FormationGymnasier og universiteter

Top universiteter i Novosibirsk

Novosibirsk - Ruslands tredje største by, og det er ikke kun økonomisk udviklede region, men også et stort forskningscenter. Derfor har byen 38 videregående uddannelsesinstitutioner, hvoraf mange er universiteter. Fortæl kort om hvad Novosibirsk største universitet, den mest prestigefyldte og populære uden for sin hjemegn.

NSU

Novosibirsk State University - et af de mest eftertragtede universiteter i Sibirien fra synspunktet af ansøgeren. Hans finish fremtidige forretningsmæssige elite og fremtrædende politiske figurer, ikke kun i regionen, men også hele landet. Tekniske og videnskabelige eksperter med eksamensbeviset af NSU i efterspørgslen på verdensplan.

Der er læring som fremtidige akademikere og videnskabelige tal, og derfor adgangskrav alvorligt. Det er interessant, at i henhold til den 2016 Novosibirsk Statsuniversitet indtastet de ti bedste universiteter i landet, og rangeret det 9. plads. Ingen anden universitet i Novosibirsk aldrig nærmede sådan en succes.

Et passerer score for optagelse på universitetet er traditionelt høj - det nødvendige minimum for at have 67 point, men om optagelse på prestigefyldte specialiteter (såsom datalogi eller forvaltning) får brug for mere end 230 point. Studieafgifter til den prestigefyldte fakulteter er omkring 120-150 tusinde om året, og i afdelingerne nemmere - 70-80 tusind.

NSTU

Technical University er også på listen over 100 bedste universiteter i Rusland, men indtager en position på 24, og sammenlignet med en rating på 2015 NSTU har mistet 4 positioner.

På trods af dette, der ønsker at studere i Novosibirsk State Technical University på fakultetet for Mekatronik, automatisering, fly, radio uvægerligt meget. Budget placerer lidt mere end 1600, og for et gebyr undervisning vil koste 90-120 tusinde om året på universitetet. To gange ville være billigere pris fjernundervisning, men processen med at få eksamensbeviset vil tage et år længere end fuld tid. Passing score afhængigt af retningen af 40.

NSTU giver mulighed for at få en international diplom. Samt andre store universiteter i Novosibirsk, er dette universitet arbejder med snesevis af universiteter i Europa, især i Asien og SNG.

Også NSTU - en af grundlæggerne af den sibiriske åbne universitet, et medlem af talrige internationale sammenslutninger af uddannelse og en succesfuld leder i fusionen af industrien, erhvervslivet, videnskab og uddannelse.

Ninh

University of Economics og Management er den største i det vestlige Sibirien økonomisk institution. Den 4. forbereder fakultet specialister, ikke kun på det økonomiske område. Universitetet har med succes udviklet information og teknisk ledelse af arbejdet. Universitetet er stolt af det faktum, at 90% af sine kandidater er efterspurgte på arbejdsmarkedet, og mange er allerede i den fase af præ-diplom praksis med fokus på fastansættelse. Tilgængelige high school, og fra det synspunkt gratis uddannelse - det højeste antal specialiteter er værd at omkring 40-60 tusind dollars om året, men på stedet uddannelse. Fuld tid er to gange dyrere, og i nogle specialer har et valg af deltid formular.

SGUPS

University veje og beskeder - er en unik institution, som har specialiseret sig i udarbejdelsen af medarbejdere og ledere jernbane. Kun få universiteter i Novosibirsk, og hele landet i moderne betingelser for praksis placering af kandidater. Your Company - en af dem. Dette er naturligvis et stort plus for de studerende, da, som handler i din virksomhed, kan du være sikker på hans efterfølgende beskæftigelse. Jo mere det, fordi de vigtigste kunder for eksperter - er de russiske jernbaner og den regionale administration. Universitetet samarbejder med lignende universiteter i Japan og Korea, det har stærke forbindelser til andre sydasiatiske lande, herunder undervisning på udenlandske studerende.

Det mest populære erhverv forbundet med jernbanen. Passing score på dem er mellem 180 og ovenfor. Der er lave steder. Og udgifterne til studieafgifter er omkring 100 tusinde om året. Der er også mulighed for fjernundervisning i nogle specialer, hovedsageligt relateret til styring og kontrol.

NGPU

Pædagogiske Universitet (Novosibirsk) uddanner specialister i 50 områder af uddannelse. Universitetet oprettet forskningscentre ontogeni, uddannelse filosofi, uddannelse og informationsteknologi. Universitetet er i takt med tiden og stiller store krav til ansøgerne. Til gengæld tilbyder han moderne uddannelse og høj kvalitet.

NSABU

Arkitektonisk Universitet er ofte omtalt i den gamle måde - Sibstrin. Når han bar navnet (fra Novosibirsk Institut for Byggeri) og har længe været den eneste gymnasium i en lignende struktur i det vestlige Sibirien og endda Fjernøsten. Det menes, at NSABU omfatter 50 universiteter i landet, hvis kandidater er mest efterspurgt på arbejdsmarkedet. Den største entreprenørvirksomhed i regionen er 90% bemandet med kandidater Sibstrin. Hertil kommer, specialister er i efterspørgslen i andre regioner i Rusland, herunder i Moskva.

Uddannelse på sine fakulteter vil koste omkring 100 tusind rubler om året, men der er budget steder - omkring 170.

NSMU

Medicinske Universitet (Novosibirsk) underviser lægerne i forskellige specialer siden 1935. I dag er det den største forskningscenter, der producerer omkring 5 000 specialister om året. Medicinske Universitet (Novosibirsk) uddanner studerende på de 70 videnskabelige grundlag, som er placeret i førende hospitaler og centre i byen og regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.