæfte grisehale ordentlig skygge. Et nyt møbel klar.

Som konklusion

Taburetter ofte kan ses i køkkenet. Efter alt, dette møbel vil let, hvor der er lidt plads til sofaen. Samtidig et lignende produkt gør det muligt at bringe noget nyt i designet. Som et resultat, afføring er ikke bare et komplet køkken element, men også en slags dekoration.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.